ל-blackrasta!!!!!!

ל-blackrasta!!!!!!

תגיד אתה מרום גולן במקרה? תענה דחוף! כי אם אתה ממרום גולן נראה לי ראיתי אותך וחבר שלך ליד החדר אוכל קופצים מאיזה ספסל אבן כזה.... היית ףעם חולצה אדומה נראה לי..... באיזה שלב קפצת ועיקמת את הקרסול ונשכבת כמו מת על הרצפה (חחחחחח!!!), אם זה אתה תענה מהר!!!

אתמר

New member
זה אני

כן, זה אני, זה כאב לי שבועיים... אני בא לגולדה ביום שישי. באיזה שעה זה מתחיל?

Chomp on this

New member
אתה ממרום?

אתה מכיר את אור מלך? אוריה? דור קודיש? איתמר? מתן סטורסקי? לא כולם מממרום, חלק מאל-רום.... אתה מכיר גם אורטלים?

Chomp on this

New member
יש לכם פאן בוקס מטורף אמרו לי

וד"א איפה אתה לומד? ממתי יש סקייטרים במרום?

חחחחח!../images/Emo6.gif

ועוד משהו.... איך קוראים לחבר שלך? זה שהיה אז עם חולצה שחורה והראה לי כל מיני קיקפליפ ואוסי וכאלה.. דרך אגב הוא ממש טוב! התחרות מתחילה ב-9:00 נראה לי..... נ.ב יש לך אייסיקיו? אם כן, תן לי ת´מספר שלך, תודה.

blackrasta

New member
חחח...לא אני מ-

משערי תקוה אתם בטח לא מכירים אבל אני לומד באורנית (יישוב לידי) ששם יש הרבה תותחים... אם אתם מכירים את יוני מלייט וייב אז הוא משם ואני בכלל לא יודע איפה זה מרום... זה בטח בצפון או משהו כזה אני מהמרכז ליד ת"א פ"ת וכו´...

blackrasta

New member
לא אמרתי שאני ממרום...

וכן אני נוסע בערים ובגן יסמין גם מכיר את מיכאל? ואיך ובאותו יום שראית אותי,אז איך נראית? יש לי זיכרון טוב

Chomp on this

New member
לא זוכר בדיוק באיזה יום זה היה אבל

ככה הגעתי ב-10-11 בלילה והייתם איזה 6 סייקטרים שם על הבמה. הייתי עם חולצה של deca, ונסיתי שם את ה-6 בפליפ, כמעט נחתתי.... גם אתה ניסית אחר-כך... אבל לא נחתת.....

blackrasta

New member
למען האמת

עד 2וחצי אני לא יודע בדיוק מי אתה היית אבל ראינו שם עוד כמה סקייטרים ברחבה... היה אחד עם ג´ינס ממש ממש מגעיל של ספיטפייר ואחד עם כובא שהשיער שלו יוצא מהצדדים אבל הם התעסקו רק בנולי כל החבר´ה של אז הלכנו לאכול ואז הלכנו לגן יסמין ואז רק מאוחר חזרנו לערים... גם הבאתי ב"ס סמית´ על הקארב בבמה...

למעלה