ל כ ו ל ם!!!

זולו60

New member
ל כ ו ל ם!!!

אני ביום השני של השבוע הרביעי לגמילה. ואני לא מבינה למה ככל שמתארך הזמן שאינני מעשנת הקושי ללא הסיגריות עולה. ושוב אני מזכירה לכם לא משתוקקת להחזיק את הסיגריה בפה, לא מתגעגעת לעשן אבל מרגישה שהגוף שלי, המוח שלי עובדים מאוד קשה כדי להסתדר בלי הסם הממכר - הניקוטין. בעבר שמעתי ממספר נגמלים שהתחיל להיות להם קל יותר מהשבוע החמישי. אבל אם אשפוט לפי הרגשתי בימים האחרונים אני רואה שאצטרך להיות סבלנית ולחכות הרבה זמן עד שהגוף יתפקד ללא הניקוטין בלי לגרום לי לשרירים מתוחים ושפתיים קפוצות. כנראה שלמחוק מה ש 40 שנות עישון עשו זה לא הולך ברגל. תודה על ההתעניינות, ואני מאוד שמחה לראות שהוותיקים מחזיקים מעמד touch wood וחוץ מזה נכנסים אלינו מדי פעם עוד כאלה שהתבונה מגיעה אליהם אם מותר לי לומר כך

גלים1111

New member
היי זולו

מוזר שאת מתארת חוסר גופני בניקוטין לאחר 4 שבועות. ממה שאני יודעת, הקריז הגופני עובר תוך יומיים-שלושה. את בטוחה שאת לא מתבלבלת בין הגוף להרגלים התנהגותיים/נפשיים? ואולי עוברת עלייך תקופה מתוחה בלי קשר (שרירים מתוחים ושפתיים קפוצות- נשמע כמו מתח גדול). בכל אופן, לא הייתי מוותרת במקומך. ברור שתגיע הקלה בעתיד הקרוב. רמת מתח כזו לא תישאר לאורך זמן. שולחת לך כוח להמשיך
ונסי שיטות טבעיות להרגעה- אמבטיות שמנים, מסאז', מוסיקה נעימה, הליכה באוויר הפתוח וכד'. מקווה שתרגישי טוב במהרה.

חני חן

New member
היי זולו גם אני .....

גם אני לאחר 25 שנות עישון מטורף ונכון לעכשו אחרי 3.8 שנים בלי סיגריות, וכן גם אצלי, הגעגועים תוקפים אותי לסיגריה. זה עדין לא עבר לי.התפנית אצלי מתבטאת בחשיבה שפתאום להוציא כסף על סיגריות נראה לי מאוד מיותר ועסק יקר. וזאת חשיבה שאף פעם לא היתה אצלי בתקופה שעישנתי מה זאת אומרת שאין כסף לסיגריות לזה תמיד נמצא כסף. אבל במקום ובוותק שאני נמצאת בו, מה לעשות מעל ל-3 שנים זה לא מעט , הגעגוע מעומעם וכבר לא בעוצמה שאני צריכה לפחד.

למעלה