ל"ג בעומר

hkatsman

New member
היה נחמד

קיימנו את מצוות החג ושתינו, ואז הלכנו למדורות והיה מגניב וזה והתקשרתי לאנשים ושיגעתי אותם. במדורה ניסיתי להחזיר את חבר שלי לאקסית שלו ולא ממש הלך ואז התחלתי להרגיש לא טוב. הקאתי ככה 4 פעמים ואז נשארתי עוד חצי שעה עד שהחלטתי שאין לי כח ואני רוצה ללכת הביתה אז חבר שלי ליווה אותי והיה בסדר. עוד חצי שעה בצפר.

almond1

New member
אמממ מדורה...

ולמרות שהתחיל חרא אחר כך היה ממש כיף

Snow fairy

New member
מיכלו!

היינו במדורה של חברים, ואז היה משעמם אז הלכנו להפגש עפ תיאטרוניסטים והיה מצחיק טילים, ואז הלכנו לבית של ידיד שלי שהיו אצלו עוד כמה ידידים והלכנו כולם למרכז רעות, איפה שהיו מלא אנשים עם המדורות שלהם. וזהו פחות או יותר.

Snow fairy

New member
../images/Emo3.gif

לא אמרתי שאתם אנשים משעממים, אמרתי שלי היה משעמם. מה אני אעשה, אני ומיכל לא ממש היינו קשורות וסתם ישבנו ועשינו... כלום.

FartherAway

New member
זה בסדר, כבר הבנו את זה ברוק"צ. ^^

את מוזמנת לחשוב טיפה לפני שאת מדברת, כי זה באמת לא נחמד לשמוע את זה.

Snow fairy

New member
טוב, עכשיו עצבנת אותי קצת.

אתה מוזמן גם לחשוב לפני שאתה מדבר. מילא הייתי רק איתך במדורה והייתי אומרת שהיה לי משעמם, אז בסדר, מותר לך להעלב. אבל כשיש עוד מלא אנשים, והרגשתי לא הכי רצויה שם כי לא שילמתי, ואף אחד לא תקשר איתי, אז כן, מותר שיהיה לי משעמם. וזה לא קשור לאף אחד מכם שהיה לי משעמם. ואתה אידיוט, ואני שונאת שעושים לי את הקטעים שאלה. ומה הקשר לרוק"צ?! מההתחלה לא ישבתי אתכם כי רציתי לפגוש אנשים שלא ראיתי מלא זמן, לא נתתי לכם אפילו צ'אנס לשעמם אותי. מה לעזאזל עובר עליך?:/.

FartherAway

New member
רק נתתי לך עצה.

אני רק אומר שלהיות עם מישהו ואז לשמוע שהיה משעמם עד שהוא הלך להיות עם אנשים אחרים, זה לא אחד הדברים שהייתי שמח לשמוע. באמת שלא אכפת לי, לכי לתיאטרוניסטים המפגרים שלך, אני לא ארגיש שאני מפסיד הרבה. "לא נתתי לכם אפילו צ'אנס לשעמם אותי." אז מהתחלה לא חשבת אפילו על להיות איתנו? סבבה. :) אם יש פה מישהי אידיוטית - זו את.

חצילע

New member
מאיה.

אבל יכולת להיות איתנו, גם הוזמנת למדורה. זה שבחרת לא להיות איתנו, לא לשלם, ועוד לבוא ולאכול שמה זאת בעייתך. מצטערת, לא רציתי להגיד לך את זה, אבל זה היה קצת מעצבן. אז נחמד לדעת שאנחנו משעממים אותך, אגב. את רק מחזקת את הטענה כשאת מספרת מה הלך ברוק"צ. בכל מקרה, אין לי כוח להכנס לויכוחים, כי זה לא המקום. פשוט פעם הבאה אולי כדאי שתיהיי קצת פחות ישירה. הא, והאידיוט, לא היה ממש במקום.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ולמה דווקא במסן? הם לא יכולים לפתור

בטלפון, או בבצפר?

טל קארי

New member
../images/Emo169.gifעל האש פעמיים../images/Emo116.gif

בצהריים הייתי אצל חברה עם עוד 6 בנות אכלנו ודיברנו ואח"כ שיחקנו סנוקר!!! וקרעתי שם תתחת של כולם!
חחח לא ממש את כולן...אבל היה מממש קורע!!!! באמת שהיה לי כייף!:]הייתי שם 6 שעות.. ב-21:30 הייתי אצל חברה אחרת והיו שם עוד 3 בנות שאני לא מכירה וכל השאר אני הכרתי.., עשינו גם על האש, אבל לפני זה סתם דיברנו כזה והן כאלה קורעותXD ממש היה כיף איתן.. ד"א היא קנתה ביסקוויטים ומרשמלו, וצלינו תמרשמלו על האש, ואז שמנו בין 2 ביסקוויטים וזה יוצא ממש טעים!! תנסו... אכלנו ואז ראינו סרט [רעש לבן וסודות בים הכחול]. סודות בים הכחול היה קצת משעמם אז כולנו נרדמנו..חח ואז בשלב מסוים היא כיבתה ת'טלויזיה והמשכנו לישון... וזהו חזרתי ב-6 ככה... היה לי כ''כ כיף... לעומת שנה שעברה, שאין לכם מושג מה עבר עליי, זה היה היום הכי דכאוני שאי פעם חוויתי...שלא תדעו

majsbi

New member
אש!

בהתחלה מדורה עם חברים, ואז הלכתי למודורה של חברים אחרים. היה ממש סבבה! נהנתי נורא והתחרפנו לגמרי!

MoonyAvFreak

New member
ממממ..

בהתחלה הייתי בבית ואז החלטתי להתקשר ולברר מי עושה מדורה. טיפה הייתי מאוד פגועה מכמה דברים..אבל אחרכך היה פסדר. אז ממ חזרתי הביתה..ואז דיברנו יותר משעתיים וחצי
מתוכם שעה וחצי היה בפלאפון XD וזהו. קיצר בהתחלה היה חרא ואז התשפר ואז בסוף היה סבבה.

Torn Up Letters

New member
איכס.

מדורה עם החברים. לפחות צפיתי את הפיכסה מראש וזה לא הפתיע אותי. :)

B a m b o o k

New member
היה משעשע לגמרי../images/Emo6.gif

מדורת בנות
ושתינו ורקדנו מסביב למדורה ועשינו שטויות שאני לא חושבת שהיינו עושות אם היו בנים
חברה שלי השתכרה לגמרי אבל הפעם לא אני הייתי אחראית בטיפול אלא מישהי שלא שתתה בכלל

למעלה