ל ע נ ק י ת שלי

ענקית ענקית השמעי קול

מה שלומך ענקית שלי,אני מקווה שעובר עלייך יום נהדר. נעלמת לי צרי קשר...אני מקווה שאת לא עוסוקה יותר מידי עם הילדים והחיים..ומוצאת לך זמן גם לעצמך...

Agnetta

New member
היי אני דווקא כאן ובעבודה../images/Emo6.gif

עובדת ומידי פעם כותבת באינטרנט. תודה על כל האיחולים נחמד מצידך....-))))

../images/Emo124.gif לרחלי הענקית שלי בוקר טוב|

אני מקווה שישת טוב והתעוררת לבוקר חמים שכזה עם חיוך על פנייך.שיהיה לך יום קליל,נעים ומהנה. מהגמדה המגומדת.

בקר נפלא לאביהודית היקרה ../images/Emo39.gif

יום חמישי היום, יום חמישי, שבוע העבודה הולך להגמר, איזה כיף!! שיהיה לך יום נפלא. ממני, הגמדה שלך.

תודה רבה על הברכות

אכן אכן,אנו לקראת שבת,מחר זהו היום הקשה ביותר שלי עם כל הבישולים וההכנות לשבת...אני אגב עובדת בבית יש לי סטודיו לאופנה,עברתי שבועיים לחוצים תפרתי שלושים תלבושות,ועוד שהתופרת שלי חלתה...הייתי לבד בעבודה אבל אני אחרי הכל..חן חן לך על הברכות..הייתי רוצה להכיר אותך..שיהיה לך המשך יום נעים

dalfin

New member
תודה, אחרי יום מטורף נחמד

לראות כזו הודעה

מאמנתתתתתתתתתתתת נכון חשבת

ששכחתי אותך
אז בואי אגלה לך סוד אין לך סיכוי.
יאללה מאחלת לך שיהיה אחלה של סופשבוע פורה ומהנה. תבלי תהני עם כל סובביך. ויאללה מחכה שתגלי כבר מי אני.

../images/Emo202.gif אקשיין ..שנתחיל?

שלום שלום לענקית, האם קבלת החבילה? ובכן ד"ש חם מרמז נוסף..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההה הנה החידה [אמיתי] ילד לי חייל נחמד השם ישמור עליו לעד נסיכה ,ילדתי מזמן ואין כמו דנה חבריי ועוד שני בני קטנים אחרונים שובבים..... בעל לי נאמן אוהבת אותו כל הזמן משפחה לי חביבה עדינה ונעימה אוהבת אתכם כל כך....אימא מי אני?

../images/Emo20.gifסקסיית..פרחים לשבת....../images/Emo20.gif

והנה עוד פרחים... נפגש בקומונה...... חחחחחחחחחחחחחחהה נו מי א נ י??????????

סקסיית

New member
אגנטה?????????../images/Emo12.gif

אם כן.. הפתעת אותי בענק!!! לא הייתי מגלה בחיים!

Agnetta

New member
מאמי הילדים שלי בני 3 וחצי..

אין לי חיילים....אבל זה כל-כך נחמד...שאת חושדת בי.

סקסיית

New member
היא אמרה שקפצה לקומונה

ורק את קופצת לי מכאן בקומונה
אז נשארה כמו מקודם.. דלפין!

Agnetta

New member
את לא רוצה קצת להתאפק ולחכות?

ל 19 במאי? חואז תדעי בבהירות מי היא מי?

טוב, אז היום עבורך הוכנה החבילה

כיצד היא תגיע? חידה גדולה אולי במטוס, בדואר או על ידי שליח ואולי סתם עובר אורח יאות אותה להבריח. בכל אופן צפי לה ממש בקרוב ובינתיים שיהיה לך לילה טוב

תודה רבה גמדה יקרה

איזה כייף לי
אני נרגשת כולי ומנסה לנחש מי את גמדה יקרה? התתני לי רמז? זו ממש חידה עבורי. לילה טוב גמדה מתוקה

למעלה