ברור שכל הילדים!D:
S S p r i n g B New member 9/7/07 #28 רק ידידים../images/Emo9.gif או חומרים רטובים או כל הילדים... את שלושתם אני ממש אוהבת :] חומרים רטובים מעולה
רק ידידים../images/Emo9.gif או חומרים רטובים או כל הילדים... את שלושתם אני ממש אוהבת :] חומרים רטובים מעולה
ב ביט69 New member 12/7/07 #30 לדוויק הברווז D: אני מכירה את הסינגלים , יש לי את הדיסק , אני חורשת אותםם . - יוצא להם סינגל שלישי )) . - קדימה אלבום שלישי |כן !!11 - איך אני איתך ? יא חמודהה ?? דוויק ? מאיפה אתה ? - לא קשורר ,, אני חולה , מתה , שרופה על רענן [ ! ] , עיניים , גבות , ריסים , אף , אוזניים , חיים יפים שלי .
לדוויק הברווז D: אני מכירה את הסינגלים , יש לי את הדיסק , אני חורשת אותםם . - יוצא להם סינגל שלישי )) . - קדימה אלבום שלישי |כן !!11 - איך אני איתך ? יא חמודהה ?? דוויק ? מאיפה אתה ? - לא קשורר ,, אני חולה , מתה , שרופה על רענן [ ! ] , עיניים , גבות , ריסים , אף , אוזניים , חיים יפים שלי .
ש שנינה92 New member 8/7/07 #7 את כותבת לרענן ברי ולורל וכותבת בהודעה - "שלהם" חח >< המטרה שלהם זה אולי גם להתפרסם אבל זה בעיקר המוזיקה אז אל תדאגי בקשר ליחסי ציבור , סבבה? [; הם התפרסמו בחלה בזכות האלבום הזה , והנה עוד סינגל יוצא .
את כותבת לרענן ברי ולורל וכותבת בהודעה - "שלהם" חח >< המטרה שלהם זה אולי גם להתפרסם אבל זה בעיקר המוזיקה אז אל תדאגי בקשר ליחסי ציבור , סבבה? [; הם התפרסמו בחלה בזכות האלבום הזה , והנה עוד סינגל יוצא .