ל-ניל´´י

bimbo.

New member
ניל"י, כמה כלבים את מגדלת?

הם משגעים אחד אחד... ובהצלחה בתחרות

ניל´´י

New member
אני בעלת 5 כלבים...

או כפי שאני קוראת להם ה"חמסיקה" שלי. ג'יני הרבגזעית. קסם המלאמוטית. צ'אמפי הווסטי. נוגה המלאמוט. כחל הדנית הכחולה. כולם גרים איתנו בבית, ישנים בחדרי השנה שלנו. מתים על כל אחד ואחת מהם!!! תודה על המחמאות.

dark spy

New member
ומה עם הגורים?

יכול להיות שכולם מצאו בתים אחרים? (היי... זה שיאל)

ניל´´י

New member
שיאל אני יודעת שזה אתה...

לגורים ישנן כבר משפחות נפלאות חדשות, הן עזבו את הקן שלנו לפני שבועים. הזכר-ברקאי נמצא בחיפה, הנקבה-בשמת נמצאת ברמת גן והנקבה-בושם נמצאת בשוהם. אני חזרתי להיות שוב אום חמסיקה

dark spy

New member
אה...

אז אני כבר לא חשוב? לא מספרים לי דברים? סתתתתתתתתתתתם... מזל טוב

bimbo.

New member
אני מקנאה בך. בגלל אילוצי

בריאות אני מגדלת רק כלב אחד, וגם אתו אני לא יכולה לצאת לטייל. אחרים עושים זאת אתו. אם הייתי יכולה, הייתי גם אני מגדלת כנופיה נבחנית. כנראה שאקח חתול, כי אתו לא צריכים לצאת.

אוריקס

New member
ניל"י

אם אני לא טועה ראינו אותך בתערוכה (אדום גם
) ואפילו עלית לגמר...

ניל´´י

New member
../images/Emo8.gif נכון עליתי לגמר עם צ'אמפי.

וכרגיל אני בתערוכות לבושה בחליפה האדומה שלי שנתפרה במיוחד לאירועי התערוכות.

ניל´´י

New member
מתוקה....

זו בושם, הגורה שנולדה ראשונה שעשתה לנו צרות עד שהחליטה לצאת החוצה. היה לה כל כך טוב אצל אמאמ קסמי שלא רצתה לצאת... רק אחרי תחנונים שלי החליטה הגברת הקטנה לצאת לאויר העולם. וזו בשמת... נולדה שניה, יצאה בבועז קלי קלות.

nobodys girl

New member
שאלה מוזרה קצת,

כל השמות בכוונה ב-ב? ועוד משהו, איך קרה שההמלטה כל כך קטנה? לזואי היו עוד תשעה אחים באותו שגר..

ניל´´י

New member
כן, בכוונה כל השמות מתחילים באות

"ב" היות וזו המלטה שניה של קסמי. איך קרה??? להוא שם במרומים הפתרונות, לא לי... ואני בהחלט שמחה שבהמלטות יש לא יותר מ 5 גורים, בצורה זו קל לאמא לטפל בצאצאיה...

למעלה