ל- AXN היקרים...(X-FILES)

ערן FR

New member
ל- AXN היקרים...(X-FILES)

חלפו יומיים או שלוש מאז הפרק האחרון של תיקים באפלה ואני כבר משתגע... למה אין עוד פרקים? למה?...תיקים באפלה זה הסדרה הכי טובה שיכולה ליהיות... כל פרק שם הוא פשוט ענק...ומי שמסכים איתי אז שיגיב...אז שימו פרקים מהעונה החדשה כבר כי נמאס לנו כבר... שתקנו ששמתם לנו את כל הפרקים מהתחלה ..ואמרנו יאלה בסדר אבל למה אתם מורידים את התוכנית הזאת שוב ושוב?... אתם לא מבינים שזה התכנית שמייצגת את AXN ...אז אתם חייבים לשים... אז תנסו לעשות משהו.... תודה

אכן ידידי אתה צודק...

כבר שלוש פעמים הם שידרו את העונות 1-3. ואין עונה רביעית באופק. כששלחתי להם מייל קיבלתי בתגובה שכרגע לא ידוע להם אם ומתי תשודר הסדרה במלואה עד לעונה 9. כל מה שנותר לנו זה לחתום על העצומה (שמפורסמת הן בפורום של תיקים באפלה 742, והן בפורום זה) והכי חשוב להתפלל הרבה לאלוהי הערוץ AXN.

ערן FR

New member
ראסמי!.. חתמתי כבר על העצומה...

אבל אני לא חושב שזה יעזור ממש.. זאת אומרת אני ממש ממש מקווה שיהיו כבר עונות חדשות... אבל מה לעשות...זה לא תלוי בנו... אבל יודע מה ..לא היה איכפת לי אפילו אם היו שמים עוד פעם את הפרקים הישנים...אבל באמת axn אנחנו חייבים עונות חדשות.!...

AgentMalder

New member
אחי

הפרק שראית היה הפרק האחרון של העונה השמינית בוא נקווה שאיי אקס אן היקרים יועילו בטובם להביא את העונה התשיעית ואחרי העונה התשיעית שישדרו את הסרט ואחר כך כל העונות מההתחלה אמן

ערן FR

New member
צודק...

אז בגלל זה הם צריכים להתחיל את העונות החדשות כבר....

למעלה