ל"ג בעומר !

האי סי כיו שלי עשה לי תפו"א אדירים.

חחח סתם.. לא היה לי ולחברים שלי כוח לאסוף עצים ולהיפגש (אנחנו גרים בקיבוץ...יחי העצלנות!) אז צ'וטטנו באי סי כיו.. איך היה לך???

..

אני נדדתי בין מדורות .. גם אני התעצלתי לאסוף קרשים...מיציתי את העניין. אני וחברות שלי השתלטנו על מערכת של כמה אנשים שהיו במדורה לידנו (יותר נכון- אני השתלטתי) ושמתי את פיונה ואלאניס ככה שכל קריית ראשון יכלה לשמוע - זה היה נחמד. ניגנתי להם קצת בגיטרה וזהו.. חוץ מזה, הכל היה די סתמי ומשעמם.

Lotzifer

New member
אני סתם עשיתי מדורה עם החברים שלי..

כמו כל שנה...... ניגנתי קצת בגיטרה עד שידיד שלי התחיל לעצבן אותי, ולהרוס את הכיוון של הגיטרה (וזה מכניס אותי לקריז!) ונגע בה עם ידים מלאות בשר (ואני צימחונית אז זה דיי מגעיל אותי....) ואח"כ היה סתם משעמם........

אמממ

היה לי ל"ג בעומר מצחיק ביותר! עשינו כול השכבה ביחד והיה סוף הדרך!

gggrrr

New member
עשינו מדורה

ליד מאגר מים היה פנאן לגמרי רק שבאו יותר מידי אנשים. ושברתי חלק קטן מגיטרה של חבר שלי בזמן שניסתי לכוון אותה. אף פעם אל תנסו לכוון גיטרה שתויים

מלכוש

New member
היה ממש כיף../images/Emo13.gif

והיה הרבה אקשן... הזמנו אמבולנס לחברה שלי שלא יכלה לזוז (אבל ביטלנו ברגע האחרון, כי ההורים שלה באו) וחברה אחת השתכרה לגמרי ורצה לאש (ואז הבנו שהיא עבדה עלינו...) חחחח הלכתי לישון ב-9 בבוקר ואני עכשיו מתה מעייפותת

AlanisJunkie

New member
חצי שעה בים עם כמה חבר'ה מהתיכון...

אי אפשר כל כך להתפרע כשיום למחרת צריך להיות בבסיס...

infatuation

New member
לי היה ל"ג בעומר נחמד לשם שנוי../images/Emo9.gif

הייתי עם חבר שלי ומשפחתו בפארק פרס בחולון, ועשינו על האש.. מה שמזכיר לי שכשהגעתי אליו, כאילו.. הוא אסף אותי מהרכבת ובדיוק כשהגענו אליו הבייתה התחיל להתנגן everything ואני כאילו בשיא ההתלהבות "יאא זה אלאניס!!!" והוא שואל אם זה השיר החדש שלה ואני עם חיוך מאוזן לאוזן עונה לו שכן, ואז הוא כיבה את האוטו!!!
ואני בטון גבוה ומעצבן: "סגרת את אלאניס באמצע!!", ואז הוא פיצה אותי בנשיקה

BaBa LiVe

New member
ולי היה יומולדת אתמול...

ככה שהיה גם נחמד...זה התחיל במסיבת הפתעה - באמת מפתיעה ביום שישי... והיום עצמו בל"ג בעומר! איכס כמה על האש אפשר לאכול!! וכומבן שבדרך שמענו שאלאניס מקום רביעי בגלגל"צ!!

AlanisJunkie

New member
יומולדת ולא הזכרת לנו?

אנחנו הרי לא ממש זוכרים תאריכי יומולדת של כל אחד ואחד בפורום, ובכל זאת, כך נהוג, פותחים שרשור מזל טוב לכל אחד שחוגג. עוד מעט יפתח...:)

Rוית

New member
פעם ראשונה שלא הייתי במדורה../images/Emo13.gif

הייתי באיזה פאב שאמרו שיהיה מדורה מחוצה לו.. ברגע האחרון ביטלו את זה (ובצדק אחרת אזור תעשייה שלם היה נשרף) אז סתם היינו בפנים והיה חביב...

למעלה