ל-assp

dana scully

New member
ל-assp

היי, כתבת לי מקודם ואמרת שאולי תוכל לעזור אבל לא הבנתי אם התכוונת ללמד אותי קבלה... כי זה נראה לי עבודה ולימוד של שנים, ואני צריכה פתרון לבעיה הספציפית שלי עכשיו... בכל מקרה... רשמת את המספר אבל התביישתי להתקשר...

ASSP

New member
../images/Emo6.gifדנה

היי דנה. התכוונתי לכך שאני יכול לעזור לך. אך בשביל זה אנחנו צריכים להפגש. כתבת שאת מוכנה להתאמץ ,נכון? אז אם את רוצה עזרה תתגברי על הביישנות שלך
. אני מבטיח לך שלא אוכל אותך. התפריט שלי מורכב ממוצרי מזון רגילים למדי
. ASSP

dana scully

New member
:)

או קיי... אני אתגבר על הביישנות שלי, אז פשוט להתקשר ולהגיד "אני מחפשת את assp"? :)

pink sunset

New member
../images/Emo59.gifדנה תקראי זה חשוב!../images/Emo124.gif

תקשיבי לי טוב טוב... אסור להיות תמימים, את אף פעם לא יכולה לדעת מי יושב מאחורי מסך המחשב! אני בהחלט מציעה לך לא להיפגש עם האדם הזה!!! לצערנו בעולם שלנו לא קיימים כמעט אנשים שמוכנים לעזור לכל דורש וללא תמורה!! אני גם מציעה שלא תתקשרי אליו כי הוא ישכנע אותך להפגש איתו ומישום שאת במצב רגיש ונואשת, את עלולה ליפול בפח!!! וגם אם את מתקשרת אליו, רק מ *43 ! לסיום, באמת שכל מה שאני יכולה לעשות זה לבקש מימך שנית, לא ליצור קשר עם האדם הזה. אם הוא באמת היה רוצה לעשות שיעשה זאת דרך האינטרנט.

ASSP

New member
נעים מאוד שמי דוד

ואני שמח שאת יודעת עלי הכל. אבל איפה נפגשנו אתך ? ביסודי או אולי שירתנו ביחד בצהל??? לכל אדם יש עיניים כדי לראות וראש כדי להחליט. לדבר רע על האדם שאת לא מכירה זהו רוע של ממש. מאוד חבל על השינאת חינם שלך כי זאת הנפילה בפח הכי גדולה שיש. לפני שאת כותבת משהו על בן-אדם אחר תכירי אותו לפחות. ואני אסמך להכיר אותך דרך טלפון ,internet, או כל דרך אחרת, אם תרצי כמובן. חג חנוכה שמח ושבוע טוב דוד

למעלה