לתת עוד צ'אנס ??

nintense

New member
בעיה... כשיש שלדה עם תקלה ידועה וקבועה...

בד"כ נוטים להאשים את הבעיה הקבועה. לא תמיד ניתן למצוא את התקלה מבלי לעשות ניסוי ותהייה. גם אני כשאני מקבל VPP (סנטה ואינטנס) בנות שנה פלוס, אני מסביר ללקוח את האפשרויות העומדות בפניו: 1: ניקוי, חיזוק ושימון. 2: החלפת מיסבים 3: החלפת BB כל האפשרויות ע"פ הסדר חייבות ליפול על חשבון הלקוח, משום שאין דרך לנחש את פתרון הבעיה, ואף אחד לא אוהב לעבוד בחינם. פיתרון ? להכניס את הבעיה למכלול השיקולים בבחירת שלדה ולהשלים עם זה.

timon1

New member
מחזק את ידיו של ניר

יבגני, מי כמוך יודע שלרעשים בשלדה יש אלפי סיבות שונות, לעיתים כמה מהן תוקפות ביחד ובתהליך שציינת נפתרה בעיה אחת ואחת נוספת נעלמה זמנית, זה לא אומר שהמכונאי לא טיפל בבעיה, עובדה שהרעשים נעלמו. יש גם שחיקה הדרגתית במספר חלקים שאינה קשורה ישירות והתקלות למרות הכל מופיעות בסמיכות על ציר הזמן, אין מכונאיים קוסמים ואין כאלה החפים מטעויות אבל כל מקרה לגופו ולדעתי אתה החלטי מידיי ביחס למקרה שאתה לא מכיר לעומק את כל פרטיו. גם לי היו שני מקרים של אנדורו אקספרט בסמיכות מחשידה [שני זוגות אופניים שונים], באחד החלפת המיסבים פתרה את הבעיה ובשני הבעיה נפתרה באופן זמני [הרעש נעלם בבדיקה שלאחר הטיפול וחזר אחרי כמה שבועות, בדיעבד ממקור אחר]. אציין שבבדיקה שלפני הטיפול המיסבים היו גמורים בשני הזוגות וללא ספק היוו הגורם לרעשים. אופניים זה כלי שעובד וקשה, ככזה יש לו בלאי וזה חלק מהמשחק.

ishaitaif

New member
אוקי הנה ההמשך......

לפני כיומיים צלצלתי (די בדאגה) לתאם הגעה לבדיקה..ונאמר לי: WELCOME... אתמול הגעתי אחרי רכיבה של כ 20 ק"מ כאשר הרעש מתגבר באופן די מדאיג (לא רעש חזק אבל..) ומייד.. החברה עזבו הכל ובאו לבחון את האופניים ביחד עם הבדיקה נמצא גם חופש בחישוק (גלגלי AMERICAN CLASSIC חדשים)...והוא טופל גם...ושוב נבדקו מספר רכיבים ב"אזור" הרעש.. כולל מושב מוט וכ"ו אבל לא נמצא המקור...והנה לאחר כ 10 דקות נמצא (כנראה) מקור הרעש והוא: שחרור באוזן .. באופן שגרם גם לגלגל להיות ב"תחושה" שקיים חופש ..הרעש נעלם אחרי החיזוק........יצאתי להמשיך ברכיבה (עוד כ-10 ק"מ) ומייד הרגשתי שמשהוא חסר... הרעש. מדי פעם עוד הייתה תחושה שיש רעש שמופיע מדי כמה דקות (יכול להיות משהו "פסיכולוגי)... נרכב ונראה... ככה זה כשיש אנשים ומנהלים שהחנות שלהם היא תמיד למען הלקוח. 1. שרות אדיב ומסביר פנים 2. תחושה שאתה הלקוח ואתה הכי חשוב והכי צודק 3. לא וויתרו על מציאת התקלה (להמרות שהיו האמצע תיקונים אחרים) 4. נתנו תחושה שיש על מי לסמוך זו חנות מצמן&מרוץ סניף - כרכור..... נסו ותראו.....

מביע את הערכתי לחנות ולצוות הנ"ל.

זאת הגישה שמנחה אותי בעבודה. אני מאמין שזאת הגישה שצריכה להנחות את כל מי שעוסק בתחום של מתן שירות ללקוח.

למעלה