ל-תם,

תות15

New member
ל-תם,

אמרת לי שזהו, אני חופשי לעשות כל מה שאני רוצה, להכיר מישי חדשה. כל כך אוהב אותך, כל כך רע לי. הלכתי, הכרתי, זה לא משנה, אני לא בגדתי בך, אני לא התגברתי עליך. היה לי כל כך רע, חשבתי שאולי זאת הדרך היחידה בה אוכל להתגבר על הכאב. זה לא משנה הפרטים, משנה רק העובדה שלא אכפת לי מאף אחד ומאף אחת אחרת. בכל רגע ב-5 חודשים שהיינו ביחד ועוד 4 שבועות שאנחנו לא ביחד אני לא מפסיק לחשוב עליך לרגע. אמרת שלא חשבת שאני אתגבר עליך כל כך מהר- אני לא אתגבר עליך בחיים. אם באמת כבר הייתי מתגבר עלייך לא היה אכפת לי להכאיב לך. להשפיל את עצמי מולך. להתחנן שתסלחי לי. שנהיה ביחד כבר. למה זה צריך להיות כל כך קשה, למה העולם הזה כל כך מסריח. תהיי אצילת נפש כמו שאת, תסלחי לי. לא עשיתי שום דבר לא בסדר תם. את צריכה להבין שממש ממש לא עשיתי משו שהוא לא בסדר. ניסיתי לרפא את כל הכאב הזה שעוטף אותי מאז שאנחנו לא ביחד. אני לא אשכח אותך בחיים. אני לא אפסיק לאהוב אותך בחיים. אף אחד בעולם הזה לא מגיע לקרסוליים שלך. את זאת שמחליטה לא לזרוק הכל בשבילי. מה שכבר היית צריכה לעשות מזמן. את יודעת טוב מאוד שהחברות שלך הן זונות והאנשים בעולם הזה נהיים אפסים כשאנחנו ביחד. כמה פעמים כבר אמרתי לך את זה, את מכירה את המשפטים האלה בע"פ, אלה משפטים שיומאים לי מהלב. את החיים שלי. אתמול דיברתי עם מיכל, כשדיברתי איתה הבנתי עוד יותר עד כמה את בודדה בעולם, בדיוק כמוני. אין לנו איש בעולם חוץ מאחד את השניה. כל כך כואב לי עליך תם, הדמעות עומדות לי בעיניים וכולי רועד כשאני כותב לך עכשיו. אני לא יודע כבר מה לכתוב לך, אין בנאדם בעולם ששווה את הכאב שלך. איך זה שב-4 שבועות שאנחנו פרודים לא שכחנו אחד את השניה, לא הפסקנו לאהוב אחד את השניה. לא שיתפתי אותך בפחד שלי לפני כמה ימים שזה יהיה הפוך. בחיי שפחדתי בעוצמות מטורפות שזה יהיה הפוך. שאת תכירי מישו ואני כל כך אפגע. להגיד לך את האמת- אני כבר לא מפחד. לא בגלל שהתגברתי עליך או שאני לא אוהב אותך יותר, אלא בגלל שאני יודע שאני הבנאדם היחיד שחשוב לך באמת בעולם הזה, בדיוק כמו שאת הבנאדם היחיד שחשוב לי. תהיי באותה גישה תם, אני לא יכול לחיות בלעדיך, יצאתי לפני כמה ימים לחפש לי חיים ונתברר לי שאין כאלה. בבקשה, צאי לחפש לך חיים, חפשי לך מישו חדש. אני תמיד אהיה פה כדי לחכות לך, אותו סמרטוט שכל פעם מחדש מתחנן שתחזרי אליו. אותו סמרטוט שכל כך אוהב אותך, וכשהוא מנסה שלא יכאב לו מגיעה אליו פגיעה כל כך עצומה. בחיי שאני כבר בנאדם מת. לא צריך להתאבד. אני לא מאמין שאחרי כל מה שעברנו ביחד רק לפי זה את שופטת אותי. אני מצפה ממך להבנה, בחיי. כבר אמרתי לך אלפי פעמים כמה שכואב לי כשכואב לך. אחרי כל מה שעברנו, שאני כל כך מכיר אותך ואת כל כך מכירה אותי, את באמת יכולה לחשוב שאני אתגבר עליך? לא צריך לדבר בקלישאות. את מכירה אותי מספיק טוב. אני מכיר אותך מספיק טוב. אנחנו כל כך אוהבים. העולם הזה כל כך אפסי ליד שנינו. בעצמך התפעלת כמה שאני מכיר אותך כבר. את יודעת כמה שאני אוהב אותך? את לא מתארת לעצמך. לספר לך קצת על עצמך? אין צורך. אני יודע איך את מרגישה בכל רגע ורגע. אני מרגיש את הנשימות של הגוף שלך. אני יודע כשכואב לך. אני מרגיש כשאת עצובה. לכי להכיר לך אנשים חדשים, למצוא בנאדם חדש שימלא חלל כל כך עצום שאני השארתי. את לא מצאי כזה בנאדם תם. בנאדם שכל כך יאהב אותך, יכיר אותך, יגרום לך להרגיש מאושרת, שתהיי כל כך חשובה לו. אמרת שעוד חשבת שאולי נחזור, חשבת גם שתוכלי לעשות את השינוי הזה בגישה שדיברנו עליו? אם את חושבת שאת מסוגלת, למעני, בואי נחזור. הרי דיברנו על זה. אמרתי לך, אם אני ארצה להתגבר עליך אני אצטרך לנתק איתך קשר. רק ככה אני אוכל להפסיק לחשוב עליך, להרגיש אותך. אני פשוט לא רוצה. אני פשוט לא מסוגל. פשוט רוצה אותך. אם את באמת מסוגלת לעשות את הסוויץ' הזה שדיברנו עליו, תהיי חמה, תהיי את, תני לנו צ'אנס. לא מגיע לנו הצ'אנס הזה אחרי כל מה שעברנו ביחד? אחרי כל כך הרבה סבל, אם את באמת מסוגלת, אז מגיע לנו להיות סופסוף מאושרים, ביחד. ותביני, שכשאני אומר שרק אותך יש לי בעולם הזה, אני מתכוון לזה. ותביני, שאת הלב השבור שלי רק את יכולה לרפא. ותביני, שאנחנו ביחד זה שיא השלמות. ותביני, שאין טעם לעוד סבל, וסבל זה כל דבר שאנחנו לא ביחד. אני חושב על מה אני נלחם כל כך. אם הייתי חושב שאין טעם להלחם עלינו הייתי מפסיק מזמן. מי כמוך יודע שאם בנאדם לא מעניין אותי הוא לא יקבל ממני אפילו יריקה לכיוון שלו. אני נלחם למען האושר שלי ילדה, למען האהבה שלי, ור-ק את האהבה שלי, ור-ק את מקור האושר שלי. וזה הדדי. את לא צריכה שום דבר כדי להוכיח לעצמך את זה. איזה עוד בנאדם היה אומר לשתיים מהידידות שלו שהוא יתרחק מהן בשבילך? איזה עוד בנאדם היה זורק את החברים שלו ואומר להם בפנים שלידך הם אפסים? איזה עוד בנאדם היה מתחנן אליך כל פעם מחדש שתתני לנו צ'אנס? איזה עוד בנאדם מכיר אותך באמת? לאיזה עוד בנאדם את חשובה כל כך? אני האחרון בעולם שקשה לו לשכוח אנשים. גם ההורים שלי לא שווים בעייני. החברים שלי הם אפסים. הידידות שלי מעניינות לי ת'זין. ואותך אני לא שוכח. ואותך אני לא מפסיק לאהוב. אם תקבלי אותי, ואם תתני לנו צ'אנס סופסוף, את לא תחשבי בעייני אף אחד פרייארית, כי אף אחד לא מעניין. אם תקבלי אותי, את תקבלי כל כך המון חום, שהעיקר הוא שבעייניך את תיחשבי הילדה הכי מורווחת בעולם הזה. לא הייתי צריך לעשות את זה בשביל להבין כמה אני אוהב אותך אותך וזקוק לך, אבל עשיתי את זה בכל זאת, כדי לבחון את עצמי. ועברתי ת'בחינה, לא שכחתי אות. לא אשכח אותך לעולם. אני לא נורמלי. המקרה שלנו יחיד מסוגו בעולם הזה. תפעלי רק לפי הלב שלך ילדה, הוא יודע מה טוב בשבילך, כמוני. אני יודע שעכשיו את מרגישה פגועה, והראש שלך גורם לך לחשוב כאילו את צריכה עכשיו לנקום בי, לפגוע בי בחזרה. אבל תאמיני לי שנפגעתי מספיק מכך שאת נפגעתי. כולי רועד תם. שלך לנצח, עדי

sh53

New member
קראתי הכל ו...

כתבת כדי לפרוק? כתבת כדי לקבל עצה על המצב? כתבת כדי לשאול האם לשלוח לה את זה? אולי משהו אחר שלא חשבתי עליו?

BaBy LiS

New member
זה מכתב... בשבילה..

נראה לי.. בכל מקרה זה עצוב שאהבה לא עושה טוב לאנשים..=\

As היחידה

New member
עצוב

שאהבה גדולה כזו נגמרת..

Aussie Girl

New member
גרמת לי להזיל דמעה!

פשוט מדהים אותי כמה אהבה יש לך כלפיה. זה כזה מדהים ומצד שני כה כואב.

spiritspirit

New member
../images/Emo99.gif ואו..

זה בשביל תם? אם היא תיקרא את זה אין לי ספק שתחזרו להיות ביחד, היא תבין כמה שאתה אוהב אותה, ומה אתה מוכן לעשות בשבילה,.
אני מאחלת לך הרבה בהצלחה איתה,עדי ממני,נועה

נינושש

New member
עצוב..

אולי תראה לה את זה? אולי זה ישנה משהו.. תשלח לה את זה או אפילו תראה לה את זה כן.. רקתעשה משהו חבל שאהבה כזאת תגמר.. אהבה זה משהו נדיר ולאכדאי לוותר בקלות על אהבה כזאת..! תלחם עלייה תלחם על מה שאתה מרגיש

אני חושב שאתה צריך לשלוח לה את זה..

אם כמו שאתה אומר לא שכחתם אחד מהשני אז למה אתם לא ביחד ? אתה צריך לשלוח לה את זה אולי היא תבין דברים.. אולי היא תחשוב בדרך אחרת אולי תחזרו.. כואב לשמוע על אהבות כאלו שנגמרות ככה..אבל זה טבען של אהבה...לגדול ולגדול ולהיגמר..

למעלה