ל"ג בעומר!

ל"ג בעומר!

הילדים מתרוצצים בחוץ
ומחכים לכוכב
הראשון בעוד הם רבים "מדליקים בכוכב השלישי! לא בראשון!"
ריח השריפה באויר (ובעיניים ובשיער) ותפוחי אדמה מחפשים מקום מסתור לפני שיגלגלו אותם לתוך המדורה ולעולם לא יוצאו
(כי תמיד יש את האדיוט שמגלגל לאמצע המדורה ואז לא יכול להוציא) כולם מתכננים מדורות
ופתאום עולה הפנטזיה "לו רק יכולתי לזרוק למדורה..."
אז אני פותחת בפרויקט הל"ג בעומר "לו רק יכולתי לזרוק למדורה..."
כל אחד ירשום 3 דברים שהוא היה רוצה לזרוק למדורה (אבל שקשורים לערוץ או לבידור בכלל ואפשר גם סלבס שכולם מכירים)
ובסוף 3 הדברים הפופולריים ביותר יזרקו למדורה הוירטואלית וכולנו נהנה!
(טוב לא כזה אבל נוכל לדמיין שאנחנו נהנים כי השתתפנו בענין....)

רונלע

New member
מצטערת../images/Emo3.gif,

אבל אני רוצה לזרוק למדורה כרגע רק את עדן, וולרי ואירנה. זונות

רונלע

New member
אהה,

ולמה?! כי הן זונות בצורה שאי אפשר לתאר והרסו לי את כל ל"ג בעומר עדן הרסה לי בכלל את כל החיים:|בלונדינית זונה טיפשה חסרתם חיים!
ואירנה וולרי זונות שהתנחלו לנו במדורה בלי רשות
וגרמו לכל הבנים להתאהב בהן כי הן בלונדיניות נותנות...

לא לא לא

מרמור אישי לא כאן! אנחנו צריכים מרמור קולקטיבי ניתן להתמרמר על אירנה וכל אלה בשרשורי האוף למינהם...

רונלע

New member
אהה, אוקיי../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

1. צחי
(עדיין
) 2. פנינה רוזנבלום
3. שירה הזאתי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

עכשיו יש לך גם סוגי מרמור?!?!
חתיכת ממורמרת
(למרות שפעם אחרונה לא היית... את עדיין כזו
)

טוב כמו שקל ראשון בכובע!

אני אשרוף את: אגם רודברג-כי היא ממש מעצבנת וטפשה וחשה ויש לה פה ענק ומצח מעיק! וגם כי היא העזה לצאת עם תום אבני מה שגרם לי לחשוב שאשכרה יש לו זין ואני לא רציתי לדעת את זה! בר רפאלי-כי נמאס לי שאנשים מתרצים את הטפשות שלה ב"אבל היא עשתה 5 יחידות מתמטיקה" זה לא נכון וזה לא פאקינג מדד! כי אמא שלה מכרה אותה לחבר הזה שלה וכולם מתלהבים ממנו בזמן שהוא סתם יפיוף (לא כמחמאה) גולש עלוב! צחי אירני-כי הוא קיבל הזדמנות על וחשיפה והכל ולא עשה עם זה כלום וגם לא הגיע לו לזכות בכלל ואני בטוחה שהוא לא יודע איך להפעיל את הפלזמה וב5000 שקל בארנה הוא קנה בפוקס בייבי! וואי כמה מרמור אבל זה היה טוב! יש לי עוד אלפי אנשים לשרוף אבל הוקצב 3....

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifהרשימה השחורה שלי

(שחורה כפחם לאחר שריפה כמובן) *צחי איראני- גם בגלל שעד עכשיו כבר בחרו אותו 2,וככה השריפה יותר קלה, בגלל שהוא לא מצחיק בשיט והיינו צריכים לסבול את הזכיה שלו..הוא הפך את המושג "אחרי החגים" למשהו אחר לגמרי (השאלה היא אחרי איזה חגים בדיוק??) ובגלל שאני מפחדת שהאיום האיראני יתממש... *דודי בלסר- כי כולם עושים ממנו כזה משהו ותחשבו עליו בלי זיפים- הוא נשאר בחורה יפה.. *לוצי?- כי ליהי שיכנעה אותי שזאת הבחירה הנכונה

ליהי שכנעה??

"הוא מרשע" "הוא שולח לי מבטים רשעים" "הוא חייך אליי חיוך מרושע" "הוא ממש רע" "הוא חמום מוח" אני שכנעתי?? אמין מאוד.... ואני לא חושבת שדודי נראה טוב בכלל אז אני אשמח לשרוף אותו וכנ"ל יהודה לוי!

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב טוב בסדר אז הוא מרושע אבל להגיד לי שהוא חמוד וקוקי זה רק גורם לי להגעל ולהשתכנע לשרוף אותו

חחחח אז במיוחד בשבילך:

הוא קוקי! חחח סתם לא אני רק נותנת קונטרה לשטויות שטן שלך...

NimaZ

New member
../images/Emo11.gif|מדורה|../images/Emo108.gif

א. צחי אירני- בגלל מה שליהי אמרה
ב. שירה חברה של צביקי- כי פוסטמה
ג. המהממהמ... תפודים|תפוד|
כי זה טעים
*מזתומרת תפודים הם לא נחשבים?
ציטוט: "...ואפשר גם סלבס שכולם מכירים)" האהא! אתם מכירים תפודים?
הם סלבס
*

NimaZ

New member
*../images/Emo117.gif../images/Emo169.gif../images/Emo108.gif

אבל זה תפוד

אממממ...../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

[ליהי, אני גאה בך על כמות האייקונים ששמת בהודעה אחת
אני לא רגילה לראות הודעות שלך עם כ"כ הרבה אייקונים
] 1. צחי אירני- כי הרוב הצביעו לו ואני רוצה שהוא יישרף
מהמון סיבות
2. עמי ואלי- כי אני פשוט לא אוהבת אותם
3. שירה מנור- כי גם נעמה רשמה אותה, וזה מעלה את הסיכויים שהיא תיזרק למדורה
[אאאאאאאאאמן
]

N i T z A n1

New member
אני יוצאת חוצץ נגד כל האדומות האלה

ועוד כל מני אנשים שרוצים לשרוף את שירה מנור... מסתומרת???? זה יוריד חצי מהדברים המצחיקים במאסטרו. אני לא מוכנה. ואל תחשבו שאני מושפעת מארץ נהדרת... מלכה אמרה לנו לצאת חוצץ בבגרות.

למעלה