לתת.. מדהים...!
(כתבתי גם בפורום של נינט... אבל אני רוצה שתקראו
) פשוט יום מדהים... ראיתי איך שהם תרמו לילדים בצפון.. ונשארתי פעורת פה.. כל כך הרבה טוב לב ורצון לעזור... אין מעלה יותר גדולה מזו של בן אדם המוכן לתת.. היום, היה לי כל כך הרבה עבודה... ששכחתי שיש חלוקת תפוחים בדבש בבית חולים "איכילוב" בתל אביב.. חברה שלי שהשתחררה באה לבקר והוציאה אותי (במזל) מהמשרד... נסענו לבית החולים, ופשוט הסתובבנו במשך 4 שעות.. כל אחד עם 2 צלחות, אחת תפוחים ואחת דבש... ועברנו בכל בית החולים, במיון ילדים, מחלקת ילדים, יולדות וכו וכו וכו... מדהים כמה טוב זה עושה.. לא רק לי, גם למי שמקבל את החתיכת תפוח בדבש הזאת.. מדהים לראות אנשים כל כך עצובים ומיואשים, מחייכים אלייך, ואומרים לך שנה טובה.. מדהים לראות ילדים קטנים... במיטות שלהם, מחוברים לכל כך הרבה חוטים... בוכים.. וברגע שהם רואים אותך, עולה חיוך, ואתה שומע את ה"תודה, שנה טובה".. זה שווה את הכל.. פשוט מדהים.. כל מי שעושה את זה, שיזכה למצוות.. אני מקווה שגם אתם תזכו במה שאני זכיתי היום.. למדתי כל כך הרבה.. דברים שאי אפשר לתאר אותם ככה.. צריך לעשות כדי להרגיש.. אתם יודעים במה זכיתי? זכיתי בלפחות 200 "שנה טובה". ביום אחד.. מכל כך הרבה אנשים.. זכיתי בכל כך הרבה חיוכים של כל הגילאים.. וזכיתי בחוכמת חיים... זכיתי לראות מעבר למה שהעין יכולה לראות.. הרבה מעבר.. דבר שלא זוכים לו כל יום.. שתהיה לכם שנה טובה.. ואמן תזכו לשנה שקטה ומחבקת...
(כתבתי גם בפורום של נינט... אבל אני רוצה שתקראו