9 בול חייב להגיד לך משהו ולכולם
מועדון סנוקר בלי עישון ובלי הימורים זה נשמע לי מעפן, זה מוציא את כל הכיף שבעניין אולי סנוקר הוא לא הדבר הכי מוסרי שבעולם אבל זה לא מחשב שצריך לדחוף לו מוסריות רוב משחקי הקלפים הומצאו והותאמו למהמרים הבעיה בהימורים היא עם אלה שלא יודעים את הגבול בדיוק כמו עם אלכוהול, עם תזונה, עם סמים וכו' השאלה עד כמה זה ממכר ואיפה את מוצא את הגבול לטעמי מועדונים כמו הלינקולן מוציאים את ההוואי של הסנוקר וסנוקר זה תמיד יהיה הימורים וגם פול, החלק היפה שלה ההימור זה הטורף והנטרף זה קורה בטבע זה קורה בכל מקום, בעסקים במערכות יחסים זה הליבה של החיים. אגב הימור יכול לשמש כטריגר חיובי לפעמים , לדוגמתי הפסדתי בצורה כרונית לאיזה רוסי (10-1 7-2 6-5 6-4) שלמראית עין היה ברמה שלי, כשלמדתי תתאוריה של המשחק דרך ווידאו וצפיה באחרים, חזרנו לשולחן ופירקתי לו 400 ש"ח במאזן של 9-2 סנוקר שייך לתחום המשחקים שבהם יכולת מוטיבציה עשויים להפוך את ההימור לעטיפה, סנוקר הוא המשחק הכי ריאלי בפלנטה ההימור הוא בחירה טיפשית ממש כמו בעסקים, או בחירה רווחית ממש כמו בעסקים. אתה לוקח הימור בעסקים, אתה לוקח הימור במערכות יחסים אתה לוקח הימור בלהשקיע זמן בקריירה או בלימודים, החיים הם הימור במודע או שלא במודע, לבוא להפריך את התאוריה הזאת זה מאוד קשה עד בלתי אפשרי, פרופורציות? בן אדם פנסיונר בן שבעים מקבל שכר מינימום על נקיון שירותים במקום אחר בן אדם מרוויח 20,000,000 מיליון דולר בשנה על ישיבה במשרד, או על כישורי משחק טובים בהוליווד ברור שיש להם יתרון יחסי, אבל השאלה אם הוא מוצדק בפרופורציה? לי אישית ברור שלו, אבל העולם לא עובד מתמטית אם הוא היה כזה, ספק אם היו מתים 6 מיליון בשואה לבוא ולנסות לקבע את העולם באידיאילים זה אפשרי אבל זה גם בניגוד לחוקי הטבע, וזה גם דופק אותך באיזה שהוא מקום. השאלה גם מה נכון להיות. ואת הנכון הכי קשה לגלות.