דבר שני, אני אשמח לדעת הכל... יש לנו אלפה 156 2.5 ליטר בבית (הספורטיבית) ואני חולמת על ה-GTA (בצבע שחור)... בנתיים רק חלום אבל אולי... יום אחד... מה המחיר... דבר... אל תפחד... (ודבר בדולרים לא בשקלים)
קודם כל סליחה לא ידעתי שיש בנות בעולם הזה שמתענינות במכוניות (אלפא 156 בפרט) סליחה. וסחטיייין.... אלפא 156 2.5 זה ממש כבוד... איך האוטו הזה בכלל ?? אני נוסע ב146... פרטים של הGTA אני ישלח בתגובה הבאה כי זה ארוך מדי.
אני מכירה עוד בנות שמתעניינות במכוניות (אלפא בפרט!) איזה 146 יש לך? איזה צבע היא? ואיפה הפרטים על ה-GTA? אני הבנתי שכשיהיו 15 הזמנות אז יביאו אותן לארץ. (וזה ממקור אמין - והמבין יבין
אותנו ניסו לשכנע להזמין אותה כדי לצבור 15 הזמנות. אז כנראה שבאמת צריך 15 הזמנות למרות שאולי יסתפקו בפחות??? האלפה מדהימה! זו נהיגה אחרת לחלוטין מנהיגה במכוניות אחרות (ונהגתי בהרבה). למרות שהבנתי שהאלפות עם הגיר המשולב (אוטומטי וחצי אוטומטי) זה די סיוט... ודרך אגב, אם תסתכל בהיסטוריה בפורום אופנועים אולי תזהה את השם שלי מסתובב לו בין ההודעות. מסתבר שבחורות מתעניינות גם באופנועים!!!!
אתם פשוט צריכים לאמץ את הגישה שלי...מצאתי חברה, ואז חינכתי אותה כמו שצריך (והיא אפילו קנתה אופנוע משלה). או בקיצור: אל תחפשו בחורה שיודעת להנות, תלמדו אותה להנות.