תשובותיי
א. איפה אתם בליל ל"ג בעומר? במדורה של חב"ב עם ההוסטלים של הקרי'ה...וכמובן גם במדורה עם חניכותי האהובות!! ב. איפה הייתם רוצים להיות בליל ל"ג בעומר? איפה שאני אהיה..זה הכי טוב.... ג. אם היתה לכם דילמה: מדורת השבט מול מדורת כיתה/משפחה/אחר, מה הייתם בוחרים? מדורת השבט!!! ד. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לשים במדורה? מרשמלו ה. ספרו צ'יזבט-קצת ארוך אבל יפה... באחד הימים הוזמנתי לביקור בבית חולים סגור לחולי – רוח אי שם. כשהגעתי למקום, המתנתי בחוץ מול שער חשמלי ענק. חומת מגן בגובה 6 מטר הקיפה את המוסד, מעלי'ה גדר תיל סבוכה, ומעל לגדר התיל – גדר חשמלית. לאחר המתנה ארוכה למדי נפתחו לפתע דלתות המוסד, שאכלס מקרים קשים ביותר, שאפילו בבית הסוהר לא הי'ה מקום בשבילם. בכל תא שעברנו קיבלתי הסבר מקיף על המקרים. חלקם היו כבולים בשרשרות ברזל בידי'הם וברגלי'הם. בתא האחרון נתקלנו בדמות מיוחדת: גובהה כ – 2.5 מטר, כתפיים מוצקות, גוף שרירי, פנים מפלצתיות, שיניי'ם גדולות וזקן עבות. חולה זה הי'ה כבול בשרשרות ברזל ענקיות, ותאו מלא בכמויות גדולות של פחם. הוא עסקכל הזמן בהסקת התנור שהי'ה בחדר. הוסבר לי, שזו הרך היחידה להרגיעו: העסקתו בעבודה מאומצת 24 שעות ביממה. לאחר סיום הסיור, שנמשך עד שעות אחר – הצהריי'ם המאוחרות, נפרדתי ממנהל המוסד. כשכולי מבולבל והמום ממראה עיניי' מיהרתי אל שער הברזל החשמלי, מאחר שנאמר לי שדלתות אלה עומדות להינעל תוך מספר דקות. תוך כדי הליכתי המהירה לשער, כששבילי המוסד שוממים מאדם, שמעתי לפתע קול צעדים מאחוריי'. הסתובבתי – ונכנסתי להלם, ולבי החל לדפוק בחוזקה: במרחק 15 מטר מאחוריי' אני רואה את אותה דמות מפלצתית מהתא האחרון מתקרבת אליי' בריצה. כל עוד נשמתי בי התחלתי לרוץ בטירוף לשער, כשהדמות המפלצתית הולכת ומתקרבת אליי'. השערים החשמליי'ם החלו להיסגר. אני מגיע לשער – אבל איחרתי והשער נסגר. אני מרים את ראשי – ורואה את הדמות המפלצתית מתקרבת אליי' ומתכוננת לזנק לעברי עם כל גופה העצום, תוך פתיחת פה והשמעת זעקה אדירה. מה שנשאר לי לעשות זה להתפלל לקב"ה ולבקש שאולי יתרחש פלא, שיצילני ממוות בטוח זה. באותו רגע נוגעת הדמות המפלצתית בכתפי, מסתובבת לאחור, ומשמיעה לעברי קול: "תפסתי אותך... ועכשיו תורך לתפוס אותי..."