ל baby tuta

לונושקה

New member
ל baby tuta

תקשיבי חמודה תחילי להרגע עם איך שאת מדברת את מבינה? כי את לא מכירה אותי,ואין לך מושג איך הרגשתי שם....... אני הרי אמרתי שלאאא עליתי לאנדרטה...... כי לא היה לי מושג מה זה... ולמה שאני אעלה על אנדרטה???לי יש קצת כבוד,ואת קצת מוזרה,כי אם הייתי יודעת מה זההההה מן הסתםםם הייתי עולה,אבל כתבתי שלאאאא היה לי מושג... וזה היה מחוץ למיידאנק חמודה,על איזה פיקניק את מדברת בדיוק??? אני לא סתומה ואם הייתי עולה לשם ורואה את כל החול הייתי מבינה מה זה אבל כמו שאמרתי,לא הרגשתי צורך לעלות על אנדרטה,וזה שכתבתי שצחקתי שם,אז מן הסתםם צריך לשים את המילים בגבולות,זה לא שעמדתי שם ונקרעתי מצחוק,כולה גיחכתי.... מותררר!!! זה לא שהם לא צחקו ששםם,מה נראה לך? שיש חוקים? שאסור לצחוק? כמו שמותר לבכות מותר לצחוק,כל אחד מביע ת הרגש שלו בצורה אחרת!! מה את חושבת לעצמך בכלל???? אני בשיא הכנות אומרת שאני כל כך מצטערת על זה שלא ידעתי וככה את מגיבה מי את חושבת שאת בכלל?? אני באמת לא מבינה מאיפה יש לך את הזכות להגיד שנסעתי לשם ואני לא מתעניינת באמתת,אני כל כך שונאת אנשים כמוך שישר נותנים דעה וחושבים שהם יודעים הכל לפני שהם בכלל מבררים משהו,זה גועל נפש רק שתדעי לך!!! אם היית מכירה אותי,היית יודעת טוב מאוד מי אני ולא היית מעזה להגיד לי את הדברים שכתבת בהודעה למטה...!!!

מותק, אני רק לא מבינה מה מעצבן אותך

וזה בעצם מופנה גם ל-tuta. מה אכפת לכן איך מישהו אחר מתנהג? אתן חושבות שהייתן בסדר - אז הייתן בסדר! תסמכו קצת על השיקול דעת שהפעלתן אז! תסמכו גם על שיקול הדעת של אחרים! הרי רוב האנשים בעולם הם לא מאוד מאוד טפשים... רמת ה-IQ הממוצעת היא 100. זה אומר שלרוב האנשים יש הגיון כלשהו בשכלם, ואם הם פעלו בצורה זו או אחרת - אז יכול להיות שזה גם נכון. אז, tuta, אין לך מה להתרגז מאיך שלונושקה התנהגה, כי דבר ראשון זה באמת לא היה נורא, ודבר שני זה בכלל לא עניינך - תתמקדי בהתנהגות הנאותה שלך, אפילו תתגאי בה אם את כל כך רוצה... לונשקה, אין לך מה להתעצבן מהתגובות של tuta כי גם אם היא צודקת וגם אם לא - אף אחת מכן לא יכולה לדעת מהי ההתנהגות הנכונה באמת, אז אם עשית משהו, ובאותו רגע זה נראה לך נכון - סמכי על עצמך - זה בטח כן היה נכון... קיצור, בנות, להרגע. אתן סתם מעכירות את אווירת הפורום.

Pukipsey007

New member
היי היי, מה קרה../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

די, אני בטוחה שהיא לא התכוונה לפגוע בך, פשוט הייתה איזו אי הבנה קטנה [אתן באמת לא מכירות, קורה..] עד עכשיו שמרתם [כולכם] על רמה גבוהה מאוד של דיונים בפורום, יאללה סולחה

baby tuta

New member
ממ ...

לא התכוונתי ליצור פה כזה בלגן ... פשוט ניסתי להביע את הדיעה שלי ..כניראה שלא יצא לי טוב =\ אמרו לנו שכל אחד לוקח את המסע הזה שונה מצד אחד יש אותי מצד שני יש אותך ..סה"כ אני חושבת <ניראה לי> שהיתה לשתינו אותה מטרה במסע הזה. אז המשך יום נעים ואת יכולה לנשום עמוק ולהרגע

ציטוט שלך

"וכל היחס שלי לגבי מה שהיה שם היה משתנה,כאילו אני מתכוונת בנוגע להר האפר,כי עמדתי שם והסתכלתי וצחקתי וזה לא כזה הזיז לי כי אני הבנתי שזו סתם אנדרטה של מיידנק,אם רק היייתי יודעתת.......... זה ממש מציק לי" "כי עמדתי שם והסתכלתי וצחקתי " זה לא צחוק של מבוכה לכל מי שאמר

Pukipsey007

New member
../images/Emo88.gif תם הדיון. ../images/Emo88.gif

מרגישה שופטת
הדיון בנושא הר האפר במיידאנק ולונושקה על גבי הפורום הזה תם, אתם מוזמנים להמשיך להתכסח במסרים\ICQ\מסנג'ר או בכל דרך אחרת העולה על רוחכם. פה לא. תודה.

מדריך1

New member
תם דיון

תודה אכן, הפסקת זאת בזמן. התכסחות בסגנון כזה אינו יאה לשום פורום, ובודאי לא לפורום העוסק במסעות לפולין.

זה מאוד קשור ואני אסביר גם למה

הרבה מדברים שהמשלחות הפכו לטיול שנתי ולהרגיש חופשי לצחוק במחנות השמדה בין אם יודעים שזה הר העפר או סתם"חול" זה לא במקום ואני לא מדברת על אנשים שצוחקים ממבוכה וברור שהיא לא צחקה ממבוכה כפי שהיא אמרה- אם היא הייתה יודעת שזה הר העפר היא לא הייתה צוחקת.

part of nothing

New member
תפסיקו לשפוט אותה!!!

בעיה שלה ואיך שבא לה היא תתמודד עם זה!!! בעיה שלה ואיך שבא לה היא תקבל את זה!!! בעיה שלה והיא תבין איך שבא לה!!! תסכלו על עצמכם לפניי שאתם שופטים מישהו אחר!! אני בטוח שלכם יש בעיות לא פחות חמורות מאלו,מה הסרט שלכם לשפוט אותה מה זה יביא לכם? היא פתחה אשכול בשביל להסביר את עצמה והפכתם תאשכול הזה לעוד "אשכול אשמה" מה לא בסדר במה שעשתה וכמה שאין לה רגש וכמה שהיא ככה וככה ?סוג של הרגשה טובה?מה אתם מחכים להסבר ?היא חייבת לכם משהו? אז היא ניסחה את עצמה לא נכון וכולכים פה עפים עלייה!אז היא לא הבינה איפה היא!וצחקה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון!!!בעיה שלה!!! אדם יכול להתמודד עם הבעיות שלו לבד,ולא צריך אף אחד שיוסיף לבעיות שלו ולא צריך לזרוע לה מלח על הפצעים ,היא הבינה לבד. אנשים טועים!עזבו אותה כבר!! רגש?איך קלטתם שאין לה שום רגש דרך כמה משפטים שהיא רשמה ,אם לא היה לה שום רגש למסע היא לא הייתה רושמת פה,לא היא, לא אני, ולא כול שאר חבריי הפורום.. כולם פה מראים רגש אולי דרך מקלדת ומסך אבל עדיין רגש. אז תחאלס עם כול הטענות האלו כמה הוא לא בסדר וכמה ההיא לא בסדר וכמה הם לא בסדר,זה לא לעניין במיוחד לא לפורום הזה!! בואו לא נדרדר ת'פורום לשטיות נצא מהזוהמה שהאשכול הזה נינכס אליו,ונמשיך ת'רוח של הפורום בטוב ונעזור להתמודד עם המסע הבלתי נשכח והמדהים שעברנו. שיהיה המשך ערב טוב וחג שמח.

Pukipsey007

New member
די, זה כבר אאוט. ולנושא אחר../images/Emo26.gif

מישהו הולך לפסטיגל
אני אלך לאלאדין

לונושקה

New member
סורי,אבל אני חייבת להגיב על זה

אני אסביר את עצמי עכשיו... אני לא התכוונתי במה שכתבתי שם שעמדתי וצחקתי מהכוונה הזאת שהתפוצצתי מצחוק אני צחקתי עם חברים על כל מיני דברים לפני שעשינו את הטקס... ידיד שלי עמד בלי כפפות והיה צריך לנגן ואני וידיד אחר עמדו ביחד והסתכלנו עליו וצחקנו כזה,לא התכוונתי שצחקתי על משהו שקשור לשם בכלל,והידיד שניגן הסתובב וצחק איתנו בחזרה.. אני לפעמים לא מתנסחת כל כך טוב,יש לי בעיה עם זה הייתיצ ריכהל הסביר את עצמי,ובאמת,באמת שהמסע הזה היה חשוב לי ואני יודעת שאני לאחייבת לאף אחד שום דבר אבל אני רוצה להסביר את זה,כי אני מרגישה שאני יוצאת פה מישהי שאני ממש לא... אלונה

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif אוהבים אותך אלונה../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

וכולנו הבנו, זה בסדר
גם לי היו קטעים כאלה, ואנחנו לא היחידות.

פעם הבאה אם אפשר....

את ההודעה הזאת במסרים הפרטיים כי העיניינים שלכן לא מעניינים אף אחד כאן. ובכלל מנהלת פורום, אני לא מבינה למה את לא מוחקת הודעות שמנוסחות בצורה כזאת בוטה ולא מכובדת...

Pukipsey007

New member
כי זה נראה לי גבולי מאוד,

אז לא מחקתי. אבל את צודקת, בפעם הבאה זה יהיה במסרים.

למעלה