היי ורד קוראים לי עדי והטלנובלות שאני הכי אוהבת הם: בובה פראית קטנטנות יאגו להתאהב ותדעי שהם הטלנובלות העיקריות כי אני רואה את כל הטלנובלות שבויוה , שבערוצים שונים טלנובלות ישנות שהיו טלנובלות שבויוה פלטינה כל טלנובלה אפשרית ואפילו בערות 16 שזה רק ספרדית אני רואה פשוט את כולם ואני ממש אוהבת את כולם אבל אלה עיקריות המ שכתבתי לך אני גם אוהבת עוד הרבה . אני מעריצה שרופה של נטליה אוריירו של פקונדו ארנה המושלם הכובש והכוסון ושל כל כוכבי קטנטנות במיוחד של פליפה קולמבו המושלם ושל קמילה בורדונבה המקסימה. אני מאוד ישמח אם אני ואת נדבר . אז יאלה ביייייייייי
קוראים לי שני ברוכה הבאה לפורום, אני אוהבת הרבה טלנובלות אני יפרט לך אחר-כך את כל הטלנובלות שראיתי, אבל אני אוהבת הכי את: *אני בטי המכוערת (אמן!!! כבר יחזור) *יאגו *קטנטנות (איך לא??) *רק נשיקה *פני מלאך *פיורלה ועוד ועוד..... ביי
לי קוראים הדי ואני בת 14 אני הכי אוהבת את הטלנובלות: בובה פראית, להתאהב, פני מלאך, לגעת באושר.. ובגלל שאין לי ויוה אני לא מכירה כל כך את שאר הטלנובלות אבל יוצא לי לראות לפעמים וגם אני מנויה לויוה פלוס.
היי ברוכה הבאה שמי בר והטלנובלות שאני הכי אוהבת לראות הן יאגו, להתאהב, ראיתי בעבר אני בטי המכוערת, בובה פראית, לגעת באושר, ועוד רבים. אבל כרגע הטלנובלה שאני הכי אוהבת זה יאגו בכיכובו של פקונדו ארנה החתיך והמתוק נשיקה|