ל ה ת ר א ו ת לכם :)

DidjiT

New member
ל ה ת ר א ו ת לכם :)

היום ב23:30 אני נוסעת לי לכיוון בצפר עולה על אוטובוס ואנחנו יוצאים בדרכנו לנתב"ג 2000. כשנגיע יהיה בטח 2 בלילה, נהדר. הטיסה היא ב5:45. נעבור את כל הבדיקות, נמסור תמזוודות ואזזז נגיע לדיוטי פרי החדש הגדול והמדובר. שם יש לי כמה מטלות. 1. לקנות בושם. 2. לקנות דיסקמן + בטריות נטענות ומטען/שנאי. - וזה אך ורק במידה והשנאי יכול להתחבר לדיסקמן ולעבוד ע"י חשמל. 3.דיסקמן שמגיע עם שנאי. - זאת במידה שהשנאי מלמעלה לא מתחבר לדיסקמן :) 4. כמובן כמה וכמה ממתקים m&m למינהם. אל דאגה כרמית את הסקיטלס אני קונה במלון :) הבטחתי ואני יקיים
ואז כמובן נעלה למטוס נטוס לנו ככה 4 שעות בערך ונגיע לפולין. אני יחטוף מכת קור עכב היותי אנמית ויהיה מצוננת כל המסע. :) אחרי 8 ימים אני יחזור לאותו שדה תעופה בטח ככה ב8 בערב הטיסה היא בשעה 23:30 בלילה בטח עם כמה בדיחות שחורות נהדרות וכמה דמעות יבשות על הפנים. הפעם אני לא יעשה עצירה בדיוטי פרי. נעבור תבדיקות והכל נעלה מזוודות וניכנס למטוס, נטוס ככה 4 שעות בערך ונגיע לישראל. אני יחטוף מכת חום והכל יחזור להיות רגיל. אנחנו נעלה על אוטבוס ניסע לביה"ס ושם ההורים יחכו לי עם חיבוק גדול ואמא שלי תבכה לראות איך גדלתי והשתנתי בשבוע הזה :) אז זהו, מקווה שריתקתי אתכם, ואני אני הולכת לי. שיהיה לכם שבוע נהדר. [ומיכל, אל תשכחי לעדכן את הילה כי דרכה רק אני ידע מה קורה עם המפגש :)] ביייי

../images/Emo24.gif תהני כמה שאת רק יכולה מתוקה

שמרי על עצמך.
ובאמת תנסי להנות כמה שאת רק יכולה מהמסע החשוב הזה. תחזרי וספרי חוויות
נמש

DidjiT

New member
יא.

הדפסתי תמכתב שלך [ושל רפי] ואני כבר מתהההה לקרוא אותם :)

../images/Emo7.gif

סתם.... כבר הפסקתי לבכות...השלמתי עם המצב
תהני
ותהני גם בשבילי אוקיי
ובשבילי שבוע חופש זה גם טוב....

ShiRaN283

New member
חוסי... למה את בוכה..???

אנחנו נתגעגע אלייך ... וכול יום נקרא את אחד המכתבים שלך!!!!! אוהבת אותך תמיד

למעלה