ל"ג בעומר.

אני מזה מבינה אותך..

גם לי יש לחץ וזה כל כך מרגיז ויצא לי מגן בהיסטוריה יומיים אחריי.. אני פשוט עושה מה שחן עושה(עם חניכים יוצאים,מה שבטוח יקרה,ואם לא..אז לא) יהיה טוב, בהצלחה לכולנו במגנים של היסטוריה חח

evil i

New member
מי שלא יוצא לל"ג בעומר

מי שלא יוצא לטיולי ל"ג בעומר של השמו"צ בגלל הבגרויות הוא חנון. קשה לי לדמיין בנ'אדם שיעדיף לשבת מול הספרים ולבזבז תאי מוח על בחינה מיותרת, מטופשת ומפלה, במקום לצאת לים עם חברים ולעשות קצת חיים. מדריכים! לא לימדתם אותם כלום?! זהו. אמרתי את שלי. אפשר להמשיך הלאה.

jast

New member
מממ..

יודע מה? אני למדתי שבוע שלם!! חרשתי.. לא הלכתי לים, ולא נהנתי... וקיבלתי 67 במגן במתמטיקה!!!! אז איך אפשר להנות?

אני חנונית טוב? יש דברים שאי אפשר

להפקיר אותם....כמו בגרויות זה לא דבר שצריך לזלזל בו ואני מעדיפה לשבת מול ספרים ולא להיכשל בזה ואחר כך להשלים במלא מלא כסף את הבגוריות האילו.... ואגב רק לא מזמן הדיחו כמה בוגרים שהם כביכול חניכים להדרכה לפולין בגלל שאין להם בגוריות.....

רסמי שני את צודקת

ועוד משהו..לא כיף לבוא לטיול עם סיכומים ...ולא באמת לומדים כי רק רוצים להנות..

תודה אני צודקת בהכל חחח לא לא סתם

אבל זה באמת הרגיז אותי הזלזול שלו אז פשוט הייתי חייבת להביא לו דוגמא מהתנועה שלנו

evil i

New member
מה כולם נעלבים?

בסך הכל אמרתי שאתם חנונים!!!!!! הא הא הא הא!!! סתם, חבר'ה, באמת. אני אוהב אתכם. אבל ברצינות, מה אתם כל כך מתלהבים מכל הקטע הזה של הבגרויות? הייתי שם, וזה לא ביג דיל. אל תאכלו את השטויות שהמערכת מאכילה אתכם כדי להפחיד אתכם! אגב, מה הסיפור עם המדריכים שלא יצאו לפולין כי אין להם בגרות? נשמע לי מזעזע.

למעלה