ל מ ה ?

*יפעת*

New member
ל מ ה ? ../images/Emo7.gif

התחלתי את התפקיד בערך בשעה אחת. חיכיתי... חיכיתי.... וחיכיתי..... אבל כלום!! פשוט כלום!! אף אחד מכם לא ברך אותי היום על היותי מנהלת הפורום!! למה!! כי אני החברה שלו? אם ככה, אז החתונה מבוטלת!! את מאיה אני מבינה, היא לקחה מאוד קשה את המשטר שעשיתי היום לגיל בגלל המבחן שיש לו (למרות שיכולת לפחות לכתוב "בהצלחה" אפילו בלי להוסיף אייקון חמוד). אבל מה עם השאר? congratulations, משהו...

Kaya

New member
הרשי לי להיות הראשונה....

שמברכת אותך על כניסתך לתפקיד (יווו...איזו רשמיות...) אהההמממ...(מכחכחת בגרוני....) הקשיבו הקשיבו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הרני מברכת אותך - יפעתשהיא לא "חברה של..." ולא בטיח !! (גילגיל...מתה עליך
) התפקידך החדש (הולם אותך ה
...ועוד בצבע כחול...וואו !!) מי יתן ויפיק פיך מרגליות (לא משוחדת בניסוח....) מי יתן מאצבעותיך ינחו את דרכן של הנשמות המחפשות מעט אהבה (כי זה מה שכולם מחפשים) מי יתן וליבך יפתח אל קולנו וישמע מכאובינו (בלי גילגיל שמתעניין כל הזמן...כן, מכירה אותך
) מי יתן ונשמתך תדע להפריד בין מכאובי אחרים לשלך (אני בטוחה שאין !) ומי יתן והיום הזה - למרות היותו "רק" יום יתרום כעולם ומלואו לזה המחפש אותך.... ה"אחת" עם ה-
הכחול
טוב, חאלס שטויות !!! יפעתוש !!!!!!!!!!!!!!!!!! אחלה אחלה אחלה וסבביישן שאת המלכה היום (ואני לא סתם אומרת....תכיני עצמך ליום החתונה
מנסיון
) אוהבת, תומכת, רואה הכל <אייקון של עין> מרג. בחיפוש אחר נשמות.......

Kaya

New member
ואפרופו חתונה... נחשו מה התאריך מחר

נכון !!!!!!!!!! מחר לפני שנתיים התחתנתי !!!!
קטעים...וזה גם יום ההולדת של גילגיל (שלי), מה אתם אומרים לקנות לו מתנה? טבעת ???
מרג. רעה...רעה......

ג.

New member
אפשר להיות שניה?.....

ברכות, ברכות... וכבר אמרתי שמגיע לך (ולא בגלל...אלא אף על פי - [כאילו אמורה להיות לך השראת יתר...
]) חוץ מזה, בקדתי את ה"כפתורים" ...ומצאתי שניים...(אגב, עניין הכפתורים הוא אחת ה"הארות" הגדולות שקבלתי כאן[נדמה לי ממרג´ או מרחלי]. נראה לי שזה גם מוכיח שגם אם לא מגיבים על כל דבר יש עיבוד...) אז סליחה אם בירברתי לכם בשכל בגלל הנונים שלי... ואני בכל זאת

ג.

New member
בזכותכם

גם היתה לי שיחה מדהימה עם חברה טובה שלי, ונפתחנו כמו שמעולם לא לפני כן... ואל תקלו ראש - זו רק הפעם השלישית שזה קורה לי בחיים!

Kaya

New member
ג. יקירתי ../images/Emo13.gif

אני חייבת....אבל ממש חייבת להבין מה זה ה"כפתורים" שרשמת מקודם ?!?!? מרג. נוברת בארכיון

ג.

New member
Kaya בכדי להקל...

דובר על כפתורים שמשהו מפעיל אותם ולוחץ על דברים שכואבים ובאים ממקור אחר בכלל אבל מתקשר לעניין הנוכחי. למשל אצלי - הכפתור שנלחץ (אחד מהם) היה - זהירות - נפתחת יותר מידי ואולי בכלל את לא רוצה להתקרב כ"כ... ואז מהתת מודע יצרתי סיטואציה שמאפשרת לי להתחמק מהמפגש... [ככה עיבדתי לעצמי את העניין...] ככה שזה היה ולא היה קשור לענין החדשים ותיקים ולכן בקשתי את סליחתכם...

deep ocean

New member
אני הזכרתי את המילה כפתורים לראשונה

ואמרתי שאנשים נפגעים כי פוגעים להם במשהו רגיש בדיוק, ושלכל אחד יש כפתורים. קרדיטים בבקשה!!!!! :)))

*יפעת*

New member
תודה לכן בנות!!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

זהרי

New member
את מזכירה לי

אדם שנקלע לתכונה מסויימת עקב תפקידו והא מבצע אותו על הצד הטוב ביותר ובשוך הסערה הוא נזכר בעצם בעצמו שהוא קיים.. אז צרור ברכות בנתים כמו תמיד את מצליחה מעבר למצופה ו... את היחידה שקוראת תיגר על עבודתו של גילגיל אם כי שהוא לא ישמע.... הכל נשאר במשפחה מעניין מי לימד את מי להיות כזה פתוח ולבבי.. זהרי

*יפעת*

New member
תודה על האיחולים והמחמאות!

אני חייבת לספר לך משהו. אבל קודם אני אעשה גיחה קטנה לשירותים ואח,כ אמצא את המשקפיים שלי כי העיניים שלי נשרפות!!! אני אחזור עוד כמה דקות אז שלא תעיז לברוח!!!

*יפעת*

New member
זהרי, חזרתי...

עד לפני שבוע היו לי מלחמות עולם עם גיל בגלל האנטרנט, כל פעם כשהוא היה מתיישב ליד המחשב ידעתי שזהו, אני לא אשמע ממנו כמה שעות טובות. לא הבנתי איך אפשר להתיישב מול קופסא במשך שעות, לא הבנתי מה זה נותן לו. חשוב מאוד לציין שעד לפני שבוע כל מה שידעתי על המחשב זה מאיפה מדליקים אותו. ואז לצערי, תהילה נהרגה בפיגוע (אחות של חבר טוב שלנו, ובשביל גיל, גם ידידה בפני עצמה), גיל הגיע לביתו בלילה וכתב עליה משהו בפורום וכ"כ רציתי לקרוא את זה אז הוא הדריך אותי דרך הפלאפון איך להכנס לאנטרנט, וכך בעצם הגעתי אליכם. אני כ"כ שמחה שנחשפתי אליכם, אתם כל-כך ממלאים אותי, רק חבל שזה נעשה בנסיבות כ"כ מצערות. עכשיו אני מבינה את גיל. היום, דרך אגב, אנחנו רבים על מי ישב על המחשב ומתי... כן, התמכרתי, כ"כ טוב לי איתכם, אתם מקסימים!!
בהתחלה קצת חששתי לכתוב תגובות כי אני אדם מאוד ישיר ופחדתי לפגוע באנשים, אבל מאז השתחררתי אז אני כותבת די הרבה. אני גם די מתלהבת מזה שאני כחולה!!!! אוהבת אותך ואת כולם ומודה לכם על שנתתם לי להרגיש כ"כ רצויה!!!

זהרי

New member
יפעת

אכן נכנסתי ופספסתי בכמה דקות ואז צלצלה ידידה ודברנו קצת שעות היא ספה לי על ידידות וחברות וגם על התאהבות ואני הקשבתי..אני אוהב להקשיב למילים... את דברת על מחשב...גם אני התמכרתי משום מה אצלי המינון עלה ירד וכעת עלה רק בפורום יתכן ואוליי אוריד את המינון ... דבר אחד בטוח את נפלאה...גיל נפלא.. אני מוקיר את זה ששכנעו אותי להגיע לפגישה ולהכיר את בעלך לעתיד וגם אותך דרך הדפים...הרבה יכולת ועוצמה שיש לך... את מכירה את הנסיבות שדברתי עם אוריאל... גיל יספר לך וגם אני התרגשתי מכך.. היום הדלקתי לזכרה נר באתר שגיל כתב... אז.. מאחל לגיל הצלחה בבחינה...אני עוד לא התחלתי ללמוד... זהרי

Mאיה

New member
ואני כל כך שמחה...

שאת לא מתייחסת ברצינות להיותך ה"חברה של"...ויותר מכך, שגילגיל לא עושה הפליות... כי "טוב שהיה וטוב שנגמר.." Mאיה(שמתה על יפעת...אבל לא מראה את זה!)

למעלה