ל``גבה עומר!!!

Black Star

New member
ל``גבה עומר!!!

היי אנשים, נו, אז איך ביליתם את החג השמייח הבא עלינו לטובה, אתמול בערב? אני, למרות שזו כבר שנה שנייה שתכננתי *לא* ללכת למדורה, בסוף הלכתי למדורה של חברה שלי עם חברים שלה שאת רובם אני מכירה ולא פגשתי חלק מהם טונה זמן כבר והכל. היה ממש נחמד. מבחינת השתכרות- הגעתי לשלב די מתקדם... הכל הסתובב לי והלכתי עקום לגמרי, וכשנדדנו למדורה אחרת, די רחוקה, שקבענו להיפגש עם אנשים משם, כל הזמן מעדתי והיו צריכים להחזיק אותי וזה... והיו לי יציאות נורא משעשעות. אח, היה ענק. זה לא שלא הייתי מודעת למעשיי- הייתי מודעת ואני זוכרת הכל. זה פשוט שהייתי הרבה יותר מחורפנת ממה שאני בדר``כ מגיעה כשאני שותה קצת, ולא שלטתי כל כך בהליכתי וכאלה.. אני חושבת שזה המצב הכי כיפי בהשתכרות. יותר מזה מגיעים למצב (שהייתה הדגמה אצלנו במדורה אתמול) של להיות סרוחים על האדמה ולהקיא את הנשמה מתוך חצי עילפון...ולהפסיד את רוב הערב. לא כיף.. הא, ואפילו אין לי הנג-אובר! יש לי קצת כאב ראש והוא מן הסתם שילוב של האלכוהול עם זה שלא ישנתי הרבה (אם לא סופרים את מה שנרדמתי באמבטיה כשחזרתי, הלכתי לישון בשמונה ורבע וקמתי קצת לפני 1 בצהריים). איזה ייפי. טוב, אולי זה כן הנג אובר. אני לא בטוחה. עיקר שכחתי!!! ביקרתי אתכם מהמדורה!!! כן כן... לחברה שלי יש פלאפון עם ווה-ווה-ווי-ווה (גו נקסט...) אז נכנסתי לפורום שלנו וקראתי את ההודעה של שי על הנשיקה שלו וכל זה, וניסיתי לכתוב הודעה אבל שילוב עם פלאפון מוזר שאני לא יודעת לעבוד איתו, שכרות וחושך (וגם בעלת הפלאפון לא הייתה בשפיות מלאה...)- לא הצלחתי לשלוח הודעה. אבל הצלחתי להתחבר עם הכינוי שלי והכל!!! אחח, פלאי הטכנולוגיה. אני מניחה שהפסדתם הודעה שפוכה למדי, ראיתי את ההודעות טקסט ששלחתי מהפלאפון שלי לאנשים כשהייתי שפוכה... :) כן, באמת שהיה חביב נורא אתמול במדורה/ות. מה אנוככם עשיתם? יעלי.

imagine

New member
:-(

אל תשאלו מה עשיתי אתמול, אני מקווה שאף אחד לא יצטרך לעשות את זה בקרוב. אני ישבתי שבעה, סבתא שלי נפטרה ביום ראשון בערב, חודש ושבוע אחרי שסבתא השנייה שלי נפטרה ו10 חודשיים אחרי שסבא שלי נפטר. איך הכל קורה בפחות משנה?

Black Star

New member
אוי :-( אני כל כך מצטערת...

זה נורא קשה לאבד סבא או סבתא. כמה חברים טובים שלי עברו את זה השנה... זה עצוב נורא :-( ולאבד כמה מהם בפרק זמן כל כך קצר? אני כל כך, כל כך מרגישה עצוב בשבילך, ואני מקווה שאת בסדר. ואם בא לך לדבר, את יודעת איפה למצוא אותי... שנה שעברה, בקיץ, שני קרובי משפחה שלי- קצת יותר רחוקים אבל עדיין, קרובים שנורא אהבתי- נפטרו תוך שבוע אחד. וזה היה קשה.. ולא הייתי עד כדי כך קרובה אליהם.. תרגישי טוב.. יעלי.

*may*

New member
משתתפת בצערך.. וגם מזדהה (בערך)

גם אני לא הייתי אתמול במדורות בגלל שהיום בבוקר נסעתי להלוויה של קרובת משפחה שנפטרה מסרטן אתמול.. זה היה דיי נוראי.. אבל אין לי כוח לכתוב על זה עכשיו.. אולי אחר כך.. בכל מקרה- כשהייתי בת חמש בערך נפטר סבא שלי מצד אמא. (סבתא שלי מצד אמא נפטרה מסרטן שנה לפניו).. *עשרה ימים* אחריו נהרג אח שלי. אמא שלי ישבה שבעה על אבא שלה ועברה לשבת שבעה על הבן שלה. תארו לעצמכם מה היא עברה. מעיין. שזה יום יותר מדיי עמוס בשבילה. ואולי אחר כך היא גם תכתוב על היום הנוראי הזה.

orchid

New member
:-(

דבר ראשון, אני רוצה להגיד שאני *כל כך* משתתפת בצערך ואני יודעת מה עובר עליך כי עברתי את זה לפני שנה וחצי....זה נורא קשה ``דברים רעים באים בשלשות`` חכמים לפני כבר אמרו, והם אכן צודקים.... זה רע, זה כואב...וזה נכון גם עלי עברו שלושה מקרי מוות תוך פחות משנה...קשה רוני.

MERD!

New member
שלי היה סבבה! אבל הרסתם לי :(

עכשיו אני לא יכול לדבר על זה בגלל שהם הזכירו תסבתות וזה יראה חסר רגישות. אז אני רק יגיד שאני משתתף בצערכם בערך כמה שאני יכול לפחות. וגם שלי היה תהאנג אובר אתמול בלילה אבל עוד כמה בירות העבירו את זה מהר

Black Star

New member
האנג אובר?

(חמרמורת?) :) אתה לא מקבל האנג אובר *בזמן* שאתה שותה. ההאנג אובר זה בבוקר למחרת (בהנחה ששותים בלילה...). כשאתה מתעורר אחרי ששתית בערב הקודם. אז למה אתה מתכוון שהיה לך הנג אובר אתמול בלילה?...

החגיגה שלי תהיה היום!

אנחנו עושים מסיבה ע-נ-ק-ית בואדי, ומבעירים בית עץ שלם..זאת אומרת מדורה ג-ד-ו-לה!!!!!! אני אספר לכם מחר כמה שתיתי ואיך וכמה....וואי הולך להיות ענק!!!!

MERD!

New member
גם..

מתי שההשפעה עוברת...... יכול להיות נרדמתי קצת לא יודע לא חושב לפחות לא שאני זוכר... קיבלתי את זה אחרי שהשפעה התחילה לעבור לא הכי רציני אבל

אני עשיתי...

או שלא עשיתי מדורה,אבל סבב מדורות כן,וזה לא היה יותר מדי מלהיב כי המון אנשם נסעו לפסטיל``ג המדובר,וגם אני הייתי צריכה כי חברים שלי הופיעו שמה,אבל בסוף נשארתי כאן כי לא הירשו לי ליסוע(ומה,להשאר פה זה יותר טוב??) חוצזמה שאני עדיין קצת חולה..וזה ממש,אבל ממש כיף,או שלא... אז הלכתי להסתובב לי לאיזה שעה,וחזרתי,ועוד פעם הלכתי,כל הזמן יו יו,כי חלק נכבד מהחברים שלי עשו מדורות מאחורי הצופים שזה משהו כמו 5 דקות ממני..ממש קרוב,אז לא הייתה לי בעיה של הגעה לשמה. אבל היה די משעמם,ולהשתכר לא היה לי כח(וגם לא היה משהו בכלל,כי גם ככה היינו מחורפנים...) :cool: חוצמזה שהיום סחבו אותי להסתובב ולקנות בגדים...אז היה לי נחמד... הלכתי לראות ארין ברוקוביץ` בוידאו אני

hellow

New member
ל``ג בעומר

ל``ג בעומר זה החג הכי כיף! (זה חג???) נפגשים עם כל החבר`ה. מתחרפנים. משתכרים. ועושים דברים שלא רוצים לעשות! (כשאני מתכוונת למב שלא רוצים לעשות. ממש לא רוצים לעשות!!)

למעלה