ל ברוח מביולייט

מצב
הנושא נעול.

TALDU

New member
תגידו אתם מודעים לזה שביולייט

ביו לייט והאופציות שלה יורדות
קפצה על הניסוי הראשוני , זה לא נותן לכם נורת אזהרה , הייתי ממליץ לכם להיות מאוד זהירים עם המנייה ואם אתם בפנים לעקוב אחריי החברה כל הזמן. הרי אתם יודעים מה קרה למי שקפץ על הניסוי הראשון , מוכר לכם השפ פראמוס. יהיו זהירים ובהצלחה

nirshats

New member
ביולייט כלבה

קפצה על הניסוי הראשוני , זה לא נותן לכם נורת אזהרה , הייתי ממליץ לכם להיות מאוד זהירים עם המנייה ואם אתם בפנים לעקוב אחריי החברה כל הזמן. הרי אתם יודעים מה קרה למי שקפץ על הניסוי הראשון , מוכר לכם השפ פראמוס. יהיו זהירים ובהצלחה
ביולייט כלבה
פתחה 7% למעלה , היתה 12% למטה ועכשיו כבר נצבעה לירוק... חגיגה למסחר תוך יומי

aviy009

New member
גם המעו"ף כלבה, נפתח למעלה

ביולייט כלבה
פתחה 7% למעלה , היתה 12% למטה ועכשיו כבר נצבעה לירוק... חגיגה למסחר תוך יומי
גם המעו"ף כלבה, נפתח למעלה
ועכשיו שוב אדום... בעצם, כשחושבים על זה לייף איז א-ביץ' ואני לא מתכוון לחוף ים...

shmulik199

New member
שימו לב לביולייט אופ2 (במיוחד אייל)

ל ברוח מביולייט
הסיבה העליות המטרופות בנייר הביאה את החברה לשווי מדהים שמחיר המניה כבר יקר לפי כל דמיון יש לציין שארוכה הדרך עד אישור התרופה וצריכה השקעה של כ50 מיליון דולר וזה עוד יקח עד שנתיים וחצי כדאי להיזהר יש לציין שאני המצלתי כשזה עמד סביב ה200 ולא במחירים האלו
אייל אמר שהוא לא ימכור אותה עד שתגיע לשער 1000 אגורות היא בינתיים נכון לעכשיו 20 דקות מתחילת המסחר שלה במינוס 12 חחחחחחחחחחח

dkgsh

New member
ביולייט

אייל אמר שהוא לא ימכור אותה עד שתגיע לשער 1000 אגורות היא בינתיים נכון לעכשיו 20 דקות מתחילת המסחר שלה במינוס 12 חחחחחחחחחחח
ביולייט
איפוא נמצאת ביולייט באיזו בורסה תודה

aviy009

New member
לא הייתי כ"כ צוחק במקומך...

לא הייתי כ"כ צוחק במקומך...
אל תשכח שזה בא אחרי עליה של 340% בשבוע וחצי...

ms1702

New member
../images/Emo140.gifביולייט

הים בצהריים - ביולייט תעלה
ביולייט
חברה טובה יש לה פוצנציאל ענק עומדת בפני הנפקה בארה"ב ביצעה מהלך טוב מאד בשבועות האחרונים, זה לא סוף הסיפור, כרגע יש מימושים קלים מי שמעוניין זו הזדמנות קנייה למי שמעוניין המנייה עצמה תגיעה עד סוף הקייץ לפחות ל 500 שלא לדבר על האופציות

Z Matrix

New member
גם אם הוא הפסיד עליה כרגע

בטח שלא צריך לצחוק על כל אדם שהוא אם הוא מפסיד כסף ובטח שלא לתחוב לו את זה לפנים. הבורסה לא ניתנת לחיזוי, כולנו יכולים רק לשער, שום דבר לא ידוע.

shmulik199

New member
ברור שאני מקווה ש

בטח שלא צריך לצחוק על כל אדם שהוא אם הוא מפסיד כסף ובטח שלא לתחוב לו את זה לפנים. הבורסה לא ניתנת לחיזוי, כולנו יכולים רק לשער, שום דבר לא ידוע.
ברור שאני מקווה ש
שהיא תעלה וכולם פה ירוויחו ואני רוצה גם להיכנס אתם חושבים שהיום בצהריים בגלל שהזרים מגיעים אז אלרוב נדלן וביו אופ2 יעלו או שעדיף לחכות למחר?

aviy009

New member
מניות קטנות כמו אלרוב וביולייט

ברור שאני מקווה ש
שהיא תעלה וכולם פה ירוויחו ואני רוצה גם להיכנס אתם חושבים שהיום בצהריים בגלל שהזרים מגיעים אז אלרוב נדלן וביו אופ2 יעלו או שעדיף לחכות למחר?
מניות קטנות כמו אלרוב וביולייט
לא מעניינות את הזרים, עיקר העניין של הזרים ממוקד בת"א 100 ובת"א 25 בפרט..

TALDU

New member
מי אמר שהזרים מגיעים בצהריים

ברור שאני מקווה ש
מי אמר שהזרים מגיעים בצהריים
זה שטויות הזרים היו איתנו אתמול כל היום , בדיוק כמו שיש משקיעים ישראלים שמשקיעים בשישי

nirshats

New member
ביולייט בורחת לי!!!

ל ברוח מביולייט
הסיבה העליות המטרופות בנייר הביאה את החברה לשווי מדהים שמחיר המניה כבר יקר לפי כל דמיון יש לציין שארוכה הדרך עד אישור התרופה וצריכה השקעה של כ50 מיליון דולר וזה עוד יקח עד שנתיים וחצי כדאי להיזהר יש לציין שאני המצלתי כשזה עמד סביב ה200 ולא במחירים האלו
ביולייט בורחת לי!!!
אני תופס אותה בשער 410!!!

Liorsim

New member
מה דעתך עכשיו - ביולייט עולה ועולה

ל ברוח מביולייט
מה דעתך עכשיו - ביולייט עולה ועולה

urielas

New member
ביולייט נפלה ומתאוששת יפה.

ל ברוח מביולייט
ביולייט נפלה ומתאוששת יפה.
מירידה ב 6% לעליה כמעט 2%

eyal5559

New member
מה אתה אומר לברוח כעת או לחכות קצת?

ל ברוח מביולייט
מה אתה אומר לברוח כעת או לחכות קצת?
בכול מקרה היעד לדילול במניות החל משער1000אג חבר.

oooorrrr

New member
מה דעתכם הצפי למחר בביו לייט המניה?

ל ברוח מביולייט
מה דעתכם הצפי למחר בביו לייט המניה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה