ל --ת28 , ליבי איתך ידידי,

ל --ת28 , ליבי איתך ידידי,

מאוד עצוב היה לי לשמוע, מאוד לא היה נעים לי לחזור לאותם ימים אפרוים, ימים שחורים שהיו לי, חחגתי את יום הולדתי ה 18 אם כל החברים שלי, חברים של ילדות, המסיבה נגמרה. אבל ``החגיגה התחילה`` הם נסו הביתה, שמחים, מאושרים,היו לצערי. עד שהגיע מטורף!!!!!! ונסע במהירות עצומה והרג את 2 מהחברים שלי, כאבנו, בכינו, ניסינו להמשיך הלאה עד שלמחרת זה הגיע שוב, חזרנו המומים מהלויה שלהם, כן כן המומים ועוד חבר נקטף מאיתנו, שוב הדבר הנורא הזה קרה לנו!!!! ועוד חבר הלך לדרכו לאן שאבא שלי הלך, לגן עדן. ככה יום אחריי יום. היו 9 ועכשיו הם אינם. למה אתה שואל? גם אני שואלת למה? כאשר שמעתי על מה שקרה לך לא ידעתי מי ומה אני. בכיתי, רעדתי, צעקתי להוא שם למעלה ושאלתי אותו למה???. למה? עוד פרח קטפת. הכל חזר אליי כמו בומרנג וחבל, כי התחלתי לפרוח. ועכשיו אני שוב נובלת, הלב לא מפסיק לעבוד שעות נוספות.אז ידידי אל תיקח קשה כי אתה חייב להמשיך לחיות. ליבי איתך, מרגישה את הכאב, מרגישה שאני אשמה על זה שאני כאן ולא שם איתם. אני לא יכולה לנחם אותך, אין מי שינחם אותי, אני לא מספיק חזקה. אני רק מאחלת לך רק טוב שלא תדע עוד צער ידידי, אני כותבת לך והדמעות זולגות, הידיים רועדות, לקום ולהמשיך הלאה אנחנו חייבים. אני מאחלת לך ידידי, רק ט ו ב !! שיהיה לך חיים שמחים ומאושרים. שלא תדע עוד צער, מנוחתם עדן של חבריי וחברייך, מנוחתם עדן, בוא נהיה חזקים ידידי, שלך טלי מהקריות,,,

עינת.. :-)

New member
טלי..

אין מילים בפי.... זו פשוט טרגדיה נוראה.... מה להגיד לך? שתהיי חזקה? שהחיים ממשיכים? אלה הן סתם מילים נבובות.... מאחלת לך שתצליחי להתגבר.... ושתדעי הרבה ימים טובים של אושר....

לך עינת,

אין לי מה לומר, רק דבר אחד תודה לך ענית, לודה ושוב תודה, לך ולכל מי שהגיב, לא היה קל להוציא החוצה אבל זה יצא, אני מצטערת אם גרמתי למישהו צער. זה היה מלב אל לב, אז תודה, לך עינת, תודה לכולם. ממני טלי מהקריות,,,

למעלה