ל"ג בעומר

FartherAway

New member
היה גאוני :)

מדורה עם החברים. היו כמה מבאסים, אבל בכללי היה מצוין :)

P i x i e s

New member
היה כזהההה שווה! (מבטיחה ששווה קריאה)

אז ככה. אני יושבת לי במסנג'ר בשבע בערב, מחכה שהזמן יעבור כדי ללכת למדורה עם חברים, ופתאום רינת שולחת לי הודעה מבואסת שהחברות שלה לא עושות בסוף ל"ג בעומר כי הן מתכוננות למתכונת!! בושה וחרפה. אז שאני אשאיר את הגברת לבד? נו וואי הוזיי. P: קיצר, הזמנתי אותה לבוא איתי וזה והיא באה בסוף!! ווהו!! אממ. הלכנו ככה בעשר והיה בהתחלה קצת יבש, עד ש(טם טם טם) אמרו לי שיש אלכוהול! מגניב. עדו הביא לי בקבוק הייניקן, איכשהו סיימתי אותו ועוד שלוקים מאחרים וכוס מלאה ועוד בקבוק ולא זוכרת מה עוד. בקיצור, איכשהו השתכרתי מבירה והיה אחד המצחיקייייייים D: הלכנו למדורה אחרת לכמה זמן והכרתי לרינת אנשים והתחלתי לספר כל מה שאני יודעת עליהם חח ואז אחד מהם עמד ללכת לאנשהו או משהו ואני כזה "לאאאאא אתה הולך?? חיבוק ונשיקה
" P: ובדרך חזרה התחלתי לחפור להם על איך יהוד נכבשה במלחמת השחרור ובמבטא אמריקאי והתחלתי לדבר שטויות, ואמרתי שלום לאנשים ול"ג בעומר שמח. קיצר חזרנו למדורת האם (mother ship
) והיו שם ילדים במדורה אחרת והתחלתי לומר להם שהם מגניבים כי הם נשארים עד מאוחר ושלא יראו טלמאניה ולא זוכרת :| התחלתי לרקוד שם והיה אוהל אז נכנסנו כמה בנות (ורינת כמובןP:) וסיפרתי להם סיפור אעלק מפחיד חחחח והיה קפווווווווווווא באמאשלי. משום מה הייתי נורא רכושנית כלפי הבקבוק הייניקן האחרון והתנהגתי כמו מטומטמת והתקשרתי לאנשים וחירפנתי אנשים אחרים. באמת, אני מזה כיפית כשאני שיכורה!!
טוב די לחפור. קבלו תמונה.

לעעע!!!../images/Emo108.gif

אבל למה ת'תמונה שיצאתי בה מסוממת??? הפלאש המסנוור שלך! עושה אנשים עיוורים בחיי.. כפרה עליך
עשית לי ת'חג =] ואת כ"כ מצחיקה כשאת שיכורה XD היה צריך להקליט אותך לעשות לך מזכרת...חח היה נחמד להכיר ת'חברים החמודים שלך ומקווה שניפגש שוב =]

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

וכמובן איך שכחתי להגיד.. חוץ מ: היה נחמד להכיר ת'חברים שלך... היה הכי נחמד להכיר אותך!
אוקיי בכל התמונות מסתבר יצאתי מסוממת.. עם הפלאש שלך
אז זאת תמונה חמודה D:

hkatsman

New member
בתמונה זה ירוק

אז זה חייב להיות הייניקן קרלסברג או טובורג. רע זה לא.

אם זה הייניקן זה טוב.

אם זה קרלסברג, זה על הפנים. טובורג לא טעמתי, האמת...

P i x i e s

New member
זה היה הייניקן. הבירה היחידה הטעימה ../images/Emo45.gif

קרלסברג לא משהו. בירה מכבי גם לא

אז מה אתה מדבר שטויות? XD

סמירנוף זה בכלל משקה מבוסס וודקה... דיברנו על בירות

תמיר1991

New member
רציתי לחוש אלכוהוליסט../images/Emo6.gif

נו, אבל סמירנוף זה טוב
טוב, אתה שתית ביום העצמאות עם ידידה שלך בריזר...
מה שלום ידידה שלך באמת? תמיר.

למעלה