איך בדיוק ניתן לרכוש ב ebay ? פשוט להריץ חיפוש ב ebay אחר הכרטיס? כיצד משלמים? כיצד המשלוח מתבצע ? מחו"ל עד הבית ?! האם ישנה אחריות שהמוצר בכלל יגיע? אין שום מס על מכס , או משהו בסגנון? תודה!
חיפשתי כרטיסי SD ומצאתי אבל כמעט שום כרטיס לא מגיע לישראל אז לא יודע... ונראה לי גם יותר בטוח בארץ... אם אתה מוצא לי כרטיס SD נפח 128 שמגיע לארץ במחיר מגניב (יותר מבארץ) יצאת צדיק...
מצאתי כמה במחירים אטראקטיבים וההודעה היחידה שאני מקבל בשעות האחרונות, "We're sorry. This item can't be shipped to the country you selected" על מוצרים כאלה ! >> $61.90 SanDisk 256 MB Secure Digital Card אם מישהו מוצא, אנא ממכם תנו איזה לינק! תודה.
בזאפ,ביחד עם דמי משלוח המחיר ל 256 מגה הוא 460 שח.אפשר למצוא ב ebay ב60 פלוס מינוס זה יותר זול מבארץ.תעשה חיפוש מתקדם ותסמן שאתה מעונין במוצרים שיהיו זמינים לישראל. תקבל מלא תוצאות.כמו זו
משלוח 7$ .. אבל זה לא כזה פשוט... זה קצת מסובך, נשלחים מלא מיילים עם אישורים וצורך למלות הרבה טפסים... היה קצת מבלבל אבל אחרי שהבנתי ששילמתי אז נרגעתי, עכשיו רק מחכים... מישהו קנה ב- eBay פעם, והכל היה ברור וחלק ?
אחר ההזמנה ? איך אני יכול להיות בטוח ? עם כל הכבוד לגדולתה של eBay ואני בטוח שלא סתם הם קבלו שם כזה, עדיין אני מרגיש שרכשתי ממכונה גדולה שלאו דווקא יודעת לדבר איתי באופן ישיר.. יש שם מישהו שאפשר לדבר איתו ? או להתכתב ?
שלא קנית מאיביי..קנית מחברה/מוכר מסוים. שאלות שואלים רק אותו.מה שכם למוכר שלך יש מעל 21000 עיסקאות מאחוריו ורובם המכריע מרוצים לפי הפידבקים שלהם אז לא הייתי דואג.