ל-Alfa156 GTA

*Trinity*

New member
ל-Alfa156 GTA

ספר קצת על הרכב! בעיקר מחיר ואם יש לך מושג כמה הזמנות כבר יש, כי אני יודעת שמחכים ל-15 הזמנות לפני שמביאים אותה לארץ... (אני מחכה ליד שניה
..)

Alfa156 GTA

New member
איזה פרטים אתה רוצה לדעת ?

הככככללל אני יודע עליה... ולא לא יהיה לי כסף גם ליד 5.... או משהו... ולא בטוח שגם אחרי 15 הזמנות האוטו ייבוא ארצה.

*Trinity*

New member
דבר ראשון אני בחורה...

דבר שני, אני אשמח לדעת הכל... יש לנו אלפה 156 2.5 ליטר בבית (הספורטיבית) ואני חולמת על ה-GTA (בצבע שחור)... בנתיים רק חלום אבל אולי... יום אחד... מה המחיר... דבר... אל תפחד... (ודבר בדולרים לא בשקלים)

Alfa156 GTA

New member
או קיי

קודם כל סליחה לא ידעתי שיש בנות בעולם הזה שמתענינות במכוניות (אלפא 156 בפרט) סליחה. וסחטיייין.... אלפא 156 2.5 זה ממש כבוד... איך האוטו הזה בכלל ?? אני נוסע ב146... פרטים של הGTA אני ישלח בתגובה הבאה כי זה ארוך מדי.

Gulietta

New member
הלו הלו

אני מכירה עוד בנות שמתעניינות במכוניות (אלפא בפרט!) איזה 146 יש לך? איזה צבע היא? ואיפה הפרטים על ה-GTA? אני הבנתי שכשיהיו 15 הזמנות אז יביאו אותן לארץ. (וזה ממקור אמין - והמבין יבין
) אפשר לברר את זה לעומק אם ממש תירצו. ג´ולייטה

Alfa156 GTA

New member
יש לי אלפא 146 בצבע בורדו מטלי כהה

ממש בין הבודדות בארץ, האוטו בדרך לשיפור עצבני. רק משכורת....

*Trinity*

New member
אז ככה

אותנו ניסו לשכנע להזמין אותה כדי לצבור 15 הזמנות. אז כנראה שבאמת צריך 15 הזמנות למרות שאולי יסתפקו בפחות??? האלפה מדהימה! זו נהיגה אחרת לחלוטין מנהיגה במכוניות אחרות (ונהגתי בהרבה). למרות שהבנתי שהאלפות עם הגיר המשולב (אוטומטי וחצי אוטומטי) זה די סיוט... ודרך אגב, אם תסתכל בהיסטוריה בפורום אופנועים אולי תזהה את השם שלי מסתובב לו בין ההודעות. מסתבר שבחורות מתעניינות גם באופנועים!!!!

fazer

New member
בסוף גם תגידי...../images/Emo22.gif

שיש בחורות שרוכבות על אופנועים...

Alfa156 GTA

New member
וואואאוו....

בנות בנות....אני ממש מופתע... אני לא מכיר הרבה בנות שמבינות/אוהבות מכוניות ואלפא בפרט...

pomelit

New member
ומה אני? תפוז סיני?

אני יודעת - זה הכל בגלל הג´סטי. אתם לא אוהבים יפניות! *זועקת מרה ומוחה דמעה חרישית*

sronis

New member
איך אפשר גם לזעוק מרה וגם להיות

חרישית? וגם איך אפשר למחות דמעה בצורה לא חרישית?
וגם - איזה מציק אני?
וגם - יש כאן עוד נשים - שיר, ג´ולייטה ורחלי ועוד... רוני

sronis

New member
וגם אני דוקא לא חשבתי שאת תפוז סיני

חשבתי שאת אגס מיקרונזי, אז תודה שתיקנת אותי
רוני

sronis

New member
מי? מי?

סתאאאאאאם
ת´אמת, אני צריך להתלונן כבר שהיא לא כותבת מספיק... לא בסדר!! רוני

sronis

New member
בחור, תרגיע... היא של דני ../images/Emo13.gif

ויש פה גם בחורה עם 306XSI (שיותר מזה - נוהגת עליה בוודאי הרבה יותר טוב ממה שאני נוהג...) וגם היא תפוסה בידי מי לא - מנהל הפורום...
אז חפש לך חובבות נהיגה לא תפוסות
רוני

Alfa156 GTA

New member
רגע....הבחורה שייכת למישהו ??

מה זה רכב ??? ורגע רק לצורך ההבנה שלי בת עם 145 של דני ובת עם 306 XSI של מנהל הפורום ???

עתיד18

New member
היות ובזיווגים עסקינן

רווק מבוקש מאוד (עלק) עם פאסאט טי די איי, מחפש זיווג איכותי (עלק) עם בעלת רכב ספורטיבי

fazer

New member
חברים....הגישה שלכם לא נכונה...

אתם פשוט צריכים לאמץ את הגישה שלי...מצאתי חברה, ואז חינכתי אותה כמו שצריך (והיא אפילו קנתה אופנוע משלה). או בקיצור: אל תחפשו בחורה שיודעת להנות, תלמדו אותה להנות. :)

דני ג

New member
קצת סדר,

לחברה של דרור יש 306XSI (ובמשפחת יש גם 156 2ל´ סלה-ספיד). לחברה שלי יש אלפא 16V 1.7 145. מקווה שעכשיו זה ברור יותר. דני G.

למעלה