ל-all וכל השאר

שנול

New member
ל-all וכל השאר

חזרתי, אחרי שבועיים, אני שנול או בשמי השני "גרגר" (תלוי באיזה מחשב אני נמצאת...) בכל אופן התענינתי פה בפעילויות קירוב לבבות ואתה ענית שאתה לא מבין למה אני בוחרת חברים באופן מלאכותי - שעכשו החלטתי שאני רוצה להכיר אנשים ערביים. אז... אתה צודק שלא בוחרים ככה, אבל לי אישית אין קשר למגזר ההז באופן אישי, ואני לא מכירה כמעט אף אחד ערבי בגילי. אני כמובן מכירה כאלה שעובדים במשרד של אבא שלי ובעוד מקומות אבל זה לא קשר אישי.אז נכון שזה מדהים, הניתוק הזה, וזה לא רק אני - כמעט אף אחד מהחדברים שלי לא מכיר באופן אישי, אבל בגלל זה אני רוצה לשנות את זה. ואני לא אלך ואפנה לבחור או בחורה ערבי/ת שלומדים איתי ואגיד להם - "שלום, באלי להכיר מישהו ערבי, מוכן להיות חבר שלי?" כמו שאני לא אפנה ככה למישהו גבוה, או עם עיניים חומות, או משהו כזה. מקווה שהבנת את כוונתי... בכל אופן אם מישהו מכיר ויודע אשמח לשמוע על פעילויות כאלה.... תודה וחג שמח!

all

New member
אני מצטער אם פגעתי

אימרי לי מה גילך (באופן כללי) ואנסה לראות אם יש מישהו בגילך פחות או יותר

בת כמה טת?

כי כבר אמרתי כאן פעם שאני נמצאת בתנועת נוער ערבית יהודית ערבית שמקיימת מפגשים שבועיים ובסוף שבוע הזה יש לנו סמינר ראשון לחניכים חדשים. אז יהיה סבבה אם את בגיל המתאים(תיכון).. ותוכלי לפגוש מלא ערבים :)

RICHY

New member
אני מוכן להתנדב

YO WATS UP אני RICHY מעכו אני ערבי נוצרי אני לא יספר סיפורים על עצמי עכשיו אבל אם בא לך להכיר אותי תחזירי תשובה ותשארי טלפון ............................................................

אני מכירה אותך

היי ריצ´י אני מכירה אותך.. :) למרות שאני יודעת שלא אותי אתה אל רוצה להכיר אבל נחמד כזה שיש מישהו שאני מכירה :)

למעלה