ל א.ר

מצב
הנושא נעול.

ursus

New member
זהו שאינך

ursus אני מאוד מאמין באסטרטגיה הזאת למי שלא מתעסק בשוק ולא ב ### שלו לעקוב. סכום קבוע חודשי לשוק המניות במשך כ 15 שנה ייתן תשואה בומבה !! אתה קונה גם בשיאים וגם בשפלים, אתה עובר כמה ביזניס סייקלס ב 15 שנה האלו. ואל תיתן לי את הדוגמה של טוקיו, כי לא תהייה לי תשובה על כך. רכישת בסכום קבוע חודשי מבטיחה לך שלא תקנה בשיא ולא בשפל, אלא כל הזמן. ואם מדד המעו``ף בעוד כ 15 שנה יהיה מתחת לעכשיו ריאלית, אז חבל לנו על הזמן. לא נראה לי. וגם לא לך. בטווח הארוך שוק המניות עולה. (נקודה) ד``ש
זהו שאינך יכול לומר אל תיתן לי את הדוגמא של טוקיו. בכונה לא נתתי כי מצאתי לך דוגמא מהדאו/סו``פ שכפי הנראה לא כ``כ ברורה לך. נא לבדוק: 1966 דאו 950 בערך, 1982 דאו 774 בשיא הירידות. במשך כל 16 השנים הללו הוא נע בין 554 ל1050 וערך הכסף ירד פלאים. גם בין 1932 ל1949 לא עשית יותר טוב מריביות אם ידעת היכן לשים את כספך. התקופות שאפשר היה לסגור את העיניים ולשים את הכסף היו 49 עד 66 ו82 עד 98. ואני בכונה אומר 98 כי מ98 אם לא היית בטכנולוגיה לא הרוחת וכפי הנראה הפסדת. מעניין גם שלקראת סוף שתי התקופות הטובות אתה שומע את המיתולוגיה של מניות תמיד עולות ואילו ב 82 (חוץ מבארץ היכן שהייתה בועה) אף אחד לא רצה לגעת במניות.

אורסוס

זהו שאינך יכול לומר אל תיתן לי את הדוגמא של טוקיו. בכונה לא נתתי כי מצאתי לך דוגמא מהדאו/סו``פ שכפי הנראה לא כ``כ ברורה לך. נא לבדוק: 1966 דאו 950 בערך, 1982 דאו 774 בשיא הירידות. במשך כל 16 השנים הללו הוא נע בין 554 ל1050 וערך הכסף ירד פלאים. גם בין 1932 ל1949 לא עשית יותר טוב מריביות אם ידעת היכן לשים את כספך. התקופות שאפשר היה לסגור את העיניים ולשים את הכסף היו 49 עד 66 ו82 עד 98. ואני בכונה אומר 98 כי מ98 אם לא היית בטכנולוגיה לא הרוחת וכפי הנראה הפסדת. מעניין גם שלקראת סוף שתי התקופות הטובות אתה שומע את המיתולוגיה של מניות תמיד עולות ואילו ב 82 (חוץ מבארץ היכן שהייתה בועה) אף אחד לא רצה לגעת במניות.
אורסוס א-ר כנראה התכוון לכלכלה החדשה ולא לזו הישנה שציינת! אבל באמת צריך לפעמים ליפול לסייקל טוב כדי להרוויח טוב במשך אותם 15 שנה בהם מדובר.חוץ מזה אני מעדיף תשואה יומית מצטברת על זו של א-ר היא מבטיחה מן הסתם הפרש ניכר מזו של שוק המניות במשך אותה תקופה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה