ל"ג בעומר

Roncha87

New member
בת דודה שלי המליצה לי עליו ../images/Emo3.gif

חח כשהייתי באנגליה ראינו את הקליפ וממש התלהבתי אז היא אמרה לי שיש לה את הדיסק שלו ושהוא ממש טוב. את אוהבת גינס? ואו זאת בירה קשה.. חח היא מרה ממש.. טובורג רולז!

steelwater

New member
גינס שליטה../images/Emo72.gif

זו בירה די מרה וקהש, אבל אני אוהבת אותה. אני בכלל אוהבת דברים אירים. בנתיים השיר ירד אבל כקובץ לא קיים אז אני אנסה להוריד עוד כמה פעמיים עד שזה ירד, או שאולי תוכלי לשלוח לי את זה במסנג'ר.

Roncha87

New member
חח דברים אירים

יש להם מבטא אדיר! אני אשלח לך בכיף, מצטערת לא הייתי בבית כששלחת את ההודעה. אשלח לך מחר

creepy creep

New member
../images/Emo4.gif

איזו דמות הייתם זורקים לאש? קים. איזה פרק הייתם זורקים לאש ונפטרים מכל העותקים שלו? נדמה לי שזה 608. הפרק שהם נוסעים במכונית של קלסו.. לא יודעת למה חחח. איזו דמות הכי מרשמלו? ג'ק. ל"ג בעומר לא היה משהו השנה.. התחיל ממש גרוע, אח"כ השתפר, אבל נגמר גרוע לגמרי.. אני מתחרטת שיצאתי מהבית. שנה הבאה יהיה יותר טוב:)

limors2

Well-known member
אוטו זבל אוטו זבל, קח אותי איתך!

איזו דמות הייתם זורקים לאש?ג'יידי. איזה פרק הייתם זורקים לאש ונפטרים מכל העותקים שלו?אני לא זוכרת פרקים טוב מספיק כדי לענות על משהו כזה|מסמיק| איזו דמות הכי מרשמלו? (אין לי מושג למה הכוונה, סתם מי שנראה לכם הכי מרשמלו)סנופ דוג רזידנט! אה, וספרו איך היה ל"ג בעומר כשאתם חוזרים. לא עשיתי שומדבר שקשור לל"ג בעומר, אבל ראיתי epic movie. סרט טוב

Ch3nf3l

New member
3"3 בעומר...

איזו דמות הייתם זורקים לאש? אין לי דמות שאני ממש שונא.. אולי את מיקהד, אולי את אח של ג'יי.די איזה פרק הייתם זורקים לאש ונפטרים מכל העותקים שלו? My Quarantine אולי.. לא יודע, לא שונא פרקים. אולי גם כמה מתחילת עונה 6. איזו דמות הכי מרשמלו (אין לי מושג למה הכוונה, סתם מי שנראה לכם הכי מרשמלו)? לויד, קלסו, מיסטר פיפס. ול"ג בעומר היה נחמד... למרות שחלק ממנו ביליתי בנדידה ממקום למקום. נשארתי במדורה עד שאיזה ערס חטף עצבים על מישהו וכמעט פירק את כולנו מכות. מוות!!!!

jess r

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif../images/Emo116.gif

איזו דמות הייתם זורקים לאש? אין דמויות קבועות שאני לא מחבבת, אבל אם הייתי חייבת אז קלסו - כי אז קוקס היה תופס את מקומו והסידרה היתה קצת מתחדשת וכו' וכו'. איזה פרק הייתם זורקים לאש ונפטרים מכל העותקים שלו? הפרק היחיד שממש הציק לי ואני זוכרת במיוחד זה בעונה הראשונה, קוקס יוצא עם הסטודנטית שבאה לשבוע ועבדה עם טרק, ואז הוא מבלה עם ג'ורדן ובבוקר נפלט לו "כן, ג'ורדן בדיוק אמרה לי בבוקר... " או משהו כזה, ולא יכולתי להפסיק לחשוב שזה כל כך לא אמין! לא יודעת למה, אבל הפרק הזה מציק לי עד היום. איזו דמות הכי מרשמלו? (אין לי מושג למה הכוונה, סתם מי שנראה לכם הכי מרשמלו) אליוט!
אה, וספרו איך היה ל"ג בעומר כשאתם חוזרים. ל"ג בעומר היה אדיר! 2 ידידים השתכרו קצת, הלכו, נכנסו לבניין, ונשכבו לישון על הריצפה
זה היה פשוט קורע. והנסיונות לקום אחרי ששותים היו ממש מצחיקים! ובכללי היה מאוד כיף.

steelwater

New member
ל"ג בעומר

לא היה לנו כוח לאגן מדורה וגם לא היה כל-כך סיכוי שנמצא בקרשים ביום עצמו חחח. אז בסוף עשניו על האש אצלי בבית. היו חיות מתות ואוכל צמחוני, ואבטיח ומשרשמלו והיה הרבה אנשים והייתה גירטה והיה ממש כיף. תמיד שעושים אצלי דברים אני פחות נהינת כי אני יורת מתרכזת באם הכל בסדר ונקי ומסודר ודואגת ולא רוצה להרעיש להורים וכל זה, אבל חברים שלי אמרו שהיה ממש כיף.

Roncha87

New member
גם אני ככה כשעושים אצלי בבית

זה קצת מתיש, לדאוג ששומדבר לא נשבר ושלא עושים יותר מידי רעש. אבל נשמע ממש מגניב הל"ג בעומר שלך

steelwater

New member
כן, הה ממש כיף

בשביל אחרים, ובתאוריה בשבילי. אירגנו את זה בממש קצת זמן כי לא היה לנו כוח לעשות מדורה חחח. האמת שיש לי בית מעולה למסיבות וכאלה, כמו בסרטים, אבל אני אל מנלצת אותו מספיק בשביל זה. בקיץ אני מתכוונת לעשות מסיבת יומהולדת ענקית ולהזמן את כל החברים מהעיר, מהצבא ומהש"ש ולעשות משהו דומה למסיבות של האמריקקים בקולג' חחח.

Roncha87

New member
חחח מבינה אותך

אבל הבית שלך באמת נשמע ממש מגניב, לאבא שלי יש בית כזה עם מרפסת ענקית מעץ ותמיד אני מתכננת לעשות שם מסיבה ענקית אבל תמיד מפחידה אותי המחשבה שמלא שיכורים ישמידו לו כל דבר שניתן להשמיד
מתי יש לך יומולדת?

steelwater

New member
חחח כן זו מחשבה בהחלט מפחידה!

ב-28.8 ואתם מוזמנים גם לבוא.

steelwater

New member
ווי, מגניב!

לחברה שלי יש יומהולדת באותו יום. בת כמה תהיי?

למעלה