ל -הבבא במבה

ל -הבבא במבה

בקשר לשירשור של ליקוויד אני בדקתי ולא מצאתי אף היתנהגות אסורה מצידי אני לא איימתי בלי הצדקה, וצדקתי שגם אם זה נראה חשוב שזה מסוכן לפרסם בפורום מספר טלפון מחשש להטרדות מאנשים שמשעממם להם, ואין בזה אף ביקורת רעה, ובנושא של החשש לאדם הזה אני שאלתי שאלה, אני חושב שזאת בהחלט שאלה לעניין שקשורה לנושא, אני חושב שמטרת הפורום זה גם לשאול שאלות כדי להבין יותר במה מדובר ולא בהכרח כדי לפגוע, אז אני בטוח שאני שלם עם מה שאני רשמתי

זה בסדר שרשמת את מה שרשמת

התגובות שנגררו לאחר מכן זה מה שלא מצא חן בעיני, לכן ביקשתי להפסיק מייד, שלי תיגררו לעוד ריב דפקטי. ערב טוב.

-הבבא במבה

מוסר ההשכל בנושא זה ש יש אנשים עם דעות שונות וכל עוד לא מיתכוונים ליפגוע בכוונה בלי הצדקה אז כל עוד מנהל הפורום ו או מנהלי הפורום ו או הנהלת הפורומים לא אוסרים על כתיבה בפורום אז מותר להגיב בפורום לכל שירשור, וש אין ראוי להאשים אדם כל עוד לא יודעים בוודאות האם הוא בכוונה עשה את זה כדי לפגוע,כי אולי הוא עשה את זה לצורך העשרת הידע ממה שנרשם בפורום

לווין...ההודעה הראשונה שלך

באותו שרשור על ליקוויד.... הייתה נכונה וצודקת ולא היה בה שום רע. אבל השניה היתה לא קשורה בכלל...ועל זה הם התעצבנו.. מה שהוא כתב על איך שהוא ניסה לעזור בדרכו שלו ...דרך מקום העבודה שלו...לא היה שייך לחיילים שנהרגו לצערנו. תבין....אין לאף אחד בעיה שאתה כותב בפורום. אבל תכתוב הודעות שכן קשורות לנושא השרשור. כשאתה כותב לנו על אפך וחמתך אמשיך לכתוב בפורום....מה אתה מחפש? תגובה חריפה??? תכתוב ...באמת לאף אחד לא מזיז מה אתה כותב או אם תכתוב בכוונה...אבל לפחות תכתוב בהגיון...כי בסה"כ רוב הדברים שאתה כותב...הם ניראים כמו ...לחפש מריבות ובלאגנים. ולא תמיד מה שחוקי כמו שאתה קורא לזה הוא הנכון. קח חומר למחשבה סוף סוף ...ולא חומר למריבה. אל תהפוך כל שירשור לריב.

זה לא בכוונה שאני מנסה ליפגוע

אולי אתם לא באמת מבינים למה אני מיתכוון אבל אין לי כוונה רעה אולי זה עניין של ניסוח אבל למעשה אין לי כוונה רעה לעשות בכוונה רע בכל אופן אם אני רושם למשל "אני אוהב אותך אבל לא בהקשר המיני",זה לא נועד ליפגוע ,זה פשוט נועד להבדיל בין קשר חברתי לקשר רומנטי, ואם אני רושם"מזל טוב שיהיה לטובה" ,אז זה לא נועד ליפגוע בכוונה אלא להסביר שמדובר פה בטוב לכל דבר שהוא באמת טוב,כי יש דבר שנראה טוב אך הכוונה שלו שונה אז פה אני מסביר שזה דבר טוב שהכוונה שלו זה לטובה, אולי זה עניין של חינוך אבל אני אדם שמקפיד ויתכן שאתם חושבים שאני רושם כדי לפגוע אבל לא כך הם פני הדברים,ואני מיתנצל מראש ממי שנפגע בדבריי למרות שדבריי לא נועדו לפגוע בכוונה,וגם אם אני נדחף לשירשורים זה לא כדי לפגוע אלא זה כדי לקבל מידע במידת האפשר,הרי בשירשור על ליקוויד לפי הנראה לא היה מצויין רק על אזרחים אז שאלתי מה הוא הדבר הנכון ,אם היה מצויין בשירשור שמדובר במצב האזרחים ולא החיילים אז היתי מבין ולא הייתי שואל על הקשר בין התיקשורת לבין המיקרה.

תראה...דבר אחד שאני שונאת...

זה ראש קטן וזה בדיוק מה שאתה עושה!!! לא אני , ולא אף אחד טוען שאתה פוגע או מתכוון לפגוע...כשאתה כותב מזל טוב, או שבת שלום או החלמה מהירה. אז תפסיק לבחור למה להתייחס כי גם אתה יודע שאין שום פסול בלאחל דברים טובים התכוונתי לשאר ההודעות שלך...כמו השניה בשרשור על ליקוויד ו/או...שפתאום ביום בהיר אתה יוצא לנו עם הצהרה על הסירוב שלך לתת פרטים על עצמך מי בכלל ביקש??? מילא אם מישהו היה מבקש והיית כותב את זה היינו מבינים. אבל אתה כותב את זה סתם , בלי שום קשר לכלום וזה בהחלט נראה כמו הזמנה למריבה...ולא משנה עם מי...איתי או עם אחרים!!! בקיצור יש לך ים של יציאות לא במקום...ואל תשתמש לי במילה חוקי או לא חוקי ולא חינוך או כל תירוץ אחר. פשוט תגיב בהיגיון וזה באמת פשוט ואם קשה לך להגיב ולהתנהג בסדר....אז אל תתפלא שאנשים כבר לא מסוגלים לסבול אותך ושים לב...כל יום זה מישהו אחר שיוצא עליך כי אתה כותב שטויות.

אני מיתנצל אם נפגעת בהודעה

השניה שלי בשירשור על ליקוויד אבל אם לא היתי שואל,אז איך הייתי יודע שמיתכוונים בהודעה הזו לאזרחים בלבד?

../images/Emo84.gifבוקר טוב../images/Emo84.gif

מה המצב אנשים????? מה קורה? מה איתכם? כל טוב? שיהיה לנו בוקר מקסים ורק להזכירכם היומולדת שלי עוד שלושה ימים ב24/08 ומי שלא התקשר להגיד מזל טוב שלא יתפלא למה אני סוגר לו את הפרטי בפנים.!!! הנה טלפון שלא יגיד לא היה לי איך0543151694.. אפילו הודעה מהאיי סיי כולל שם.. או כנסו אליי לאי סי 260131616 אוו מסנג'ר[email protected] אין מצבבב בעולם שאתם אומרים לא השגתי אותך!!1 ארזז מיטל אזור טיםםם גלוש מכוערת רצח אני בטוח אבל בטוח שלא יאכזבו ואם כןןן אוי להם!!!!!!!... חח אוהב אותכם שיהיה לנו בוקר בוקררר... אוהבת'כם

שוב ראש קטן...וחבל

אני לא נפגעתי ולא כלום ואתה לא צריך להתנצל בפני...אלא בפני אלו שיזמו את השירשור. וההודעה היתה כל כך ברורה שהם שמעו על בחור שאולי חלילה קרה לו אסון ורוצו לאמת את העניין. אז ההודעה לא מתייחסת לשאר אזרחי המדינה ולא לחיילים ...אלא רק לאותו בחור בניק ליקוויד אמרתי לך תירוצים וראש קטן בכלל לא יעזרו לך בחיים תפתח את הראש ותגדיל אותו

אבל מה שקרה זה ש

רשמו "אני אני עובד בבית חולים יחד עם משרד הפנים ולפי מה שאני יודע אין ניפטרים ואין הרוגים אתמול...ואי כמה שאסור לי למסור מידה ואני נותן... אבל נקווה שזו לא סתם שמועה... אני חוזר ואומר כל דבר שאתם יודעים עליו,תכנסו לאי סיי תיראו תאריך לידה משהו כל דבר יעזור לי!!! אני לא ישן ולא ינוחחח אם עוד היוםםם אני לא ידע ב100% מה איתו...." אז לפי ההודעה הזו איך אני אמור לדעת שמדובר פה רק באזרחים? איפה מצויין בהודעה הזו שמדובר פה רק באזרחים? ולכן אני שאלתי את מה שאני ששאלתי כדי לדעת מי הצודק בנושא הזה

אתה מנסה עכשיו להעלות לי את העצבים

עם הטיפשות שאתה מפגין פה... מה לא ברור? זו היתה הודעה בקשר לבחור מסויים לא אזרחים ולא חיילים ולא כלבים הוא ענה לאלו שיזמו את ההודעה!!!!!! זהו...הסברתי לך פעם אחת בדרך עדינה את מה שאתה עושה בא לך להמשיך עם השטויות והטמטום...תמשיך בלעדי פעם בכית שבדרך עדינה אפשר להסביר לך במה טעית...והנה ניסיתי....זה היה המבחן שלך. אבל היום הוכחת לי כמה שאתה שקרן ובסה"כ אתה מחפש תשומת לב בכל דרך!!!!

אני יודע שהשאלה שאני שאלתי

לא שייכת להודעה הראשונה אבל אני שאלתי את זה בשביל הידע הכללי, למה לאסור לישאול שאלה ו או שאלות על ידע כללי שיוצא ואו שיוצאות משירשור מסויים אם השאלות נועדו לצורך הידע הכללי ולא כדי ליפגוע בכוונה?

אשכרה אתה חתיכת דביל ומפגר ועוד ...

כולם שונאים אותך תתחיל לשים לב חתיכת מפגר עם כיפה סרוגה שדומה לטרול מטומטם

ובקשר להצהרה עליי

אני חושב שמותר לי להביע את דעתי בפורום כל עוד היא לא נועדה בכוונה ליפגוע גם אם לא מבקשים ממני הבעת דעה, הטעות בהצהרה הזו היא שאני לא רשמתי אותה נכון עובדה לאחר השירשור עם הריב אני ניסחתי מחדש את ההודעה עם ההצהרה והיא לא היתרחבה לשירשור של ריב ההצהרה הנכונה צריכה להופיע בקישור

למעלה