ל"הנהלת הפורומים"

ל"הנהלת הפורומים"

שוב, ועכשיו ברצינות - כי עדיין לא קיבלתי תשובה ישירה ועניינית למה ההודעה "אספסוף ישראלי באירופה" עדיין בפורום - בעוד עדינות ממנה נמחקו? תשובה נא לשרשר ולא לשלוח לי לתיבה האישית. לא מעוניינת במעטפות. פשוט מהסיבה שאני חושבת שזה עניין ציבורי.

Sparker

New member
התשובה...

ההודעה הושארה, למרות תוכנה, כדי לא למחוק לחלוטין זכר של ה"דיון" שהתקיים פה, ולא להקריב את התגובות. מאחר וההודעה מדברת ספציפית רק עליך ועל פלינט, ומאחר ואת נהנית כהגדרתך משרשורים שכאלה הוחלט להשאיר את ההודעה. תודה,

een ogenblik

New member
האמנם כך?

ראיתי שמחקו הודעה של סמסא, ועדין לא נמחק השירשור כולו (כלומר תוכן ההודעה נערך), כך גם אפשר לעשות להודעה הקוראת לכולנו אספסוף. כאשר הודעה מתחילה בכך שהיא כוללת את כל הציבור הישראלי באירופה כחלאה ישראלית, איני רואה מדוע הסייפא של ההודעה, המתייחסת ספציפית למילקי ולפלינט, היא החלק החשוב (מה גם שהם היו דוגמאות בלבד מהן צריכים להשליך על כולנו). כבר הצהרתי על כך בעבר, ואני אצהיר זאת שוב - כאשר נוקטים בלשון כללית כנגד ציבור שאני שייכת אליו, אני מתייחסת להודעה כאילו נכתבה נגדי באופן אישי. אי לכך ובהתאם לזאת אני רואה את ההודעה הראשונה ההיא כמכפישה אותי באופן אישי. העובדה שאני מתמודדת עם הודעות שכאלו באופן הומוריסטי אינה מפחיתה כלל מאחריות הנהלת תפוז ליצור פורום בו חבריו לא יהיו מותקפים. איני חושבת שהנהלת תפוז אמורה להתייחס ברצינות לעלבונם של אנשים אליהם צוטטו שירים, ואילו מעלבונם השקט של חברי הפורום להתעלם. אני מצפה מהנהלת תפוז להתייחס קודם כל לחברי הפורום, ורק אז לפולשים למיניהם. וספרקס, לאור העובדה שהמחיקות נעשו ע"י הנהלת תפוז ולא על ידך וידי בליקסי, התשובה על טענות אלו צריכה לבוא מהם, ולא במספרים פרטיים, אלא על גבי הפורום (וזו הסיבה שפורום משוב אינו המקום להשמעת טענות אלו כלל).

Sparker

New member
אני אגיב.

כל הודעה ששונתה או נמחקה ע"י ההנהלה נעשתה לאור בקשה שלי למחיקה/התייחסות. לכן אני אגיב! הסברתי שהפנייה האישית של ההודעה לפלינט ולחלב היא שהפריעה לי יותר מכל. הרי הודעות כמו זו גם את וגם אני ראינו עשרות פעמים בגרסה זו או אחרת מפי "פטריוטים" מזדמנים שמדברים על/אל הישראלים בגולה. גם אני ראיתי את ההודעה כאישית כלפי כל אחד מאיתנו אבל לא ראיתי טעם למחוק את ההודעה. אני מבין את הכעס בעקבות המחיקות, אבל אני עומד מאחורי כולן ללא יוצא מן הכלל. ומי שמכיר את בליקסי ואותי, ומי שלא, צריך לדעת שאין ספק שטובת הגולשים עומדת מאחורי כל פעולה שלנו, גם אם לא תהיה לה הסכמה מקיר לקיר. אין ספק שבניתוח לאחור תמיד אפשר היה לעשות דברים בצורה שונה (מי כמו ראשי נאס"א יודע), אבל כל זה לא משנה את פני העובדות. תודה,

פלינט1

New member
משמרות המהפכהשלחו צנזור?

ספרקי היקר, אין לי שום טענות אם החליט מי שהחליט למחוק את תגובתי לכסילה וורד, כשל..ן השלישית לא בזבזתי אפילו נקישת מקלדת. הרי הודעתי באה בדיוק לאחר שאותה גברת פירסמה את תגובתה "המעודנת", שלא לדבר על הקיקלופ המשובט, אז מה מצאו חכמים בתקנתם למחוק את תגובתי, אך להשאיר על כנה את הסיבה אליה? ואם באנינות ניסוחים עסקינן, ולמרות הסברך המדדה מעט, איך תגובה חביבה ומנומסת של מבקר התכנים השנון בעל שלולת אברי הראיה - טרם מצאה את מקומה באסלת הפורום?

למעלה