ל-ח-ץ

hafraapsichotit

New member
ל-ח-ץ

דיברתי עכשיו עם עובדת באחת מחברות ההכנה לפסיכומטרי, שהודיעה לי שאם אני מתכוונת לקחת את הקורס הדו שבועי, אני יכולה לשכוח מעבודה בחודשים הקרובים. מכיוון שאני לא יכולה לעשות את זה, השאלה שלי- האם לחכות למועד הבא ולקחת קורס רגוע יותר בידיעה שאני מפספסת *גם* את שנת הלימודים הבאה? או לנסות לשלב 16 שעות לימוד כיתתיות עם לימוד עצמי ועבודה. אני בכוונה לא מפנה את השאלה לפורום פסיכומטרי. נכנסתי לשם, וחטפתי חום!

אז את בעצם לא באת

לשאול, אלא באת לקבל את ברכת הדרך אז שיהיה בהצלחה!! תאמיני בעצמך ויהיה בסדר

pardoi

New member
שמעי

אני עשיתי 4 פסיכומטרי..מתוכם 2 עם קורס דו שבועי וכולם עם עבודה במשרה מלאה... כן זה לחוץ, אני בסופו של דבר עשיתי 4 כי הציון לא הספיק לי... אני לא בטוחה שאם הייתי יושבת בבית ומפסיקה הכל מההתחלה הייתי מקבלת ישר ציון גבוה, לפעמים צריך את ההתנסות הזו כדי שבפעם השנייה ילך יותר טוב... א את לא צריכה בשביל מה שאת רוצה את ה700 ואת מסוג האנשים שמצליחים לשלב כמה דברים ביחד אז לכי על זה

וואי תגידי, מה נסגר בסוף?

את לומדת בצפון? תזכירי לי מה..
פיזיו או קלינאית תקשורת אם אני לא טועה ..?

pardoi

New member
סחתן על הזיכרון

מה נסגר? לא התקבלתי לשום מקום..טרם התחלתי את לימודיי.... ובגלל שהצלחתי לשפר את הפסיכו אני מקווה שהסיכויים שלי יגדלו.. וכן-פיזיותרפיה...

פסיכומטרי זה משהו...

שאת צריכה לתת בו את כל כולך וגם זה לא מבטיח שתקבלי את הציון שאת רוצה, אם יש לך אפשרות להתעלק קצת על ההורים ואם לא חתמת עדיין בלישכה זה הזמן... תני מעצמך את הכל ושיהיה בהצלחה.

שיהיה בהצלחה.

חשבתי שזה משהו שאפשר לעקוף בלי פסיכומטרי, אני למזלי מצאתי דרך קצת יותר ארוכה אבל בסופו של דבר אני לא צריכה פסיכומטרי אז שווה.

PooKiPsiT

New member
זאת הכנה מצויינת ללימודים עצמם ../images/Emo3.gif

במשרה מלאה זה באמת יהיה בעייתי לעבוד, אבל מה עם משרה חלקית? משהו כזה של 3-4 שעות ביום? 5-6 שעות 3 פעמים בשבוע? לדעתי אם הסטודנט הממוצע יכול ללמוד מערכת של נניח 25 שעות בשבוע (ויש כאלה שלומדים הרבה יותר), להכין עבודות ושיעורי בית ולעבוד במשרת סטודנט ואם יש חיילים שלומדים לפסיכומטרי תוך כדי השירות הצבאי (ולא כאלה שמשרתים 4 שעות ביום...), אז אפשר לשלב משרה חלקית עם לימודי פסיכומטרי. אלה בטח יהיו כמה חודשים אינטנסיביים, אבל לא בלתי אפשריים.

שלחופה2

New member
מנסיוני..

אני עשיתי 4 פסיכו' שניים מהם במהלך השירות הלאומי (כמו משרה מלאה). זה קשה לשלב עבודה ולימודים אבל אפשרי. לדעתי כדאי לך לנסות , חבל לפספס שנה

flutter girl

New member
עדיף לעבוד במקביל לפסיכומטרי

הרבה יותר קל לנהל את הזמנים של הלמידה ככה - פשוט לא לטחון את החיים. לעבוד 8 שעות ביום גג, אם אפשר פחות אז יופי - אבל לא לעבוד בכלל ייצור מצב שתגידי לעצמך שיש לך "מלא זמן ללמוד" ובסוף בקושי תלמדי. אני עבדתי מ8 עד 2 בתקופת הפסיכומטרי והיה לי הרבה יותר קל ככה.

flutter girl

New member
הבעיה עם החלק הכמותי

רחוקה מלהיות הרמה של החומר. זה לא חומר ברמה גבוהה, אלא הוא מלא ב"טריקים", וגם 25 דק' זה זמן מאוד קצר כדי לאתר את הקאצ' בשאלה. ככה שלא צריך יותר מידע של 3 יח' במתמטיקה, אלא יכולת לתפוס את ההיגיון של החומר הפסיכומטרי.

קסנדרה20

New member
אם קיבלת 90 ב3 יחידות מתימטיקה

אז יכול מאוד שיהיה לך קל עם זה. בכל אופן, אם האנגלית שלך סבבה, אז את לא צריכה להתכונן לקורס עצמו, ואת יכולה לבחור אם לעשות את הפסיכומטרי עכשיו או בסמסטר הבא. בכל אופן אל תהיי לחוצה מהקטע של להפסיד שנה, זה לא באמת מה שישפיע על העתיד שלך, פשוט תעשי מה שנראה לך שיהיה בשבילך טוב.

למעלה