לתת לזה צ'אנס?

princesa4

New member
לתת לזה צ'אנס?

יצאתי עם משיהו והוא טוען שהוא בן 28 . הוא גרוש+2 .. האם לתת לזה צ'אנס..? או שעדיף לוותר על הרעיון(התנשקנו כבר כי הוא רצה אז זרמתי ועכשיו אני בדילמה)

א פרסקי

New member
השמרי נפשך....

גרוש .... גרוש זאת מחלה.... אל תצאי איתו במיוחד עם 2 ילדים..... אל תצאי לעולם עם גרושים כתם שלא עובר לעולם תנתקי כל קשר תברחי תסגרי טלפונים מקווה שלא נדבקת במחלה.... א פרסקי בציניות יום שני

לא הבנתי איפה הקושי או ההתלבטות שלך../images/Emo20.gif

האם הבעיה היא גילו? האם העובדה שהוא גרוש? שיש לו ילדים? מפריעה לי המילה "טוען". אם את לא סומכת עליו זו בעיה רצינית. לגבי לתת לזה צ'אנס - זה בהחלט לא פשוט לנהל מערכת יחסים עם אדם שיש לו ילדים בעוד שאת רווקה (כך אני מניחה). העובדה שהוא גרוש שולית בעיני. באותה מידה את יכולה לפגוש בחור שהוא רווק, שחי במשך שנים עם אותה אישה ונפרד ממנה. היתרון שבלקיים מערכת יחסים עם גרוש עם ילדים הוא, שיש לך מידע כבר מההתחלה איזה מין אבא הוא. אם אין לו קשר עם ילדיו או שהוא מוכן לותר על מפגשים איתם למענך - תברחי כבר עכשיו. אם את רואה שילדיו חשובים לו, ואם את מסוגלת לקבל את המקום שלהם בחייו ולכבד אותו - הרווחתם שניכם. בהצלחה

kleo patra

New member
תלוי

עד כמה את מוכנה להתפשר בשביל קשר וזוגיות. קשר עם ילדים הוא קשה, אפילו לאלו שגרושים עם ילדים ביחוד שאתה רווק זה קשה פי כמה אם לא חייבים- לא מכניסים ראש בריא למיטה עמוסה

שרית931

New member
תבדקי טוב טוב אם הוא באמת גרוש

כבר שמעתי מקרים (ליתר דיוק 2: מקרה אחד קרה לאחותי ומקרה שני לאחות של חברה טובה שלי). בשני המקרים היינו בטוחים שהם גרושים (אחד אפילו הגדיל לעשות וזייף תעודת גירושין) עד שיום אחד קיבלנו שיחה מהאישה...

ronelit

New member
יו ... ../images/Emo12.gif אין לי תעודת גירושין

סתם מתעצל להוציא אחת שכזו . או שפשוט סתם נגעל
להגיע למקום המגעיל שקוראים לו רבנות . למה צריך אותה בכלל ? רק בכדי להתנשק עם בחורות רווקות ?

למעלה