ל"ג בעומר מתקרב...

tamarhp

New member
ל"ג בעומר מתקרב...

א. איפה אתם בליל ל"ג בעומר? ב. איפה הייתם רוצים להיות בליל ל"ג בעומר? ג. אם היתה לכם דילמה: מדורת השבט מול מדורת כיתה/משפחה/אחר, מה הייתם בוחרים? ד. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לשים במדורה? ה. ספרו צ'יזבט..

tahel93

New member
יש לי דילמה...

בל"ג בעומר יש את איפה שאני רוצה להיות ואיפה שאני יהיה... רציתי להיות במדורה עם ידיד בטבריה... אבל אני לא יכולה להיות שם לבד... אני רוצה שיבוא איתי מישהו מהסניף אצלנו... ואם זה לא מסתדר... אז אני יהיה כמו בשנה שעברה.. במדורה של הסניף... זה לא שזה רע אבל אנ כל כך מתה על הידיד הזה!!!!! אני הכי אוהבת לשים ת'ת'פוחי אדמה... כי מרשמלו זה מגעיל.. (ומי שלא חושב כמוני שלא יביא לי מכות...חחחחח) ואאין לי צ'יזבט.... סלאמאת! נ.ב.. בל"ע בעומר הזה תעבור בדיוק שנה שלמה מאז שהצטרפתי לבני עקיבא אצלנו!!

קודם כל מזל טוב:p../images/Emo205.gif

וניראלי שאם את כ"כ מתלבטת תהיי בשניהם:) נגיד משעה מסויימת עד שעה מסויימת תהיי עם ידיד שלך ואח"כ תהיי עם השבט [באותו מקום/איזור] תהני

tahel93

New member
תודה...

אני התייעצתי עם ידיד שאולי יבוא איתי אל הידיד ..חחח... והוא אמר שאולי נלך למדורה אצל הידיד ואז נעלה למדורה אצלנו ... כיאילו של הסניף... זה עד הבוקררר ...=]]]]]]]]]]]]]]

שומו

New member
עוד פחות משבוע...

א. איפה אתם בליל ל"ג בעומר
ביישוב, אלא מה. ב. איפה הייתם רוצים להיות בליל ל"ג בעומר
טוב לי ככה, תודה. ג. אם היתה לכם בעייה: מדורת השבט מול מדורת כיתה/משפחה/אחר, מה הייתם בוחרים
ברור שהשבט
ד. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לשים במדורה
בשר, אבל לא במדורה.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo117.gif

א. איפה אתם בליל ל"ג בעומר? עם השבט, ליד כל הסניף. ב. איפה הייתם רוצים להיות בליל ל"ג בעומר? עם השבט.... ג. אם היתה לכם דילמה: מדורת השבט מול מדורת כיתה/משפחה/אחר, מה הייתם בוחרים? שבט!!!!! למרות שחברה שלי הציעה לי לבוא אליה לל"ג בעומר בקיבוץ שלה... ד. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לשים במדורה? מרשמלו!
ה. ספרו צ'יזבט.. אי אפשר לספר צ'יזבט בכתב! זה הופך אותו ללא מפחיד!!

טליה155

New member
../images/Emo117.gif עונה:

א. איפה אתם בליל ל"ג בעומר? עם השבט!. ב. איפה הייתם רוצים להיות בליל ל"ג בעומר?אני שמחה להיות עם השבט!!ג. אם היתה לכם דילמה: מדורת השבט מול מדורת כיתה/משפחה/אחר, מה הייתם בוחרים? שנה שעברה הייתי עם המפשחה ואז בערך ב11:00 הלכתי לשבט...והייתי עושה את זה שוב!ד. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לשים במדורה?
ו
(אופס...זה אמור להיות תפו"א

../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif

א. איפה אתם בליל ל"ג בעומר? אין לי מושג.. ב. איפה הייתם רוצים להיות בליל ל"ג בעומר? במדורה.. (???) ג. אם היתה לכם דילמה: מדורת השבט מול מדורת כיתה/משפחה/אחר, מה הייתם בוחרים? מה שיותר כיף.. ד. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לשים במדורה? מרשמלו
. ה. ספרו צ'יזבט.. אין לי..

רוני13

New member
אממ נוית...

אני חושב שהיא התכוונה ל"למה לא תעשי רק עם החניכות שלך מדורה?"

אוי נו..

כי החניכות שלי עושות עם החברות שלהן, ולא נראה לי שהן ירצו לעשות איתי.. אנחנו לא עושים ביחד כל הסניף כי הסניף שלנו לא הכי מגובש בעולם..

ליחנוש 1

New member
אהה..

אצלנו עושים באותו מקום,כול שבט מגיע שעה לפני כדי לתפוס תמקום הכי טוב..

רוני13

New member
אני גם רוצה../images/Emo13.gif

א. איפה אתם בליל ל"ג בעומר? כרגיל אין לי מושג-אבל היי! אני אופטימי! ב. איפה הייתם רוצים להיות בליל ל"ג בעומר? עם השבט שלי...אבל אני לא יודע אם יש אחת כזאת חח ג. אם היתה לכם דילמה: מדורת השבט מול מדורת כיתה/משפחה/אחר, מה הייתם בוחרים? מדורת שבט...יש לי חסך. ד. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לשים במדורה? רגלי אדם... ה. ספרו צ'יזבט...טוב הוא מתחיל ככה: הדר ונוית נכנסות לצ'אט...הסוף! חחח

למעלה