ל"ג בעומר

eladi15

New member
ל"ג בעומר

בואו ואספר לכם על מקרה שקרה בל"ג בעומר שעבר. השעה הייתה 4 וחצי ככה, כולנו ישבנו מסביב למדורה שפוכים אחרי ששתינו כמות אלכוהול שיכולה להרוג עדר פילים, ואז חבר שלי הגיע עם האוטו והדליק קצת מוזיקה. ואיזה דיסק היה במערכת? כמובן האנפלגד. עכשיו ישר שמנו את שיר 10 שזה פלאטו והיה סבבה ואז לאט לאט כולם הצטופפו במדורה ואז הגיע לייק אוף פייר. בלי ספק זה השיר המושלם למדורות . ואז כולם התחילו לשיר ולמרות שהיו מלא זיופים אני חושב שזו הפעם היחידה שנהנתי בשירה בציבור:). בסוף עשינו את זה עם כל הדיסק וזה היה סוף מצויין למדורה מצויינת ואני ממליץ לכולכם לעשות את זה!

Bboy Angel

New member
לא צריך אוטו!!!

אני באילת הייתי עם חברים שלי שרנו בציבור איזה 15 שירים של נירוונה חבר שלי ניגן על גיטרה וכזה ישבנו על ספספל והרווחנו 10 אגורות שלמות!

Ayoola

New member
ל"ג בעומר!../images/Emo170.gif../images/Emo117.gif

אני אוהבת!!!!!!!

hgvrycuihnhuyb

New member
נשמע נחמד ....

אין לי מושג מה אני עושה מסתובבת עם הגיטרה שלי או שורפת אותה אה...שיט' לא אספתי קרשים....

whatever4

New member
בעיקרון

אני אוהבת את ל"ג
בעומר אפילו מאוד אוהבת אבל כמו שלייף סטייל אמרה אם אין חבר'ה נורמלים במדורה אז אני לא כל כך נהנת. שנה שעברה היה ממש אחלה היינו קצת ילדים (פרט מאוד מאוד חשוב בשביל שתהיה אחלה מדורה) בערך 7 וניגנו בגיטרה, היה אוכל טוב והיה ממש אחלה בניגוד לל"ג בעומר של השנה שאני בטוחה שיהיה חרא כי נהיה המון ילדים (חצי מהכיתה שלי באה!) ואני שונאת כמעט את כולם! אבל אין לי ממש ברירה כי..... הגעתי למסקנה שאני לא מוקפת באנשים יותר מידי טובים (בלשון המעטה) או אפילו באנשים שאני מסמפטת. פשוט לא מצאתי את החברה הנכונה כנראה...... טוב מה אני מתבכיינת בפניכם?!? שיהיה לכולם ל"ג בעומר שמח
!!!

למעלה