ל ו ח ה ו פ ע ו ת

fugitive

New member
ל ו ח ה ו פ ע ו ת

~שישי~ * ברגעים אלה ממש: אירוע יד ראשונה - יד שנייה בצוללת הצהובה, בהשתתפות: מיטש ומיטש (פולין), האחים רמירז, איג'ו ושאלטר, יולקי פאלקי וקוזנשטרן ופארוחוד. אם היה לי זמן הייתי הולך. * בלילה, באוגנדה: רייסקינדר. אם היה לי זמן הייתי הולך. * מסיבת משבר כלכלי ב"מנהרת השתינות" בגן-סאקר, עם תקלוטים של גילי דה-קיד וכל מיני אנשים אחרים. זין על הקפיטליזם (מתוך פרסום האירוע). * האמסטר יתקלט בסירה. * מסיבת דאבסטפ של "קידס אפ לייט" בבאסס. ~שבת~ * במיטב המסורת של דיווחים כוזבים שאני נותן כאן בלוח זה כל שבוע, בשבוע שעבר דווח כאן על פסטיבל הפולק באוגנדה, שמתקיים כמובן השבוע ולא בשבוע בעבר. אז מ-18:00 יופיעו: אביטל רז, קסקס ויברטו, יאיר יונה, אורה קוגן (קנדה) ומונגסט (גם קנדה). * ברי סחרוף מחזיר את המופע המשותף עם זהר פרסקו למעבדה. אם היה לי זמן... * שרון מולדאבי יופיע בקצה. * שרי ועוזי פוקס יופיע בבית אביחי. * ועוד מהסבנטיז: שליחי הבלוז יופיעו בצוללת הצהובה. * ערב פטיפונים בבאסס: עם מארקי Fאנק, סקולמאסטר ואמיר אגוזי (קול הקמפוס, שסק). אם היה לי זמן וכו' וכו'. ~שני~ * חג החנוכה מגיע, ומביא עמו עוד ארועים שבהם מארקי מתקלט (בעיקר). אז מ-13 בצוללת הצהובה, יתקיים פסטיבל היפ-הופ אורבני (מישהו שמע פעם היפ-הופ כפרי? לא, אבל יש את פרברים רפיוג'יז. זה היפ-הופ מהפרברים), עם הופעה של קולולוש ותקלוטים של... מארקי Fאנק וסקולמאסטר. * מארש דונדורמה יופיעו במנהל קהילתי מורשה. מי שיבוא יקבל גם הדלקת נר חינם. ~שלישי~ * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: אודליה כהן ואנסמבל הצוללת הצהובה. * במסגרת ליין ג'אז בכל לוח הופעות ובכל אחד מימות השבוע: עופר גולני בבירמן. ~רביעי~ * טל גורדון תפגיש בין יאיר דלאל לדודי לוי בבית אביחי. אני מניח שיעופו ניצוצות. * אסף אבידן והמוג'וס בחבצלת. * צלילי השלום, להקה של סמולנים, יופיעו בצוללת הצהובה. * רונית שחר תופיע במיה בר. * במסגרת ליין ג'אז בכל לוח הופעות ובכל אחד מימות השבוע: עופר גולני בקפה בית-זית (רגע, זה לא ממש ירושלים). * חונקי הכמרים חוזרים לאוגנדה בשינוי קוסמטי: הללי, ומארקי Fאנק בתפקיד ליאור אסטרו. אני בטוח שאף אחד לא יבחין בהבדל. ממילא אני חושד בשמות המשפחה של מארקי ואסטרו - נשמע לי כמו שם משפחה לא אמיתי. ~חמישי~ * יונתן רזאל יופיע במעבדה. * "טרייביט" יקיימו מסיבת טראנס שבטי בצוללת הצהובה. * "האייפוד רעב", בלוג המוזיקה (לא יודע ממש מי עומד מאחורי זה), יתקלטו את בחירות השנה של 2008 ע"פ הבלוג, בסטארדאסט. * האמסטר ודשה יתקלטו באוגנדה. כפי שאתם רואים, עבודה סמינריונית מערערת את מצבי הנפשי, ולכן כדאי שאני אשוב ללמוד. בברכת סופ"ש נעים ושבוע טוב,

davecom

New member
היפ-הופ כפרי

זה עם חיטה מלאה כזה. וגרעיני חמניה. האפרונס ביטלו היום באוגנדה. היה רק רדיאטור. נשבר מהביטולים האלה, בחיי.

fugitive

New member
העלתי כמה תמונות מהאירוח של ירונה כספי

לפליקר שלנו. אתם מוזמנים לבקר.

G4rfi3ld

New member
וואלאק אתה ארז

גם בירות ובייגלה זה משמין! אולי אני אבוא, אם זה בסדר מבחינת ההפקה ואם יהיה לי כוח.

gilgamesh

New member
עמרי, אני צריך לדעת

אתה הגורם המכריע אם אלך להופעה של רונה קינן או שמא אגיע לרדיו

הגרופי

New member
אז פריכיות אורז ומים

שזה לא משמין אבל ממש לא רוק'נ'רול. תבואו, יהיה כיף (למרות שהופעה של רונה זו תחרות רצינית).

למעלה