ל"ג בעומר

Ch3nf3l

New member
ל"ג בעומר ../images/Emo117.gif

ובגלל שאני אוהב אתכם (כמעט...) הנה שאלון קטן שקשור לפורום... איזו דמות הייתם זורקים לאש? איזה פרק הייתם זורקים לאש ונפטרים מכל העותקים שלו? איזו דמות הכי מרשמלו? (אין לי מושג למה הכוונה, סתם מי שנראה לכם הכי מרשמלו) אה, וספרו איך היה ל"ג בעומר כשאתם חוזרים.

steelwater

New member
לג בעומר שמח לכולם!

איזו דמות הייתם זורקים לאש? ררר קים
או ג'ורדן...
איזה פרק הייתם זורקים לאש ונפטרים מכל העותקים שלו? וואו, חצי מהעונה השישית חחח! חוץ מהעונה השישית, ממה שראיתי עד עכשיו אין כמעט פרק שלא אהבתי. איזו דמות הכי מרשמלו? (אין לי מושג למה הכוונה, סתם מי שנראה לכם הכי מרשמלו) JD
ודאג חחח

hodown

New member
עונה (וחג שמח)

איזו דמות הייתם זורקים לאש? טד או טוד. טוד! איזה פרק הייתם זורקים לאש ונפטרים מכל העותקים שלו? ואו זה קשה. אני נאלצת להגיד MY MUSICAL. אני לא ממש אוהבת אותו. איזו דמות הכי מרשמלו? (אין לי מושג למה הכוונה, סתם מי שנראה לכם הכי מרשמלו) אממ... אליוט! זה גם הכינוי של לאוורן ז"ל לאליוט.

steelwater

New member
נכון זה הכינוי שלה

שכחתי מזה חחח! מה, לא אהבת את המחזמר?! זה היה פרק גדול! טוב לפחות אנחנו לא מסכימות על משהו חחח.

hodown

New member
השירים היו ממש מצחיקים...

Everything Comes Down to Poo ו... Guy Love. ענק. אבל העלילה צולעת.

steelwater

New member
דווקא אהבתי את העלילה

והשחקנית הייתה מעצבנת אבל גם חמודה. העלילה הייתה קצת לא קשורה לכולם, אבל זה לא היה נורא. זו דווקא הייתה הפסקה מהשטויות שהיו בעונה הזאת.

Angelus

New member
../images/Emo117.gif

איזו דמות הייתם זורקים לאש? ד"ר קלסו. (אם אני מוכרח) איזה פרק הייתם זורקים לאש ונפטרים מכל העותקים שלו? המיוסיקל.. לא התחברתי אליו כ"כ. איזו דמות הכי מרשמלו? (אין לי מושג למה הכוונה, סתם מי שנראה לכם הכי מרשמלו) ריד.
כשאחזור אספר. יש לנו ל"ג בעומר של מבוגרים -- משמע, בלי מדורה, רק על האש.
אתמול הייתי בן 13!!

hodown

New member
חחחחח ואני חשבתי שיסכלו אותי...

מסתבר שאני לא היחידה.

Roncha87

New member
ל"ג שמח [באיחור]

איזו דמות הייתם זורקים לאש?: ג'ורדן! דאמ איזה פרק הייתם זורקים לאש ונפטרים מכל העותקים שלו?: אף פרק! נקודה.
איזה דמות הי מרשמלו?: אליוט וג'יי די. ואני חושבת שלא עשיתי מדורה כבר איזה ארבע שנים. זה משעשע ל"ג זה קיצור של לשכת גיוס וחברה שלי עונה לטלפון בלשכה "ל"ג שלום" חחח כרגע זה משעשע אותי כי אני שיכורה במקצת.

steelwater

New member
גם אני

חחח! אבל ממש קצת. סתם שתית או שחגגת את ל"ג בעומר ושתית כמוני? ו"ל"ג שלום" זה בכל מקרה ממש מצחיק חחח.

Roncha87

New member
חחח סתם הייתי עכשיו בפאב

ובד"כ אני לא שותה גם כי אני לא ממש אוהבת אלכוהול וגם כי אני לרוב מוציאה אוטו אבל היום רציתי להשתחרר קצת וחברה שלי הסכימה לנהוג בחזור אז שתיתי כמה צ'ייסים טובים של ייגר דבש ובאד אפל [זה טוב בעיקר שאח שלי הוא הברמן הראשי בפאב הזה
]

steelwater

New member
הוא הברמן הראשי? איזה כיף

למרות שאם זה היה אח שלי זה היה מביך אותי חחח

Roncha87

New member
חחח לא שטויות

אני שיכורה בסדר. לא מביכה חח
סורי שלא התחברתי פשוט נרדמתי על המקלדת כבר.

steelwater

New member
חחח!

אני יכולה לעשאת הרבה בושות כשאני שיכורה... לי ולאחרים חחח. אגב, אתמול קנינו מין חבית כזאת של גולדסטאר במגה של איזה 5 ליטר וזה היה ממש מגניב. נשאר עוד קצת ופשוט לקחתי את זה לחדר שלי אז עכשיו יש לי חבית גולדסטאר בחדר חחח. אחד הדבירם החזקים חחחח. למרות שאני לא כל-כך אוהבת גולדסטאר אבל דווקא אתמול הוא היה טעים.

Roncha87

New member
חחח גם אני אל תדאגי

אני בעיקר צוחקת כל הזמן מהכל. אבל אני כבר רגילה שאח שלי שם. אז לא מפריע לי חחח. גדול! גולדסטאר תמיד טוב. בירה זה להיט. חח אני משתכרת ממש ממש מהר, זה כבר עצוב
[בלי קשר- שיר מעולה שתאהבי- אולי את מכירה- Paolo nutini- new shoes שיר חמוד כזה, בכלל הזמר הזה ממש טוב, המלצה
]

steelwater

New member
תודה על ההמלצה

שמעתי על פול נטיני. זאק המליץ עליו ואל ממש אהבתי אותו ואז היה שיר שלו בסקראבס ודווקא ממש אהבתי אותו. אני אקשיב לשיר הזה. אני לא אוהבת גודסטאר ברגיל האמתי. אני מעדיפה טובורג, גינס והוגראדן אבל זה מה שהיה בחבית ודווקא זה היה טעים.

למעלה