ל-ס-י-כ-ו-ם

ל-ס-י-כ-ו-ם ../images/Emo70.gif

אז ככה... עד שיש לי יום חופש (שלא מבחירה) אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי ויעץ לי במהלך כל העבודה: יעקב מזור, צמיגי מזור אבן יהודה שנתן לי לעבוד אצלו ועזר לי המון בכלים
חנן לוי, אליחן רדיאטורים ואגזוזים על התמיכה, הפירגון והאביזרים
ג'קי מנועים שעשה את כל החריטות. יגאל ניקוי חול, על הניקוי חול. אריה גבאי, מכון לקרבורטורים, על הכיוונים המושלמים לקרבורטור(ים). משה ורמי ברנס, מוסך ויקטור טוטו. על צביעת החלקים. כמו כן המון המון תודה למוטי, בני, רמבו, יוסי רהב, ועוד רבים וטובים שעזרו לי בטיפים חשובים. תודה הכי הכי חשובה
לאבא שלי
שבלעדיו כל העבודה הזאת לא היתה זזה. נ"ב: תודה רבה לאושר הנמלה שפינה אותי אתמול לבית חולים בעיקבות פציעה תוך כדי עבודה על הקרייזי וישב איתי שם לא פחות מ4 שעות עד שסיימנו שם. למתעניינים, הכל בסדר, חתך בעומק של חצי סנטימטר באורך 8 ס"מ בגב היד + כמה ציפורניים שהתפוצצו. בקיצור הדביקו, תפרו וחבשו אותי והרופאים אומרי שאני אחיה. תודה רבה לכולכם ושיהיה יום מקסים!
אושר תפרגן לנו תמונה של זה.

אומי5

New member
איך לעזאזל עשית את זה?

כן אני רוצה פירוט ..... איזה חלקים הזמנת ? מאיפה הזמנת ? כמה עלה (אם אפשר) ? וכו' וכו'.... וגם איך לעזאזל עשית את החתך הזה.....

פירוט חלקים + פירוט פציעה

בקשר לחלקים: מיסבים, מצאתי את הכל אצל לינקר. הכל KS סט בוכנות, מייסבים ראשיים, מייסבים תלתלים, מייסבים קאמשפט, בוקסות לתלתל (איפה שנכנס הפין בוכנה). כל זה בערך 1650 שקל. כמובן שצריך גם סט אטמים, מחזיר שמן, משאבת שמן, קלאץ'. חריטות: חריטות בלוק + קארנק + הכנסת בוקסות לתלתלים בפרס 1200 ש"ח שיפוץ ראשים: החלפת מובילי שסתומים + שלייף. 450 שקל. כולל פירוק והרכבה. ניקוי חול: כל הפחיות מכל הכיוונים + סעפת והאוזניים של הסעפת. 200 ש"ח. צביעה בתנור: 300 שקל צביעה מכל הכיוונים. זפט לתא מנוע: קניתי יריעות של זפט קר מתכנוקאר בהרצליה 45 ש"ח ליחידה של 50 ס"מ על 50 ס"מ. שטיפה לחלקים: בנזין 95 בפיסטולט על ה-כ-ל. אח"כ רחיצה במים ויבש בלחץ אויר. כל הברגים של המנוע ישבו ב-WD40 כמה ימים לפני הרכבה. את הבלוק סגרתי והדבקתי בSHELUK אחלה חומר! זה בקשר למנוע. ובקשר אליי, התעסקתי עם הזרועות של המכסה מנוע הייתי עם היד מאחורי המניפה והמכסה נסגר עליי ולחץ על היד שלי בין המכסה לבין הבודי... רצתי כולי מלא דם לאושר שחבש אותי עם ניר דבק של העסק שלו כמובן... והטיס אותי עם הקרייזי לתל השומר... שם הבחור קנה לי קפה + בורקס... אז אושר תוריד לי את זה מהמשכורת. בקיצור שורה תחתונה אם אתם נצעים שווה שזה יהיה עם אושר. אם יש עוד שאלות על המנוע אני אשמח לענות.

דרומי 23

New member
אני תמיד מאושר כשאני נפצע

אה לא לזה התכוונת? תודה על הפירוט ,מה זה KS? תרגיש טוב אומי

KS = KOLBENSCHMIDT

חברה גרמנית ליצור חלקי מנוע אני לא יודע אם הם עושים רק לVW או בכלל אבל הם עושים אחלה מוצרים.

idansela

New member
אוף הרבה זמן לא הייתי פה - קרייזי תקרא בבקשה

קרייזי מה נשמע? החיפושית שלך על הרגליים ??? שים תמונה שנראה מה עשית אני אצור אתך קשר אם אתה תיהיה מעוניין לעזור לי.... אני רוצה לעשות איזה טיפול קוסמטי זמני לבימבושית כנראה שלקראת סוף השנה ישתחרר לי סכום כסף קטן שאיתו אוכל לעשות את השיפוץ שאני ככ רוצה לעשות לבינתיים עדיף שאני אטפל שעינינים שבוערים בכדי שהחיפי שלי לא תמות חס ושלום

arik1955

New member
KS מייצרים לא רק לחיפושיות

אך ידועים בשל הרבה חלקי NOS מתוצרתם

למעלה