לתת לזה צ'אנס או לא..?
הכרתי מישהו בפורים כשהייתי מחופשת מאוד יפה בפורים.
הייתי כל כך מחופשת יפה שאף הציעו לי להופיע בעיתון ובסוף זה לא יצא לפועל.
אותו האחד שציל אותי העביר את התמונה למישהו שנדלק על איך שאני נראית (התחפושת הייתה עם מחשוף ועדשות כחולות שעשו וואו ללוק הסופי)
בהתחלה הרגשתי מאוד מחוזרת, הבחור אמר שהיה מאוד רוצה להכיר אותי.
בסוף הוספתי אותו בפייסבוק. ואז ראיתי שהוא שיתף תמונה של משהו סוטה ודי נרתעתי מזה, למעשה זה מה שבולם אותי כרגע מלתת לו צאנס.
נכנסתי לאותה האחת שפירסמה את התמונה שהיא בחברים שלו (יש לה גם שם לא עברי) וראיתי בפרופיל שלה מלא תמונות סוטות , מלא מין ..פשוט מגעיל.
כמובן שראיתי את זה מחקתי אותו, גם כשהתקשר סיננתי אותו.
היום הוא עבר במקום עבודה ורק אמר לי שלום.
הבחור עשה רושם טוב בשיחות טלפון , אבל עדיין בגילו 36 רווק נראה לי לא הולם לפרסם דברים כאלה.
חבריו אומרים לי שהוא מחפש להתחתן ושהוא בחור טוב , אך אני חוששת לקחת את הסיכון להכיר ..
הכרתי מישהו בפורים כשהייתי מחופשת מאוד יפה בפורים.
הייתי כל כך מחופשת יפה שאף הציעו לי להופיע בעיתון ובסוף זה לא יצא לפועל.
אותו האחד שציל אותי העביר את התמונה למישהו שנדלק על איך שאני נראית (התחפושת הייתה עם מחשוף ועדשות כחולות שעשו וואו ללוק הסופי)
בהתחלה הרגשתי מאוד מחוזרת, הבחור אמר שהיה מאוד רוצה להכיר אותי.
בסוף הוספתי אותו בפייסבוק. ואז ראיתי שהוא שיתף תמונה של משהו סוטה ודי נרתעתי מזה, למעשה זה מה שבולם אותי כרגע מלתת לו צאנס.
נכנסתי לאותה האחת שפירסמה את התמונה שהיא בחברים שלו (יש לה גם שם לא עברי) וראיתי בפרופיל שלה מלא תמונות סוטות , מלא מין ..פשוט מגעיל.
כמובן שראיתי את זה מחקתי אותו, גם כשהתקשר סיננתי אותו.
היום הוא עבר במקום עבודה ורק אמר לי שלום.
הבחור עשה רושם טוב בשיחות טלפון , אבל עדיין בגילו 36 רווק נראה לי לא הולם לפרסם דברים כאלה.
חבריו אומרים לי שהוא מחפש להתחתן ושהוא בחור טוב , אך אני חוששת לקחת את הסיכון להכיר ..