ל a l boy

DIRRTY

New member
ל a l boy

יש לך במקרה איסיקיו? ומה דעתך על הקליפ החדש והמרענן? הרבה זמן אנחנו מחכים לחומר חדש ממנה

A.L (boy)

New member
ICQ אין לי..

בקשר לקליפ החדש, החלטתי שאני לא רוצה לראות אותו בפעם הראשונה במחשב (למרות שלא התאפקתי וראיתי דקה ממנו, היא גדולה!) - אני אחכה שהוא ישודר באחד מערוצי המוסיקה, וגם בטח אקנה בקרוב את הפסקול של "שיקאגו" (למרות שאני מעדיף לראות קודם את הסרט..
).

DIRRTY

New member
מ ה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

את פסדר? למה לקנות דיסק שלם בשביל שיר אחד? ולמה לא לראות דרך המחשב?

A.L (boy)

New member
מה זה למה לקנות???!!! ../images/Emo170.gif

אתה לא מכיר אותי, אם אני משוגע לגבי משהו אז אני משוגע עד הסוף
אבל ברצינות, מלבד השיר החדש של אנסטסיה, הפסקול של "שיקאגו" משופע בקטעים שווים (חוץ מזה, גם מייסי מתארחת בו, אז זו עוד סיבה למה לקנות..). קניתי לפני כמה חודשים גם את "מופע הדיוות בלאס-וגאס" שאנסטסיה כידוע השתתפה בו - זה בא כדיסק אודיו ו- DVD של ההופעה (שמשום מה השמיטו ממנו את מרי ג'י בלייג', וויטני יוסטון וקטעי הקישור של אלן דג'נרס..). יש שם גם את מאחורי הקלעים של ההופעה, שזה בכלל קורע: אנסטסיה צועדת לה במסדרון כשמצלמות מלוות אותה, עד שלפתע השומרת עוצרת אותה ומבקשת ממנה להראות לה כרטיס מעבר.. לאנסטסיה לא היה כרטיס, אך למזלה מישהי שהייתה איתה אמרה לשומרת שזאת אחת מהדיוות, אז אנסטסיה מסתובבת למצלמה ועושה "ידעתי שזה יקרה לי! יעצרו אותי בכניסה ואני לא אוכל לעשות את המופע!! I'm the unknown diva!" אגב, לא הבנתי למה היא הייתה שם על תקן של guest star? היא שרה 3 קטעים בדיוק כמו כל השאר!! ב- DVD יש גם קטעים קצרים של החזרות (סלין דיון הזאת קרועה על כל הראש..), בקיצור שווה!! נ.ב בקשר לוידאו - אני מעדיף לראות אותה באיכות הכי טובה שיש, ולא כקובץ וידאו מצ'וקמק על מסך מחשב. אתם שואלים למממה?????? כי אני מ-ט-ו-ר-ף!!

FreakOfNature

New member
../images/Emo31.gif, אבל../images/Emo26.gif

כל פעם כשאני מגיע לטאוור אני מקשיב לו
אה ו... לפני שלושה שבועות נשארו 2 עותקים של Not That Kind... אחרי שבוע הם נעלמו (גם לא נשארו להם עותקים של freak...)

למעלה