ל ייי

מצב
הנושא נעול.

ursus

New member
ל ייי

ל ייי

תודה עבור הגרפים. משהייתי רוצה להביא לתשומת הלב היא שבשני המקרים מהשיא עד לגמר הסיבוב הדובי הראשון עברו תקופות זמן מאד דומות - שנתיים וחצי בזהב ושנתיים ותשעה חודשים בניקיי. ריבאונדים משמעותיים מבחינת זמן היו: בניקיי אחרי שהגיע ל20000 בפעם הראשונה (החזרה לל20000 ערכה כמעט שנה) ובזהב בריבאונד מ390 ל467 וחזרה ל390 שערכה כ 6 חודשים. מאחר ובנסד``ק 2200 עד 2300 אנו נמצאים (לדעתי) בשווה ערך ל390 בזהב נראה לי שריבאונד יערוך יותר זמן ממה שאנו מצפים. מה גם שפעולות הפד והממשל החדש יתמכו בזה. צריך גם לזכור שדוט.קום ירדו בצורה דרסטית ומתוך ההיי טק נשאר רק לחברות הרציניות לרדת.

ursus

New member
2. בנוסף

2. בנוסף

ל ייי תודה עבור הגרפים. משהייתי רוצה להביא לתשומת הלב היא שבשני המקרים מהשיא עד לגמר הסיבוב הדובי הראשון עברו תקופות זמן מאד דומות - שנתיים וחצי בזהב ושנתיים ותשעה חודשים בניקיי. ריבאונדים משמעותיים מבחינת זמן היו: בניקיי אחרי שהגיע ל20000 בפעם הראשונה (החזרה לל20000 ערכה כמעט שנה) ובזהב בריבאונד מ390 ל467 וחזרה ל390 שערכה כ 6 חודשים. מאחר ובנסד``ק 2200 עד 2300 אנו נמצאים (לדעתי) בשווה ערך ל390 בזהב נראה לי שריבאונד יערוך יותר זמן ממה שאנו מצפים. מה גם שפעולות הפד והממשל החדש יתמכו בזה. צריך גם לזכור שדוט.קום ירדו בצורה דרסטית ומתוך ההיי טק נשאר רק לחברות הרציניות לרדת.
מעתה ואילך ירידות בבורסה יהיו מנוגדות לרצון הפד והוא יוריד ריביות על מנת למנוע זאת. דהיינו צריך לקרוא משהו דרסטי בשוק. דבר כזה יוריד גם את הדאו לפחות מ10000 ואת הו``פ לפחות מ 1200. דהיינו הציבור יכיר בזה שהשוק אכן שוק דובי. (דבר דומה אגב קרה בזהב - עד שלא עבר את ה 400 כלפי מטה בצורה סופית הציבור לא הכיר בזה שיש שוק דובי). נדמה לי שבשלב זה שכל השוק משוכנע שהנה נגמר הדב ומתחילות העליות מחדש להמשיך להיות דב זה כמעט מהפכני.

ursus

New member
3. ביחס לטקטיקה מידית

3. ביחס לטקטיקה מידית

2. בנוסף מעתה ואילך ירידות בבורסה יהיו מנוגדות לרצון הפד והוא יוריד ריביות על מנת למנוע זאת. דהיינו צריך לקרוא משהו דרסטי בשוק. דבר כזה יוריד גם את הדאו לפחות מ10000 ואת הו``פ לפחות מ 1200. דהיינו הציבור יכיר בזה שהשוק אכן שוק דובי. (דבר דומה אגב קרה בזהב - עד שלא עבר את ה 400 כלפי מטה בצורה סופית הציבור לא הכיר בזה שיש שוק דובי). נדמה לי שבשלב זה שכל השוק משוכנע שהנה נגמר הדב ומתחילות העליות מחדש להמשיך להיות דב זה כמעט מהפכני.
הסנטימנט בארה``ב נהפך לפרי (INVESTOR`S INTELLIGENCE - אפשר לראות ב -VTO למשל) ונראה לי שעוד יום יומיים לנסד``ק יחזור למצוא תמיכה אי שם למטה - מה גם שהוא בקניית יתר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה