עוד קצת בתמונות החתומות
D DIRRTY New member 15/4/03 #1 ל י ו ס י תהיה נשמה (למרות שאתה נשמה) ותשרש לכאן תמונות חתומות של כריסטי תודה דוד כהן (די ליקרוא לי דירטי זה פסה - סתם!!!! לקחתי את זה מאחת החתימו של מנהל הפורום)
ל י ו ס י תהיה נשמה (למרות שאתה נשמה) ותשרש לכאן תמונות חתומות של כריסטי תודה דוד כהן (די ליקרוא לי דירטי זה פסה - סתם!!!! לקחתי את זה מאחת החתימו של מנהל הפורום)
° °•° Mandy °•° New member 16/4/03 #14 ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifנועה../images/Emo70.gif לאן נעלמת../images/Emo35.gif זאת אני celeste cid rulz מה קרה נעלמת לנו? לא משנה... העיקר שחזרת
../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifנועה../images/Emo70.gif לאן נעלמת../images/Emo35.gif זאת אני celeste cid rulz מה קרה נעלמת לנו? לא משנה... העיקר שחזרת
F flowers girl New member 16/4/03 #16 כן../images/Emo70.gif חזרתי ו-ב-ג-ד-ו-ל../images/Emo70.gif תראו איזה תמונה מכוערת איככססה
L lizaliz New member 16/4/03 #17 ../images/Emo156.gif ממתי כריסטינה יכולה להיות איכסה??? נ.ב. את מוזמנת לבקר באתר הזה
L lizaliz New member 15/4/03 #2 ../images/Emo156.gifראית את התמונה עם הכדורסלנים? זה קורע... הם גבוהים ממנה ביותר מחצי מטר!!!
כ כריסטינה3 New member 15/4/03 #7 לופי למה נמחקו ההודעות שלי?!!?! שמתי פה איזה 10 תמונות, איפה הן?!!?!?!?
D DIRRTY New member 15/4/03 #8 יוסי מת עליך!!!!!!!! אמן ותתחתן אם כריסטינה אגילרה והיה לכם ילד על שמי (דירטי)
F flowers girl New member 16/4/03 #10 המשך לתמונות חתומות../images/Emo70.gif מה זה היא לא חותמת על תמונות חדשות שלה חיחי..
L Loppy New member 16/4/03 #18 אני כאן יוסי... אין לי מושג לאן נעלמו ההודעות שלך, הן לא נמחקו. האמת, שכל מנהל שתשאל יגיד לך שזו "מפלצת ההודעות" - אגדה מסתורית ועתיקה בתפוז קהילות....
אני כאן יוסי... אין לי מושג לאן נעלמו ההודעות שלך, הן לא נמחקו. האמת, שכל מנהל שתשאל יגיד לך שזו "מפלצת ההודעות" - אגדה מסתורית ועתיקה בתפוז קהילות....