ל- 1טלטלים

yafik

New member
ל- 1טלטלים

כתבת שלא צריך יותר מ-120-150 CC אשמח לשמוע למה התכוונת שאין צורך להעלות את הכמויות. תודה

1טלטלים

New member
לYAFIK

היי, הכוונה היא : חלב אם מתאים את עצמו בהאתם לצורכי התינוק ההולך וגדל,חלים שינויים רבים בחלב האם רק כדי לקיים או לענות על צרכי התינוק הגדל.רק כדי לסבר את האוזן ,תקראי פה. אולי זה לא ממש קשור לנושא אך בהכרח אפשר להיות את השינוים החלים בחלב אם בהתאם לגילו ,צרכים של התינוק.וחוץ מזה,זאת תשובת מחץ לכל אלו שאומרים שחלב אם כבר אינו מזין לאחר גיל שנה וצריך לגמול . תראי כאשר תינוק ניזון מתמ"ל כל כמה זמן מעלים כמויות כאשר תוכן איננו משתנה ,זה תמיד אותה פורמולה עם אותו הרכב,רק מעלים כמות ועוד כמות כדי להתאים אותה לתינוק הגדל. מקווה שהבנת למה הכוונה ,תחשבי על האיכות ולא על הכמות.שוב הדוגמה עם ארוחה בכמות קטנה אך עשירה ... תודה ששאלת, אמא של טל

yafik

New member
תודה רבה

המטפלת של הבן שלי אומרת לי כל הזמן שהאוכל לא מספיק(אני שואבת לו 130-140) הוא בן ארבעה וחצי חודשים...

yafik

New member
תגובה

בבית הוא אוכל כל 3-4 שעות והוא חיוני ושמח...היא כנראה נוטה לדחוף לו אוכל כל פעם שהוא בוכה בעוד שלפעמים הוא סתם רוצה יחס, על הידיים וכו'(כבר קרה שהוא הקיא אצלה כי כנראה אכל יותר מידיי...) היא בעצמה אומרת שסך הכל הוא ילד רגוע מאוד...

1טלטלים

New member
כן,לעתים פשוט מאוד "לדחוף"

בקבוק ,פתרון גאוני...לא? סליחה שאני מתערבת,ניסית לדבר איתה בנושא ... אמא של טל

yafik

New member
אני מנסה..../images/Emo4.gif

לענות לה שלא נראה לי שהוא רעב(גם לגבי מים היא טוענת שצריך לתת לו בין הארוחות ואני אומרת לה שלא..)אבל היא כל הזמן מדגישה שיש לה נסיון של שנים.

1טלטלים

New member
נסיון של שנים

עמדי על שלך... סליחה ,אם יש לה נסיון של שנים היא נוטה לדחוף בקבוק כפתרון לבעיה של אי שקט,עם נסיון של שנים היא אמורה להיות סופר יצירתית בהמצאתם,לא כן?! שוב אני מתנצלת על כך שאולי דברי בוטים או מעליבים ... אך את האמא ואת זו שקובעת את החוקים ,הכדור במגרש שלך!אל תפחדי להיות אסרטיבית ולעמוד על דברים,עקרונות החשובים לך. מקווה שעודדתי מעט ואני בהחלט במינה אותך, אמא של טל

למעלה