ל"ג בעומר נמצא בפתח

אילנית03

New member
היום עשינו פעילות מדהימה לל"ג בעומר

לקחנו בריסטול לבן וגואש, עשינו טביעות ידיים בצבעי אש, גזרנו אותם והדבקנו על בריסטול שחור בצורת מדורה לקרשים לקחנו ענפים מהגינה והדבקנו יצא מהמם ומצטערת שנעלמתי לכם קצת , עיסוקים עם הילדים,

אילנית03

New member
אם זה יחזור מהגן מחר אני אתקשר אליך

אם לא תבואו אלינו השבוע ונעשה את זה שוב

לפי התיאור נשמע שנהניתם ../images/Emo13.gif

אשמח לראות תוצרים..

אילנית03

New member
ורדה הציעה לבוא לצלם

מחר הוא לוקח את זה לגן אם זה יחזור שלם נצלם ואם לא נעשה שוב זה כייף

אילנית03

New member
ל"ג בעומר נמצא בפתח

בואו נעלה לכאן את כל הקישורים וכל הרעיונות שנוכל לרכז אותם יחד ונתחיל מרעיון שהעלה הבן שלי ילד בן 5. לקחת קרטון של הקורנפלס לקפל בצד אחד, לקחת ענפים קטנים, בדים וחוטים בצבעי אש וליצור מדורה בתלת מימד.

ים כחול

New member
מה שעולה לי בראש זה ....

לקנות צלופנים בצבעי אש - אדום צהוב כתום לגזור להבות מכולם ולסדר אותם בעירבוביה יחד ויש לכן מדורה לוהטת ושמחההההה
מתחת ללהבה אפשר להדביק קיסמי עץ ומסביב אבני חצץ . את כל זה על בריסטול שחור וכוכבים בשמיים וירח חמוד ליצור ילדים מדפים ולגזור ולהדביק סביב המדורה

שרה16

New member
לא רק...

מרד בר כוכבא חץ וקשת-להכין קשת מענף ולקשט אותה ואשפת חיצים לתפארת. ל"ג בעומר תש"א (1941) ייסוד הגדנ"ע. מכאן גם לקוח סמל הגדנע עם חץ וקשת ל"ג בעומר תש"א (1941) יסוד הפלמ"ח

אילנית03

New member
פעילות עם ביצים שמצאתי

באתר הלול והחזיר אותי אחורה לילדות אני מודעת לבעייתיות בגלל שפעת העופות והסלמונלה ולכן המליצו לי לשטוף את הביצים עם מים וסבון לפני שעובדים אם הילדים.

מור0123

New member
רעיון:

אז.. זה נשמע ארוך ומורכב. .אבל לא! מה עשינו לל"ג בעומר אתמול: לקחנו סתם דף לבן רגיל- ועם ספוג צבענו בצבעי גואש בגווני אש.. חיכינו שיתיבש.. לאחר מכן, ציירנו מדורה, אבל רק את ה"אש".. [צורת עץ כזו..], וגזרנו את הצורה.. שידכנו לגליל ניר טואלט כאשר הלמטה הגליל הוא גם הלמטה של ה"אש".. לקחנו שמינית בריסטול שחור, ושידכנו את הגליל.. עשינו שרשרת של ילדים [3 ילדים] ושידכנו גם כן לבריסטול השחור מצד לצד, כך שזה למעשה הקיף את המדורה.. לאחר מכן שמנו נצנצים על הבריסטול ככוכבים, וגם גזרנו חצי עיגול לבן - ירח. יצא מקסים, וממש נהננו :) אין לי תמונות... אבל באמת- כדאי לעשות!

למעלה