ל ``תושבי`` הפורום... H-)

B.Shokor

New member
ל ``תושבי`` הפורום... H-)

לכל בן-אדם יש לו כבוד, ואני מבקש מכם לא לפגוע בכבודו של אף אחד (כי זה הדבר הכי קשה בחיים). ראיתי מה שליאס כתב נגדי, ובכיתי על זה שיש אנשים כמו אליאס לצערנו שמסתתרים בדו-קיום בשביל להשיג טובות לעצמם (משהו כמו ניהול פורום למשל). לכל אלה (אבו-דני, ליאור, בת-עמי, דקלה, ואחרים שטענו שאינני מוסמך ומתאים לנהל פורום לדו-קיום, תגובתי לכם היא: 1. בימים הקרובים יעלה אתר אינטרנט חדש בתחום הדו-קיום ביוזמה ממני ועל חשבוני. (כתבתי הודעה על כך לפני 2 ימים ואף אחד לא הגיב, חפשו וקראו). 2. שני מפגשי דו-קיום מתוכננים בחופשת הקיץ בשיתוף עם המתנ``סים, תנועות וארגונים שונים ביוזמה מארגון חשמ``ל (שאני מקים ומנהל אותו). 3. ימי דו-קיום בין שני הצדדים (בהשתתפות כוכבים ואנשי ציבור ידועים) ביוזמה מארגון חשמ``ל (שאני מנהל ומקים אותו). אני רק מקווה שאתם יודעים למה הרמתי טלפון לתפוז ואמרתי להם שצריך להיות פורום של דו-קיום. ולכל אלה שפגעו בי אני אומר לכם אם זו היית ``התודה`` שלי על כל מה שעשיתי, אז חוצפה לכם. כל אחריות כל שהיא מצד הפורום לכל אחד שיקיים קשר עם אליאס. (כך לפחות בקש מביילי לייצר איתו קשר באימל). שלכם ב.שוקר מ.הפורום חג שמח

eliasys

New member
אין לי בעיה בזה שאתה מוחק הודעות

יש לי את המייל של כולם

B.Shokor

New member
אה, למה אין תגובות? H-)

למה לא הגבתם? אתם רק עונים להודעות של אליאס? לא חשוב לכם לשמוע גם את הצד השני?

eliasys

New member
תגובות בבקשה שוקור מחכה

הוא בפניקה בחייכם תגיבו

dikla00

New member
גם אני לא מתערבת

יותר ממה שאמרתי אין לי מה להגיד

למעלה