ל"ג בעומר...

HairyPoota

New member
ל"ג בעומר...

מאוד יכול להיות שאני לא יעשה איתכם את ל"ג בעומר אבל רק רציתי להגיד לכם שלעשות ל"ג בעומר בכפר הס זה הרעיון הכי טיפשי ששמעתי ממכם...ושמעתי הרבה.... אתם לא יכולים מבחינת הגיון לעשות במקום שנמצא בסוף העולם...אירוע ל20 ילדים בלי רישיון... כאילו מה חשבתם לעצמכם? אני יודע שאנשים יגידו "הומו" לא איכפת לי... זה כמו שתעשו בעין שריד מבחינת האנשים שיש שם מה"חבורה שלנו" כמה אנשים יש שם 3-4? זה כמו שאני יגיד בואו נעשה בינוב! מה נסגר אתכם?! עכשיו ת'כלס כמה אנישם יש מכפר הס? מעיין גיא אופיר ודניאל....כמה בנורדיה? בואו נספור כולנו...אורי,ברק,אפיק,הדס,ארן,איילון,חי,אוהד,חפי וזה רק מי שעולה לי עכשיו בראש.... קיצר...לפי דעתי...שנו את זה...

HairyPoota

New member
חחח אתה כזה חמוד...

תעשו הצבעה דמוקרטית *שיעול*רעיון לסקר*שיעול* שמרית יש לך משימה...

M o o n G i r l

New member
ניריק

אנחנו עושים מדורה בכפר הס..ורצינו שכולכם תבואו.. רק הזמנו אותכם..אף אחד לא קבע בשבילכם או משו.. מי שרוצה בא..וזהו..

HairyPoota

New member
אההה חשבתי שככה קבעתם..

צ'טערת...יא מעפנים...תארגנו בנורדיה

פנטילון

New member
אבל יש בעיה קטנה של מקום...

תהיו בטוחים שבכל מקום שנעשה בנורדיה יהיו עוד אנשים מסביב בעקרון כל מי שהסכים מנורדיה הסכים בגלל שאין פה מישהו עם ראש לארגן את זה

HairyPoota

New member
תעשו איפה שעשינו שנה שעברה...

אז מה אם יש עוד אנשים?!?!

M o o n G i r l

New member
בואנ'ה ניר

אתה כנראה אפילו לא עושה איתנו את ל"ג בעומר אז מה אתה מנסה לשכנע פה את כולם?! מה איכפת לך שנעשה בכפר-הס...? וחוצמזה, כמו שאמרתי, מי שרוצה בא ומי שלא רוצה לא בא.. אז די לנסות לשכנע את כולם..

HairyPoota

New member
אתם לא מבינים!!!

חשבתי שאירגנתם את כולם לעשות בכפר הס!!!!!!!!!!!!!!!! סעמק! לא חשוב...ושיהיה לכם בכייף...

..........

תקשיבו הדברים של ניר הגיוניים מאוד,בגלל זה אני גם לא בטוח שאני עושה בכפר הס. אבל ניר לפי מה שמעיין אומרת הם פשוט החליטו לעשות מדורה בכפר הס בשביל כפר הס ויפה מצדם שהם נתנו הזמנה פתוחה לכולם אז אין מה להאשים אותם להפך

M o o n G i r l

New member
../images/Emo45.gif

רק שבעיקרון ניסינו לארגן משהו לכולם..לא רק לכפר-הס.. כאילו ככל שיבואו יותר אנשים ככה יהיה יותר סבבה.. כל אחד יחליט בשביל עצמו לאן בא לו ללכת ומה בא לו לעשות אני אשמח אם תבואו אלינו.. אם לא..סבבה..העיקר שכולם יהנו

YaLdoNet 4 EveR

New member
אתה פשוט הכי דביל..

הכל התחיל מזה שארן אמר לי שמישו תפס לנו את המקום שעשינו שנה שעברה, או שבנו שם או משו (לוזוכרת).. ואז מעין העלתה ת'רעיון שזה יהיה בכפר הס, והכל התחבר, אז עושים בכפר הס. וכן, תתפלא, גם אם אתם רק ארבעה מינוב, בכל זאת הייתי באה אם זה היה שם.. שיט איזה "הקרבה עצמית". עד לשם, ויש שם רק 4 ילדים מה"חבורה". ת'כלס קשה לכם - אל תבואו. אנחנו הזמנו.

פנטילון

New member
אמרתי שבנו בכל מקום הגנות הדר האלה

צריך להשמיד אותם המקום שעשינו שנה שעברה לא בנוי ולא כלום

FiFi 59

New member
*מביעה את דעתי*

תשמע אז השנה לא יצא לך קרוב לבית מה אתה חושב שאני נהנת כל הזמן לנסוע?! ואם שנה הבאה אני אזמין לצורן לא תבוא כי רק אני גרה שם? או שמישהו יעשה יומולדת אבל בגלל שזה ב"מקום נידח" לא תבוא? זה נירא הלי קצת טיפשי אתה רוצה תבוא אתה לא רוצה אל תבוא אבל לא כל פעם זה יוצא לנוכיות שלך או של מתגוררי נורדיה כי זה יוצא סתם לא פייר..

DaSiLDhoRF

New member
נירוש אתה צודק גם לי אין כוח לסוע

עד לכפר-הס. דבר איתי באיציק איפה אתה עושה..

Flashkes

New member
מה הקטע?

אלא אם זה בישוב שלך, אתה בכל מקרה צריך לסוע, אז זה כל כך משנה אם תנוסע 5 דקות או 10? אלא אם תם לוקחים מונית ואז יש משהו אבל עדין תלא רוצה, אל תבוא.

HairyPoota

New member
אם זה היה נסיעה של 5-10 דקות...

בכייף! אבל שזה נסיעה של חצי שעה צד אחד....זה כבר לא כ"כ...

למעלה