ל``ג בעומר...

חופשיה

New member
ל``ג בעומר...

ל``ג בעומר ואני תוהה האם לשרוף מכתבים שמזכרים לי דברים שאולי רצוי שישכחו... מממ... האם כדאי להפתר מן הזכרונות הללו... ?

מה זה נותן לך?....ל``ג בעומר B-)

חופשיה יקרה!!! תאמיני לי אם בא לך לשרוף מכתבים תעשי את זה!!! למה לחכות לל``ג בעומר בשביל הפעולה הזו? במחשבה שניה אני היתי מציעה לך לקחת את כל המכתבים ולהשליך אותם לים. מים וים זה דבר מזכך ומטהר. כן עלייך להפטר מזכרונות. איך עושים את זה? פשוט מחליטים להמשיך הלאה עם הרבה שמחת חיים. חוץ מזה רציתי לומר שאם נחבר אש + מים = שמיים. נקבל את המילה שמיים. החבור הכי גבוהה לעולם שלמעלה שלמעשה הוא פה למטה אצלנו בנשמתנו. חזקי ואמצי יקירתי!!! הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

כתר ארי!

New member
מכתבים לים???

מיכל היקרה,שלום לך,זה זמן רב לא שוחחנו,מכתבים לים זה נקרא במילים פשוטות זיהום סביבתי!!! לא כדאי לטהר את הנפש ע``י זיהום הים,מדורה היא הרע במיעוטו.

אילה.

New member
חופשיה, צ`מעי סיפור...

אני הייתי כזאת שאוספת כל פיסת נייר, כל פתק, כל מכתב, כל... כל מילה כתובה. באמת. שנים אספתי. מלא ערך רגשי. ואז, הגיע זמני ויצאתי לגולת ארה``ב למספר שנים, ובתהליך, הייתי צריכה ``לסגור`` את הבית - לארוז, למיין, לסדר, לעבור... בקיצור, זמן של החלטות. ואת כל המכתבים והפתקים והמילים שכתבו לי אנשים יקרים החלטתי לקחת איתי לשם. ישבתי, קראתי, נזכרתי, דמעה פה דמעה שם, את הכול הכנסתי יפה לקלסר (נשבעת לך...), שמתי בקופסה ושלחתי בדואר לכתובתי העתידית אי שם בארץ ההזדמנויות. והשנים חלפו והגיע הזמן לחזור לכאן, ושוב, ``לסגור`` בית - לארוז, למיין, לסדר, ושוב, כל המילים הכתובות... שגדלו והתעצמו בשל תכתובות עם חברים בארץ, פקסים (כן, כן, גם פקסים שמרתי...), ואת הכול שמתי בקופסה (נוספת) ושלחתי בדואר לכתובתי העתידית (דאז) כאן בארץ הקודש. ואז, אז התחלתי בתהליך ההתפתחות והגדילה שלי... ובמסגרת יציאתי מעבדות לחירות, החלטתי יום אחד לעשות מעשה. לקחתי את שתי הקופסאות מלאות המילים הכתובות לחצר האחורית, לשם, למשטח שתולים בו כביסה... עברתי נייר נייר, מכתב מכתב, פתק פתק, צ`קמוק צ`קמוק... יצרתי ערימה קטנה... והדלקתי גפרור. (לא לדאוג, הצינור עמד בהיכון) והניירות דלקו, ואני ליד, ממשיכה לעבור מכתב מכתב ולזרוק לאש... זה לקח המון זמן. ובסוף... נותרתי חופשייה ממטען שנשאתי שנים, ועם ערימה קטנטנה שלא ממלאה אפילו חצי קופסה, של דברים שהם באמת באמת משמעותיים, מילים שבאמת באמת מיוחדות ויקרות ללבי, מאנשים שבאמת נגעו בי עמוק במהלך החיים. ואת יודעת מה הרגשתי? קודם כול, הרגשתי מוזר. כמו שמרגישים כשמסתפרים. (מכירה?) וקצת בהלה הייתה שם גם. וחיוך גדול, מאוזן לאוזן כזה. וסיפוק. וגם, תחושה שלא רק אני השתחררתי, אלא שגם שחררתי את כל האנשים האלה שהחזקתי את המילים שלהם איתי... וזהו. זה הסיפור שלי. סתם סיפור. מחייכת לזיכרון, אילה

ספור מגניב :cool:

אילה היי!!! קראתי את ספורך המגניב. ואני חושבת שהיה לך אומץ רב ככה אחרי כל כך הרבה שנים של אגירת המכתבים לקחת הכל ולהשליך לאש. מעבר לפעולה שבעיני היא גורם מטהר כמו שבפסח שורפים חמץ. אני חושבת שפשוט התבגרת בכמה שלבים קבלת אומץ לסגור עניין עם העבר וכך פתחת לעצמך ערוץ או נתיב לדרך חדשה. זה מזכיר לי שוב את הסדר שעושים בפסח וכמה קשה להפרד מבגדים ישנים ומנירות ורשומים אולי זוגות נעליים וכו`. כאשר מותרים על הקיים פשוט יוצרים זרימה אנרגטית טובה יותר בצינור החיים. אם נוציא את הברקסים והבלמים או הפקקים נוכל להזרים דברים חדשים בדיוק כמו שצינור מים מתחת לרצפה מתפוצץ. צריך להחליפו ואז הצינורות משופרים. יכול להיות שצינור במקום אחר מתפוצץ ואז הבית הופך לבריכה. גם אותו נחליף כי זה טבע העולם: נקיונות רבותי וגבירותי. נקיונות בעולם הרוחני ובעולם הגשמי גם יחד. שבת שלום לך. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

הלוואי...

הלוואי שכל כמויות הניירת, שהצטברה אצלי, הייתה הופכת כבמטה קסם לקבצי מחשב, אימיילים וכל זה... הייתי מתה להתפטר מניירת... אבל צוברת בקצב רצחני... לא עומדת בקצב... נגעתם לי בנקודה כואבת. כואבת מאוד..... כשאתפטר מהמאסות... אדע שעליתי מדרגה... רק אז... אמאל`ה...

חופשיה

New member
אכן סיפור יפה... אבל

אבל - אחרי כמה זמן, לא רצית פתאום לשוב אל הזיכרונות הללו? להזכר כמה טוב או רע היה ? כמה אהבת את האנשים הללו? פחדתי לשרוף... פחדתי להפרד. ידעתי שאני ארצה לשוב ולעלעל בכתבים הללו - למרות שחלקם מזכירים לי דברים רעים. אני עדיין לא יודעת, בינתיים -מתווספים עוד מכתבים... אני אחשוב על העניין. *ידיד שלי שרף מכתב מאיזו בחורה שהוא היה איתה, והם נפרדו אך הוא נשאר מאוהב בה - מעניין אם זה יעזור לו...*

tilayo

New member
טיפ להתנקות מאנרגיות שליליות

ראשית שלום. שנית בחרת שם מקסים שמסמל את המתנה הכי גדולה שקיבלנו מאלוהים וזה החופש. אפרופו מכתבים רציתי לתת לכם טיפ קטן על איך להוציא את כל הרעל שלפעמים אנחנו סוחבים עם עצמנו. מומלץ כל בוקר על הבוקר לקחת דף נייר ובמשך 20 דקות לכתוב עליו כל מה שיוצא מראשנו. מומלץ לבצע את זה יום ביומו אם יש זמן ואחרי כשבועים אתם תרגישו כאילו שכל מה שמפריע לכם יוצא בדף נייר זה. מאד מומלץ מנסיון אישי שלי ועוד הרבה מכרים שאני מכיר. אז שבוע טוב לכולם אייל

חופשיה

New member
וואו - זה רעיון באמת טוב

בנוגע לשם, הוא, לצערי, לא מתאר אותי - אלא יותר את שאיפתי.אני מקווה שהשיטה שלך תעבו ד- מכיוון שיש בי המון דברים שליליים... אני אנסה

למעלה