ל-bogun

ל-bogun

bogun ידידי, וזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני קורא לך ידידי. אני רושם לך הודעה זו בנפרד,כדי שתשים לב אליה,וכדי שלא תלך לאיבוד בשרשור הגדול. השוואה בין היחס של הרומים בתקופתם,ליחס של הנאצים בתקופתם,הינה השוואה חסרת כל ערך. איך אתה בכלל משווה התנהגות של עם מלפני 2000 שנה ויותר,לעם "נאור" במאה ה-20? בתור חובב היסטוריה קלאסית,וחובב של היסטוריה רומית,ואני בחוצפתי טוען שאני מבין דבר או שניים שאתה לא מבין בהיסטוריה רומית,אני מבקש,בעצם דורש,שתתעסק רק עם הבוץ הגרמני שלך,ולא תערב את הרומים בהשוואות לגרמנים. (אני רואה את זה כפגיעה אישית,ומזלך שצבי יעבץ לא טורח לבקר בפורום הזה....). אז יאללה,שמור על עצמך וערב יוצא מן הכלל טוב שיהיה לך. סקיפיו אפריקאנוס

bogun

New member
ל אפריקאנוס

תראה אותך מגן על הרומאים שלך.והם לא בוץ? ודרך הגב,מי אתה בכלל שתגיד לי על מה לכתוב ועל מה לא לכתוב. אני אשווה את מי שאני רוצה למה שאני רוצה,ואף אחד לא יגיד לי לא. אתה חובב היסטוריה!?סבבה,ברוכים הבאים לפורום!מה אתה רוצה ממני? אהה,וכן.העם הנאור הוא בוץ,למרות זאת העם שאפילו דיעות נאציות בשבילו זה טבעי רק בגלל שחי לפני 2000 שנה זה לא?

bogun

New member
ועוד

אני לא ביקשתי ולא רוצה לעולם שתקרה לי ידיד.

קוכולין

New member
כדאי שכולנו נרגע

ההשוואה בין הרומאים לנאצים היא לדעתי מטעה ולא נכונה. לא היה מעולם עם שרצה להשמיד עם אחר לחלוטין, ולא משנה היכן בניו של העם המובס נמצאים. כאשר הרומאים השמידו, למשל, את קרתגו, ודאי שלא היה אכפת להם אם קרתגי כלשהו יחיה במקום אחר. הם רצו להשמיד את קרתגו כעיר, כישות מדינית. לעומת זאת, הנאצים רצו לחסל את כל היהודים בעולם. לסקיפיו, הייתי מציע לך לרסן קצת את ההתבטאויות. כדאי לשמור על נימוס בפורום ולא לקרוא לשום נושא בהיסטוריה "בוץ". ודאי שעיסוק בהיסטוריה גרמנית (גם אני עוסק בה) אינו "דשדוש בבוץ גרמני". לבוגון, לא כדאי להעלב מכל דבר. קללות והעלבויות כדאי לעשות (אם בכלל) בדואר אישי ולא בפורום. עדיף שהפורום ישמר לדיונים עניינים ורציניים. של שניכם בידידות, קוכולין

להם יש תירוץ

לרומים היה תירוץ.הם חיו לפני 2000 שנה! כמה מפותחים הם כבר יכלו להיות???? אבל אתה משווה כל עם כובש לעם הגרמני,וזו טעות ביסודה. גם ההונים נהגו באכזריות,וגם הקארתאגים,וגם המונגולים.(זו רק דוגמא קטנה). זו כנראה הייתה המנטאליות של עמים כובשים בתקופה ההיא. איזה תירוץ יש לגרמנים? ועוד במאה ה-20? אגב,אני ותיק ממך בפורום,רק שלא ממש יוצא לי לרשום בו. סקיפיו אפריקאנוס

bogun

New member
אההה

סליחה.לפי כרטיסך האישי אני מבין שאתה איש צבא רומי. ובכן,פה מסתיים הדיון שלנו,כי אני לא יכול להדווכך איתך. הרי במילים שלך-כמה כבר אתה יכול להיות מפותח! ודרך הגב-אני הוותיק שבכל הפורומים,פשוט אני לעולם לא כותב.

adidas^

New member
אוף, די לבורות!!

תלמד לכתוב עברית, בן כמה אתה, שנתיים?! מתרברב בידע שלו כביכול בהיסטוריה אבל לאיית לא יודע. כבר לא יכולתי להתאפק!

עופר ב.ה

New member
הערה לא לעניין

א. יש דיסלקטים/דיסגרפיה, ואתה בוודאי יודע שלקות למידה זו לא מעידה על אינטליגנציה או יכולות אנליטיות כלשהן ב. יש כאלה שעברית אינה שפת אמם, גם במקרה זה שגיאות אינן מעידות על אינט´ וכו´. ובכלל, כמשתתף שבעיקר צופה מבחוץ, כל הויכוח הזה על משתתף בפורום, במקום על תכני הפורום, לא צריך להימצא כאן, וחבל שהתחיל.

bogun

New member
אני לא בן שנתיים,אני בן שבע

כי זה הזמן שאני נמצא בארץ,ואני הייתי רוצה לראות אותך לומד ספה זרה פרפקט.חוץ מזה שהייתי בזמן הזה שנה בחו"ל ולא שמעתי ולא דיברתי עברית שנה שלמה,ואחר כך הייתי צריך ללמוד אותה מחדש.

טוב, די. אין בזה טעם. וסקיפיו - לאן

אתה נעלם?? לפני איזה שבועיים שמתי חידה על רומא ולא טרחת לענות, וכאן מתחת יש שאלה של בוגון על חניבעל... תשתתף, צריכים אותך פה.

למעלה