בכיף. *מצפה לגיל 80*
M M O R I A 15 New member 17/3/05 #75 חחחחחחחחחחח כפרהה עלייךךך../images/Emo24.gif אני גאההה בה שאת זוכרתתת חחחחח חחחחחחחחחחחחח וממשששששש מדליקקקק חחחחח לא אבל אני רושמת ככה-8.9.89 בגלל שזה יוצא מיוחדדד כזה חחחחח והקטע של הנעליים דווקא נצור בזכרוני זה זמןןן רב חחחחחח חחחחחחחח ואפרופו תאריכים והראלוששששש.. אז אותותוווו הממולדתתתת שלו ממשמשתתתת ובאההה..... חחחח כפרותתתת עליווווו.. הוא יהיה בן 24 ב-12.4 :-}
חחחחחחחחחחח כפרהה עלייךךך../images/Emo24.gif אני גאההה בה שאת זוכרתתת חחחחח חחחחחחחחחחחחח וממשששששש מדליקקקק חחחחח לא אבל אני רושמת ככה-8.9.89 בגלל שזה יוצא מיוחדדד כזה חחחחח והקטע של הנעליים דווקא נצור בזכרוני זה זמןןן רב חחחחחח חחחחחחחח ואפרופו תאריכים והראלוששששש.. אז אותותוווו הממולדתתתת שלו ממשמשתתתת ובאההה..... חחחח כפרותתתת עליווווו.. הוא יהיה בן 24 ב-12.4 :-}
M M O R I A 15 New member 17/3/05 #80 חחחחחח נכוןןן../images/Emo9.gif גם אני שמתי לב לזה חחחחחחח תאריךךך מיוחדדדד במינוווו 12.4 24 אין פשוטטט מושלםםםםםםםםם
חחחחחח נכוןןן../images/Emo9.gif גם אני שמתי לב לזה חחחחחחח תאריךךך מיוחדדדד במינוווו 12.4 24 אין פשוטטט מושלםםםםםםםםם