Crazy Beetle 1303L
New member
ל-ס-י-כ-ו-ם ../images/Emo70.gif
אז ככה... עד שיש לי יום חופש (שלא מבחירה) אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי ויעץ לי במהלך כל העבודה: יעקב מזור, צמיגי מזור אבן יהודה שנתן לי לעבוד אצלו ועזר לי המון בכלים
חנן לוי, אליחן רדיאטורים ואגזוזים על התמיכה, הפירגון והאביזרים
ג'קי מנועים שעשה את כל החריטות. יגאל ניקוי חול, על הניקוי חול. אריה גבאי, מכון לקרבורטורים, על הכיוונים המושלמים לקרבורטור(ים). משה ורמי ברנס, מוסך ויקטור טוטו. על צביעת החלקים. כמו כן המון המון תודה למוטי, בני, רמבו, יוסי רהב, ועוד רבים וטובים שעזרו לי בטיפים חשובים. תודה הכי הכי חשובה
לאבא שלי
שבלעדיו כל העבודה הזאת לא היתה זזה. נ"ב: תודה רבה לאושר הנמלה שפינה אותי אתמול לבית חולים בעיקבות פציעה תוך כדי עבודה על הקרייזי וישב איתי שם לא פחות מ4 שעות עד שסיימנו שם. למתעניינים, הכל בסדר, חתך בעומק של חצי סנטימטר באורך 8 ס"מ בגב היד + כמה ציפורניים שהתפוצצו. בקיצור הדביקו, תפרו וחבשו אותי והרופאים אומרי שאני אחיה. תודה רבה לכולכם ושיהיה יום מקסים! אושר תפרגן לנו תמונה של זה.
אז ככה... עד שיש לי יום חופש (שלא מבחירה) אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי ויעץ לי במהלך כל העבודה: יעקב מזור, צמיגי מזור אבן יהודה שנתן לי לעבוד אצלו ועזר לי המון בכלים